Bajnoki Mérkőzések
Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet lehozni egy ilyen meccset gól nélkül?
Megint ott Alba kinek akarta odafejelni a labdát? Nem értem egyszerűen, hogy lehet ilyen hülyeségeket elkövetni.
Megint ott Alba kinek akarta odafejelni a labdát? Nem értem egyszerűen, hogy lehet ilyen hülyeségeket elkövetni.
Tetszik ez kezdő. Thiago, Song, Villa, Sanchez.
Iniesta mester ismét alkotott, s szerencsére ezúttal Alexis is megoldotta a végén.
Iniesta mester ismét alkotott, s szerencsére ezúttal Alexis is megoldotta a végén.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Oké! Ti is láttátok!
Akkor nem álmodtam ezt a gólt!
Ás milyen szép gól volt! Remekül vette át, és szép gurítás!
nem egy üreskapus, bepattanós.
Akkor nem álmodtam ezt a gólt!

Ás milyen szép gól volt! Remekül vette át, és szép gurítás!
nem egy üreskapus, bepattanós.
Nekem is tetszik, Villa-Alexis páros kezd, Song is szóhoz jut.
Remélem Villa és Alexis is be fog találni végre
Remélem Villa és Alexis is be fog találni végre
Messidona10 írta:Nagyon tetszik a kezdő. Adriano, Song, Villa, Thiago nagyon jó, hogy játszhatnak. Lehet, hogy Sanchónál ma végre megtörik a jég? Nagyon szurkolok neki. Meg annak, hogy Tello be fog állni, és kap legalább egy fél órát, mert már nagyon hiányolom.
Szerintem nem lesz gond, sima meccs lesz. Jó ebédhez jó focit! Visca el Barca!
Tavaly duplázott ellenük, 2 nem csúnya góllal, lehet ott folytatja ma, ahol abbahagyta akkor ..

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Nagyon tetszik a kezdő. Adriano, Song, Villa, Thiago nagyon jó, hogy játszhatnak. Lehet, hogy Sanchónál ma végre megtörik a jég? Nagyon szurkolok neki. Meg annak, hogy Tello be fog állni, és kap legalább egy fél órát, mert már nagyon hiányolom.
igen, Alba is pihenhetne egy kicsit... kiváncsi vagyok így a középpályára!? sztem: kevesebb labdaszerzés, de kevesebb hiba, (Song) gyorsabb és kreatívabb passzjáték, több hibával(Thiago) és remélem sok csel és etetés (Iniesta). elől (sokadszor) láthatjuk majd a két gól ellen beoltottat Messi pedig ha nem bántják az első negyedórában talán hozza a szokásos 2-3 gólját.salas9 írta:Nem tudom, bőven lehetett volna kezdő a jobboldalon, Adriano meg kiment volna balra. De az, hogy keretben sincs...Gareth Tello írta:Nem értem, miért kell ilyen szinten mellőzni Montoyát...Remélem Tello azért játszik majd egy keveset
![]()
HeheheheheGareth Tello írta:szerk.: salas, megelőztél.![]()
Szvsz Albára és Puyolra is ráfért volna a pihi, de az elmúlt hetek fényében örüljünk, h ennyi rotáció van legalább... 

-
- Az Év fórumozója 2013
Getafe: Codina, Miguel Torres, Alexis, Lopo, Escudero, Borja, Míchel, Pedro León, Barrada, Gavilán, Colunga.
Cserék: Alberto, Fede Fernández, Lacen, Sarabia, Diego Castro, Paco Alcácer, Álvaro Vázquez.
(Marca)
Colunga már lőtt nekünk egyet anno a Zaragoza színeiben, ha jól emlékszem, szóval vigyázzunk rá.
Visca el Barça
Cserék: Alberto, Fede Fernández, Lacen, Sarabia, Diego Castro, Paco Alcácer, Álvaro Vázquez.
(Marca)
Colunga már lőtt nekünk egyet anno a Zaragoza színeiben, ha jól emlékszem, szóval vigyázzunk rá.
Visca el Barça

- salas9
- Entrenador del Barça
Nem tudom, bőven lehetett volna kezdő a jobboldalon, Adriano meg kiment volna balra. De az, hogy keretben sincs...Gareth Tello írta:Nem értem, miért kell ilyen szinten mellőzni Montoyát...

HeheheheheGareth Tello írta:szerk.: salas, megelőztél.

-
- Az Év fórumozója 2013
Valdés - Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Messi, Villa.
(fcbarcelona.cat)
Cserék: Pinto, Alves, Mascherano, Sergio, Pedro, Cesc, Tello.
szerk.: salas, megelőztél.
Nem értem, miért kell ilyen szinten mellőzni Montoyát...
(fcbarcelona.cat)
Cserék: Pinto, Alves, Mascherano, Sergio, Pedro, Cesc, Tello.
szerk.: salas, megelőztél.

Nem értem, miért kell ilyen szinten mellőzni Montoyát...
- salas9
- Entrenador del Barça
Hivatalos kezdő:
Valdés - Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba - Song, Thiago, Iniesta - Villa, Alexis, Messi
Na, örülök, hogy Adriano, Villa, Song, Alexis és Thiago is bekerült
Hajrá
Valdés - Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba - Song, Thiago, Iniesta - Villa, Alexis, Messi
Na, örülök, hogy Adriano, Villa, Song, Alexis és Thiago is bekerült

Hajrá

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2013.02.10. 11:09:44-kor.

ebben a fordulóban egyenlő ellenfeleket kap a Barca és a Madrid, ez is egy összevetési lehetőség, bár.... ők ugye csak a BL.-re hajtanak. az Atletico M. viszont egy 7.-et kell hogy kiüssön, nem hiszem hogy gondot fog jelenteni, úgyhogy nekünk is kötelező a 3 pont. a Getafe 4-et kapott a Madridtól úgy hogy volt benne potya és büntető is de az biztos, hogy a gyors kontrákra érzékenyek igazán ami sajna tőlünk nem sok várható. van viszont lendület a csapatban, tehát a védelmünk meg lesz forgatva ott dőlhet el a meccs mivel középen és elől nyilván erősebbek vagyunk. 3:1 körüli eredményt várok.
Nincs ilyen meccsbeosztás, hogy vasárnap - kedd. A depor elleni meccs időpontját még nem hirdette ki a szövetésg, ahogy egyetlen más meccsét sem abból a fordulóból. De abban biztos lehetsz, hogy szombaton játszunk, kérdés csak az, hogy hány órakor.Tobias88 írta:Madrid folyamatosan kéri hogy hozzák előre a Clasico-t. Meg mondjuk nem értem hogy miért olyan fontos nekik, de hogy a Barca nem kéri a Depor elleni meccs előrehozását, ami vasárnap lesz ugye és utána rögtön kedden a Milan elleni visszavágó, azt sem...
Az első okot én értem,imádnak cigánykodni,mostmár minden héten indítanak valaki ellen egy pert (Marca,TVE3,Barca,stb.)az időpontokkal cseszekednek,2óra miatt verik az asztalt,előre keresik a kifogásokat arra,ha csúnya kiesés lesz már a 8ad döntőben az MU ellen.Tobias88 írta:Madrid folyamatosan kéri hogy hozzák előre a Clasico-t. Meg mondjuk nem értem hogy miért olyan fontos nekik, de hogy a Barca nem kéri a Depor elleni meccs előrehozását, ami vasárnap lesz ugye és utána rögtön kedden a Milan elleni visszavágó, azt sem...
Hányadék,amit a XX.század istenei művelnek,magukat járatják le és nevettetik ki hétről-hétre és rombolják a hírnevüket,engem nem érdekel különösebben,megmutatkozik hála az égnek ilyen tekintetben is a kontraszt a két csapat között...
Madrid folyamatosan kéri hogy hozzák előre a Clasico-t. Meg mondjuk nem értem hogy miért olyan fontos nekik, de hogy a Barca nem kéri a Depor elleni meccs előrehozását, ami vasárnap lesz ugye és utána rögtön kedden a Milan elleni visszavágó, azt sem...
94:39 6 - 1
Várjuk!BritishKnight írta:Remélem, vasárnap egy gálakezdőt fog kiküldeni Roura
Ugyanis, élőben fogom megnézni a meccset
Majd írok az élményekről, csatolok képeket is
Visca el Barca!!!

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Capon
- Llegenda del Barça
Nagyon helyes!BritishKnight írta:Remélem, vasárnap egy gálakezdőt fog kiküldeni Roura
Visca el Barca!!!
Már rég találkoztam itt élménybeszámolóval meg képekkel.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem így vigyáznak hogy ne legyen elszállva magától és tartósan az Atlétic-kel játszik, mert ott is szükség van rá Sácristáinnak. Nevelési célzata lehet.corol írta:Mi lehet Tello látványos mellőzése mögött? Egy jó ideig állandó csere volt, aztán már sokszor nevezve sincs. Nem értem - a bal oldalon se Villa, se Tello, Ini meg valóban nem igazán a kapura veszélyes kategória.

- BritishKnight
- Capitá del Barça
Remélem, vasárnap egy gálakezdőt fog kiküldeni Roura 
Visca el Barca!!!

Visca el Barca!!!
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- torotam
- Jugador d'estrella
Ez jó kérdés. Megmondom őszintén én azt sem értem, hogy Pedro miért lett alapember, miközben Villa még mindig koptatja a padot (már nem lehet a lábtörésére fogni...). Speciel én Pedroval nem vagyok kibékülve, bár Alexis sem lenne jelenleg jó megoldás a támadósor megerősítésérecorol írta:Mi lehet Tello látványos mellőzése mögött? Egy jó ideig állandó csere volt, aztán már sokszor nevezve sincs. Nem értem - a bal oldalon se Villa, se Tello, Ini meg valóban nem igazán a kapura veszélyes kategória.

Visca el BARCA!
Mi lehet Tello látványos mellőzése mögött? Egy jó ideig állandó csere volt, aztán már sokszor nevezve sincs. Nem értem - a bal oldalon se Villa, se Tello, Ini meg valóban nem igazán a kapura veszélyes kategória.
ezzel különösen így utólag egyet lehet érteni.alkalmamvolt megnézni a meccset mégegyszer igen tanúlságos....ami feltűnő: Fabregas gyenge játéka! 1./ sok elpasszolt laszti, 2./ feltűnő gyávaság! amikor előtte a terület, nála a labda de nem vállalkozik, hanem le passzol egy ugyanojan, vagy rosszabb pozícióba!3./ az alibi futkározás. szinte soha nem képes szerelésre, megközelíti ugyan az ellenfelet,de nem ütközik! egy darabig követi aztán el somfordál...Pedro:nála ugyanezt nem is kell már felhozni annyira természetes, azzal a nyilvánvaló különbséggel - előnyére- hogy a védekező munkája dícséretes és többnyire hatékony, de most amikor pl. átjött a baloldalra volt három egymás utáni rossz döntése is! kettő rossz ütemű és irányu beadás, egy pedig amikor a tizi sarkánál tátongó üres terület előtte, de nem mozdul be, hanem a jól bevált hátra passz...Alba:még a meccs legjobbja ként is sajnos nyilvánvaló egy nagy hibája: bravúros (terület)védőmunka mellett amikor egy szélső lent van vele szemben a vonal mellett az ötös magasságában, 3-5m nél nem megy közelebb, hanem szinte felkínálja a beadás lehetőségét!! figyeljétek meg . ha lehet ezt mondani tipushiba! igazából azt nem tudom , hogy ezeket a hibákat vajon látja e az edzői stáb? vagy csak az én túlzott elvárásom lenne?kristop írta:ezzel a hármassal voltunk atomjók az idényben, nem a többiekkel, gondolom ez egy elég erős érv lehetrecrea írta: 2. Miért erőltetjük egyszerre a pályán a Xavi-Ini-Fabre középpályát? Ráadásul sokszor úgy, h feltoljuk Fabregast az ellenfél védősoráig, ahelyett, h játszana Villa, Alexis vagy Tello. Oké, gólt nem igazán lőnek (btw. játéklehetőség nélkül nehéz), de ez szinte lényegtelen, mert mindegy ki van a pályán, úgyis Messi lövi a gólokat.azért mert jött a szokásos hullámvölgy még nem kéne a jól bevált felálláson változtatni. iniesta vezeti a gólpassz listát, cesc végre azt mutatja amit tud, tito megtalálta a helyét. ezzel szemben villa mínusz egy ember, de legalább gólokat lő néha, alexis meg ugyan minden másban jó, de ő meg gólokban nulla. szóval szerintem ez a gála tizenegy, ennek alapnak kell lennie.
VISZONT, ezzel szemben szerintem a tito - roura páros most először hibázott igazán abban, hogy milyen kezdőt raktak ki. eddig minden őket igazolta, de most nagyon nehezen védhető az el clásicó után ugyanaz a csapat. a meccs utáni nyilatkozat is "lehet benne volt a lábukban a madrid elleni meccs". huha, nagyon meglepő tényleg. mert most végülis ez az iksz nekünk nem rossz, belefér. az se lett volna hatalmas probléma, ha nem iksz és akkor mínusz egy pont a mostanihoz képest. viszont, ha úgyse nagy probléma a pontvesztés, akkor miért nem pihenhetett a gála csapat és miért nem kaphatott bizonyítási lehetőséget a thiago, song, villa, alexis, adriano ötös, akiknek amúgy is kell a játékperc és jó lenne a nehéz meccsek előtt formába hozni (vagy formában tartani) őket? miért kellett kifacsarni az alapcsapatot egy olyan meccsen, ami ugyan rangadó, de a madridi pontvesztés és hatalmas előny tudatában nem létszükséglet?