Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Messiék összedobnának pár milliót, elég jót kaszálnának, némi ráhatással az eseményekre.
Dettó, most meg pláne.Mezner2 írta:Egyébként mostanában sokszor csalódottan állok fel a TV elől Barca meccsek után,mert talán most először érzem azt,hogy nagy kár,hogy a mi meccseink is csak 90percig tartanak
Imádom, csodálom a játékát. Zseniális.sjd írta:bejön Thiago, aki meg a kettejük ötvözete, hatalmas zseni a srác.
Alexis 100, Piqué 98, Pedro 96, Alba 95, Busquets 95, Xavi 94, Mascherano 92, Iniesta 90, Messi 89, Thiago 85, Fabregas 85, Alves 83, Valdés 67. (:mrgreen:)noname írta:90% feletti átlag passzpontosság.
Azt gondolom a klasszikus kontrához szélvészgyors játékosok kellenek és az nincs meg a csapatunkban. Így is van olyan, amikor kontraszerű támadásokat vezetünk, de nagyon sokszor azért veszünk vissza, mert nincs meg az esélye, hogy könnyen végigvigyük, és a kontra rendszerint sprintben közlekedésről szól, az pedig fáraszt nem is kicsit. A Barca játéka amúgy is a sok futásról szól (azonnali visszatámadás labdavesztés esetén) és három-öt-hét hiábavaló kontratámadás esetén,(lehet) nem maradna kraft a mérkőzés végére. Így viszont mindig van elég energia, mert nem nagyon emlékszem olyan mérkőzésre, amikor Barca játékos vánszorgott volna visszafelé labdavesztés esetén.Vakmacska írta: A másik, ami feltünő volt, az a kontrák hiánya.
Nem gondoltam volna, kellemes meglepetés, mert ugyan számítottam arra, hogy nagy változás nem történik (Tito többé-kevésbé ugyanazt a vonalat viszi), de volt egy-két olyan meccs, amikor csak szuperlatívuszokban lehetett szólni a Barca játékáról, olyan koncentráltak voltunk, amilyet én még nem láttam a Csapattól.Vakmacska írta: Tito remek munkát végez, remélem ez így is marad...
Inkább a pozitívabb felét nézd, messze a legtöbb gólt lőttük. A második legtöbbet a reál, éppen 19-cel kevesebbet, azaz meccsenként átlagban egy góllal verjük őketbence-barca írta:Nem tudom, h ránk nézve szégyen vagy az Osasunára nézve dicsőség, de azért az durva, h az első és az utolsó helyezett is féltávnál a bajnokságban 20-20 bekapott góllal áll...
Tekintve,hogy így is mi kaptuk a 2.legkevesebb gólt holtversenyben,és,hogy Valdes áll a kapunkbanbence-barca írta:Nem tudom, h ránk nézve szégyen vagy az Osasunára nézve dicsőség, de azért az durva, h az első és az utolsó helyezett is féltávnál a bajnokságban 20-20 bekapott góllal áll...
Olvadozok a játékától. Olyan stílusa van hogy minden labdaérintése élményszámba megy. Töb és több lehetőség kell neki, és megvan az új aranylabda esélyes. Azt külön szeretem benne, és a karrierjét is így indította a nagyoknál, tökmindegy mennyi időt kap ő bizonyít és él a lehetőséggel. 5-90 percig hasznára válik a csapatnak.sjd írta:És akkor bejön Thiago, aki meg a kettejük ötvözete, hatalmas zseni a srác..
Utoljára a Valladolid ellen kezdett bajnokin.bence-barca írta:Masch mikor játszott utoljára?
Nem emlékszem utóbbi időkből rá, midig P-P kezdőpárossal álltunk fel
Cserék: Pinto, Puyol, Adriano, Song, Thiago, Alexis, Tello.miihii írta:VV- Alves, Piqué, Mascherano, Alba- Busí, Xavi, Cesc - Ini, Messi, Pedro