Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Ha mégnagyobb "szerencsénk" van akkor még mellé a Bayern ellen is kezdhetünk, kevesebb mint 2 hét van hátra.
Amilyen ágon megnyerték a Bl-t-és amilyen csapattal-ez most kijárt nekik.visca el barca írta: ↑2022.08.25. 18:57:30Real meg megint osszemákolt egy konferencia liga szintu csoportot...

Elengedem...ReménytelenGuille írta: ↑2022.08.24. 11:59:22Mondta bárki bárhol, hogy nem lehet saját véleményed? Megint nem arra reagálsz, amit a másik ír.
Arra próbáltam volna felhívni a figyelmedet, hogy olyan állításokat próbálsz folyamatosan megcáfolni, amelyeket senki nem tett. Senki nem írt olyat sehol, hogy ne vegyük komolyan a BL csoportkört. Pont ezt próbáltam magyarázni, hogy de, egyet értünk abban, hogy nem akarjuk elbohóckodni a BL meccseket, de te valamiért bele akarod magyarázni ezt.
Ennek semmi köze a személyeskedéshez...
De feladom, ha nem megy át, nem megy át.
Mondta bárki bárhol, hogy nem lehet saját véleményed? Megint nem arra reagálsz, amit a másik ír.
Már megbocsáss, de lehet saját véleményem, vagy személyeskedni tudsz csak? Eddig azt gondoltam, hogy lehet valakinek más a véleménye, és nem illik valakivel személyeskedni, nem is tettem. Elvárnám ugyanezt. A lényegi BL kérdésben nem értünk egyet. Ennyi.Guille írta: ↑2022.08.24. 10:27:46Hát most belekapaszkodhatsz ebbe az egy szóba, ha minden áron be akarod bizonyítani, hogy a kolléga így gondolta, holott válaszolt már neked, hogy nem erről van szó.
De igen, egy erdeményes BL tekintetében tavasszal kezdődik az igazi verseny. Ha odáig nem jutunk el, akkor természetesen nincs is miről beszélni. Ez nem jelenti azt, hogy bárki lenézné a kisebb csapatokat, de attól még nyilván van erősorrend.
Az, hogy hol a helyünk a BL-ben majd szépen ki fog derülni a szezon során. Pont a Frankfurt elleni meccsek mutatták meg, hogy kisebb csapatok ellen is nehéz, bár hozzátenném, hogy ott sem a lenézés volt a probléma, egyszeerűen gyengék voltunk és taktikailag is rosszak. Ki írt mást?
De attól, hogy leírod még 3x, hogy nem szabad lenézni őket, senki nem állította, hogy de, de le kell nézni őket, komolytalan csapatok!