Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi nem tud egy gólt lőni,ha ő betalál,akkor garantált a dupla idéncsababarca írta:Jó lenne ma egy sokgólos győzelem,bár amikor ilyet várok,akkor sose jön be![]()
De egy laza 3-0nak is örülnék, Villa,Messi,Pedro gólokkal.
Ennél már csak az jobb, hogy reálisan nézve a jelenlegi legerősebb kezdőnk is minimum 10 sajátnevelésűt tartalmaz, de ha Tellót vagy Fabregast tesszük be Villa helyett, akkor se vagyunk messze a jelenlegi formák szerinti kezdő 11-től. Valdés, Montoya, Puyol, Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Tello (Fabregas)Gareth Tello írta:Kilenc saját nevelés a kezdőben.
Hát úton vagyunk felé. De hogy JÓ úton-e.....?Yaya(07-10) írta: (A hatkupás barca ősszel elveszítette ugyan az első meccset, de utána 22 fordulót tudott le veretlenül, és irgalmatlan gólkülönbséggel, meggyőző fölénnyel. nem hiszem, hogy bárki panaszkodott az akkori játékra. kíváncsi vagyok Titoval sikerül-e felülmúlni az akkori 19-2-1es statot)
Tudtommal én meg nem írtam, hogy a véleményeddel lenne bajom, vagy hogy megsértődtem volna személyesen. A stílust kifogásoltam, az pedig független attól, hogy nekem is szólt-e. (pl. a második bekezdésed egy teljesen korrekt megfogalmazás). Szavakat, kifejezéseket meg nem fogok idézgetni, de gyakorlatilag feljöttem az oldalra, és 3 különböző topikban a legfrissebb hsz-ed esszenciája az volt, hogy "mit képzelnek magukról, akik ezt és ezt gondolják, ajánlom nekik ezt és ezt és a hülyeségnek is van határa"Alcantara írta:sid!
Jogod van a véleményhez, csak akkor ne találj meg, ha én általánosságban írok. Tudtommal nem címeztem neked azt az írást, amire reagáltál elsőre.
Azt legyél kedves megÍrni, hogy melyik szó, mondat volt sértő számodra személyesen! Akárhogy olvasom nem találom. Akinek nem inge ne vegye magára.
Látom sikerült ebből is levenni a lényeget...Alcantara írta:Most már tudom azt is, hogy te tavaly is megmondtad a frankót és lám bejött!Nyilván nem értjük nagyságodat, de én ezentúl tüzetesebben követem írásaidat, hogy megtudjam mi várható a szezon végére.
Én úgy látom, hogy Masche akkor teljesít jól, ha "kisegítő" státuszban van egy biztos hátvéd (Puyi, Piqué) mellett. Ha viszont ő a "főállású" hátvéd, többször zavarba jön. Én ezt az előképzettségének tulajdonítom, de lehet, hogy nem függ össze vele. Az is tény, hogy amikor működik a támadó harmadban a visszatámadás, sokkal kevesebb direkt védekező feladata van.kristop írta:tök jogos amiket írsz, de kiráz a hideg, amikor mascheranot még mindig kényszerhátvédnek hívják.
Alcantara írta:Természetesen tudnám, ha pár kommentelő nem azzal lenne elfoglalva, mitől .zar a csapat játéka, mitől Tito munkája. Viszont cserébe én is kérhetném, hogy pozitív dolgokat lássál a csapatról és edzőjéről?sjd írta: Nem tudnad hanyagolni kicsit ezt az ellenseges es bicskanyitogato stilust?