[auto_cenzúra]. Alibi. Semmi.
Ronaldinho tegye magát oda, ahelyett, h reklamálna.
Zambrotta csináljon már vmit.
Rijkaard pedig tanuljon meg cserélni... Mi értelme volt lehozni a balhátvédet és beküldeni egy Iniestát olyan szerepkörbe, ahol egyrészt labdát sem kap, másrészt ő sem tud sok mindent csinálni? Ahelyett, h inkább Edmilson helyére hozta volna be, aki nm játszott más focit mint a cselzi cska rombolt. TÁmadásépítésben meg nulla. Feladtuk a játékot a szélső védőinkkel... Sok ígéretes jelenet épp abból születik, h Ronaldinho amíg elköt két ember varázslatosan tálal Silvinhonak vagy brokinak.. Ehelyett... Nem értem, h miért hozta be Hiulyt, amikor elég világos, h betömörülő védelemmel álltunk semben és semmi eséle annak, h ő valakit lefusson, ehlyett kellett volna éppen Saviola. Nem értem, h Gyulát miért pont a Smári helyett hozta le, amikor ő az egyetlen játékosunk elől aki egyrészt tud fejelni, másrészt középen többé kevésbé megtartja labdákat. Ha már egyszer lesérül Puoyol akkor meg minek azt a szerencsétlen presast hozza be? Ha egyszer már iniesta bejött, mirt nm lehet maradni ugyanezel a taktikával? Zambi balszél, Puyol jobbszél MarquezEdmilson középen Iniesta vkp, Mióta világ a világ nm játszottunk három védővel.. Amíg az az idióta rijkaard el nm kezdte el szétbaxni a csapatot, addig még ment is a játék, támadtunk. Kaptunk két kontrát, mindneki megállt egy pillanatra és aztán meg jöttek ezek a szánalmasan borzalmas csaerék... Áhh, nme mondok semmi. Iszonyatosan nagyon ki vagoyk borulva! Most megyek és álmodok vmi rémeket murinnyó ronda pofájával

Bocs srácok, ha egy kicsit hosszú lett de iszonyatosan fel vagyok bőszülve ideges vagyok és rendkívül csalódott...