Igen igazad van valahol ,de hát mint tudjuk Messi az egyetlen a keretből aki ha azt mondja tud játszani vagy akar játszani akkor játszani fog. Tény, hogy most biztos a pici jár a fejébe, de akkor meg hagyja ki mert így meg majd kapja a kritikákat. Na nem tőlem vagy tőlünk (bár ki tudja amik ma már vannak...) hanem az ellenlábasoktól.Deus írta:Messinek tényleg nem megy a foci most. Jelen pillanatban Thiago -ról jár az agya. Ami megértem, ezért is gondoltam, hogy nem kellett volna betenni a keretbe.
Bajnoki Mérkőzések
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Egyébként ügyes kis csapat ez a Vigo. Vannak gyönyörű megmozdulásaik, labdaátvételek stb.
- Deus
- Boixos Nois
Úúúúúristen... Ez akkora lesgól volt, hogy csak na
Ciki...
Nem tudom mi van a vonalbíróval, görbén látja a teret vagy mi?
Messinek tényleg nem megy a foci most. Jelen pillanatban Thiago -ról jár az agya. Ami megértem, ezért is gondoltam, hogy nem kellett volna betenni a keretbe.

Nem tudom mi van a vonalbíróval, görbén látja a teret vagy mi?

Messinek tényleg nem megy a foci most. Jelen pillanatban Thiago -ról jár az agya. Ami megértem, ezért is gondoltam, hogy nem kellett volna betenni a keretbe.

- visca el barca
- Presidente del Barça
legalabb a madridistáknak lesz min csámcsogni
amugy h a rakba lehet egy egyméteres lest benézni?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Ezt igencsak benézte a partjelző. Ettől függetlenül Villa szép passzt adott.
meg kell hagyni ez méteres les volt
- Capon
- Llegenda del Barça
Szép nagy les volt.
Ennél csúnyább lesgólt ne is lőjünk.
Ennél csúnyább lesgólt ne is lőjünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2012.11.03. 19:19:32-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kár hogy les
-
- Director del Fútbol
ez komoly volt

- 18Barca99
- Capitá del Barça
úgy érzem ma Messi hátráltatja a támadásokat, nem ütemben passzol, a 100%os ziccerénél pl. Villa 4x kaphatta volna meg. 100ból 99x Messi húzóembere a csapat támadószekciójának. Ma nem. Nem kell ettől függetlenül szidni, ez is csak az én meglátásom, ettől függetlenül Messivel vagy Messi nélkül ezt be KELL húzni.
Szerk.: na például így
Nehogy elkezdje valaki írni, hogy szégyen hogy nyerünk, hogy lesen volt Alba. Partjelző óriásit hibázott, Villa nagy passzt adott, Alba meg ügyesen belőtte.
Szerk.: na például így

Nehogy elkezdje valaki írni, hogy szégyen hogy nyerünk, hogy lesen volt Alba. Partjelző óriásit hibázott, Villa nagy passzt adott, Alba meg ügyesen belőtte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 18Barca99 2012.11.03. 19:20:02-kor.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
-
- Jugador d'estrella
nem lesz ez így jó...le kellene zárni, mert így kellemetlen lehet a vége...
-
- Llegenda del Barça
Hát igen a védelmünk most nem valami jó... kapott gólnál egyértelműen kijött a 3 védős rdsz gyenge része.
Messin meg nagyon látszik, h akar. De mint tudjuk, sokat akar a szarka, nem bírja a farka...
Mindenesetre fog ő még ma gólt lőni!
Messin meg nagyon látszik, h akar. De mint tudjuk, sokat akar a szarka, nem bírja a farka...
Mindenesetre fog ő még ma gólt lőni!

Mert Valdes nélkül aztán ugyanitt tartanánk. Semmi bajom nincs Messivel, de ma egyelőre többet tett Valdes azért, hogy nem az ellenfél vezet. Jó lenne néha ezt is észrevenni, mint ahogy a támadóink hibáit is.Alexander Mahone írta:Ittál? Gondolkodj már el azon, hogy mondjuk egy ilyen hiba után is élteti a közönség, meg a Chelsea elleni kihagyott 11-ese után is. Vajon miért? Talán mert nélküle nagyon nagyon nem itt tartanánk. Okos.herlius írta:Remélem akik hetek óta Valdes-t savazzák, azok most megteszik ugyanezt Messi 1000%-os ziccere után is. Csak hogy következetesek legyünk. Ez ugyanis pont akkora hiba volt, mint Valdes potyái.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Nem tetszik a játék képe. Már rég lezárhattuk volna a meccset, ha jobban koncentrálnak.
-
- Jugador d'estrella
mascherano ott folytatja, ahol az első félidőben abbahagyta...Cescet nem hoztam volna le, legalább leo helyett is fut valaki. aztán lehet, hogx erre a félidőre kicsit több mozgást kér tőle tito.
- Capon
- Llegenda del Barça
A védelmünk mikor fog kiérni a pályára? Szólni kéne nekik, hogy megy a meccs nem este 10kor játszunk.
Kicsit át kéne szervezni a csapatot.
Kicsit át kéne szervezni a csapatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2012.11.03. 19:05:43-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Nekem tetszik a 3-4-3. A világ 4 legjobb középpályása mind a kezdőben. Hatalmas nyomást helyezünk a Celta vállára 60-70%-os teljesítménnyel is. Persze, ennek ára van: a helyenként hézagos védekezés.
Mondjuk én azon a véleményen vagyok, hogy 4 védővel is félidőnként 2-2 kontrát tud vezetni ellenünk bármilyen csapat. Ezt szinte szerződésbe lehetne foglalni. A lényeg, hogy mindig több gólt lőjünk, mint amennyit kapunk.
Messi helyzete kár, hogy kimaradt, évtized gólja lett volna, ha a sok visszahúzás és cselezés után lett volna egy folyosó, ahol el tudja lőni. (Jobb lábas játékos megpróbálta volna az átemelést egyből)
Mondjuk én azon a véleményen vagyok, hogy 4 védővel is félidőnként 2-2 kontrát tud vezetni ellenünk bármilyen csapat. Ezt szinte szerződésbe lehetne foglalni. A lényeg, hogy mindig több gólt lőjünk, mint amennyit kapunk.
Messi helyzete kár, hogy kimaradt, évtized gólja lett volna, ha a sok visszahúzás és cselezés után lett volna egy folyosó, ahol el tudja lőni. (Jobb lábas játékos megpróbálta volna az átemelést egyből)
-
- Jugador del Barça
Inkább azt kérdezném, hogy ki az aki helyette védekezik...mert ma nem sok védő játszik...Valdes helyett ki van a pályán, aki véd?
De legalább a támadószekció végre úgy pörög, ahogy senki se tud. (A középpályánkat már régóta nem kell osztályozni.)
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
-
- Jugador d'estrella
Messit lehozni? többet árt vele, mint használ...ha már itt van, fent kell hagyni, és átszervezni a csapatot. valdest meg leginkább békén kellene hagyni. messinek előre mindent megbocsájtunk a következő 50 évre. ettől még ma borzasztóan gyenge.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Senki sajnos. Bezzeg, ha lenne egy Suarez-ünk...Sanama írta:Messi helyett ott van a pályán Villa,Adriano a mai napon, hogy gólt lőjön, Valdes helyett ki van a pályán, aki véd?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
nem ilyen meccset vártam az tény.... nehéz mit mondai, valahogy minden, mindenki megy-hajt de semmi sem (na jó...majdnem semmi) sikerül.
az külön szomorú, hogy a félidő legszebb támadásai nem a miénk, bár egy egy villanás(Iniesta-Villa, Adriano-Pedro) nálunk is van. Messit ne bántsuk, ma meg kell bocsátanunk neki mindent, bár az nem kevés?! (úgy értem a sok bénaság)
Valdés ma védett egyet, említsük meg, a védelemnek nem nevezhető hátsó alakzaton úgy mennek át az egyébként meglepően gyors és jól képzett Vigo-sok mint kés a vajon.
ennek ellenére, azért továbbra is győzelmet várok. Messit talán le kellene hozni?? vagy hagyni, hogy a másodikban javítson?? ki tudja, talán Tito....
az külön szomorú, hogy a félidő legszebb támadásai nem a miénk, bár egy egy villanás(Iniesta-Villa, Adriano-Pedro) nálunk is van. Messit ne bántsuk, ma meg kell bocsátanunk neki mindent, bár az nem kevés?! (úgy értem a sok bénaság)
Valdés ma védett egyet, említsük meg, a védelemnek nem nevezhető hátsó alakzaton úgy mennek át az egyébként meglepően gyors és jól képzett Vigo-sok mint kés a vajon.
ennek ellenére, azért továbbra is győzelmet várok. Messit talán le kellene hozni?? vagy hagyni, hogy a másodikban javítson?? ki tudja, talán Tito....
-
- Jugador d'estrella
De akik ezt megtennék azok teljesen beteg emberek.csababarca írta:Ha elmegy miatta a meccs,vagy csak X lesz,akkor meg fogjuk tenni,hogy boldog legyélherlius írta:Remélem akik hetek óta Valdes-t savazzák, azok most megteszik ugyanezt Messi 1000%-os ziccere után is. Csak hogy következetesek legyünk. Ez ugyanis pont akkora hiba volt, mint Valdes potyái.

"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Messi helyett ott van a pályán Villa,Adriano a mai napon, hogy gólt lőjön, Valdes helyett ki van a pályán, aki véd?csababarca írta:Ha elmegy miatta a meccs,vagy csak X lesz,akkor meg fogjuk tenni,hogy boldog legyélherlius írta:Remélem akik hetek óta Valdes-t savazzák, azok most megteszik ugyanezt Messi 1000%-os ziccere után is. Csak hogy következetesek legyünk. Ez ugyanis pont akkora hiba volt, mint Valdes potyái.
ezzel csak azt akarom mondani,hogy a kapus hibája sokkal jobban meglátszik,ezt te is tudod.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2012.11.03. 18:55:49-kor.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Villa gólja elképesztő volt, csak nem veszett ki belőle az, ami miatt itt van
Remélem, hogy nem fog odébbállni. Messi berúghatná a helyzeteket, neki is jobb lenne szerintem 
Nem igaz, hogy állandóan megsérül valaki... Ennyire szerencsétlen sorozatra nem is emlékszem (sérülések szempontjából).
A meccs megint izgalmas, tele helyzetekkel, gólokkal, én nagyon élvezem ezt. Sokkal jobb, mint a kiizzadt 1-0-ák. Így tovább. Amíg eggyel több gólt rúgunk, mint az ellenfél, mindegy, hogy mennyi a kapott.
Valdés milyen jól véd ma
De azért továbbra se bíznám rá az életem.

Nem igaz, hogy állandóan megsérül valaki... Ennyire szerencsétlen sorozatra nem is emlékszem (sérülések szempontjából).
A meccs megint izgalmas, tele helyzetekkel, gólokkal, én nagyon élvezem ezt. Sokkal jobb, mint a kiizzadt 1-0-ák. Így tovább. Amíg eggyel több gólt rúgunk, mint az ellenfél, mindegy, hogy mennyi a kapott.
Valdés milyen jól véd ma