Barcelona - Estudiantes bő összefoglalója

http://www.youtube.com/watch?v=tRyTTjme ... AAAAAAAAAQ
Sajna a teljes meccset nem ismétlik,cs az összefoglaló lesz holnap asszem kétszer is.ab1daL írta:Nem tudjátok mikor ismétlik meg a meccset, és hol? Mert amit most adnak Eurosporton az csak 1 órás összefoglaló, engem az egész meccs érdekelne. Köszi szépen előre is!
Én is azt néztem, de a közvetítés minősége is nevetséges volt. A kommentátor ledarálta az egészet, ráadásul a "háttérzajt" is teljesen megszűrték, így meg majdnem olyan volt, mintha nem is meccset néznénk.Barcaman14 írta:Megnéztem az 1 órás összefoglalót, őszintén szólva elég unalmas egy meccs volt. Komolyabb erőfeszítések nélkül rúgtunk 4-et. A döntő izgalmasabb lesz!
Mondjuk szerintem a pénz nem nagyon érdekli őket, abból van bőven... Inkább a dicsőség, mert nem azt jegyzik meg akinek sok pénze van, hanem aki megnyeri a kupákat.PriNcE27 írta:Hát szerinem már csak a 3.8 millió euróért, megéri megnyerni ezt a tornát!:D
A másik pedig, hogy ilyet eddig csak egyszer sikerült elhóditsunk, pedig nem egy alkalommal voltunk a Klub VB döntőjében!
Hát szerinem már csak a 3.8 millió euróért, megéri megnyerni ezt a tornát!:Dfcbpete írta:Bohóctorna? A földrészek legjobbjai küzdenek meg egymással. Ahhoz hogy egyáltslán odakerüljön valaki egy nem kicsi sorozatot kell megnyerni. Pep: "Ezt szeretnénk a leginkább megnyerni". Bohóctorna...
Szerintem nem bohóc tornaherlius írta:Természetesen bármikor benne van a sérülésveszély, csak ugye nem mindegy, hogy egy ilyen bohóctorna miatt elveszítünk egy embert a sokkal fontosabb bajnoki meccsekre.
Természetesen bármikor benne van a sérülésveszély, csak ugye nem mindegy, hogy egy ilyen bohóctorna miatt elveszítünk egy embert a sokkal fontosabb bajnoki meccsekre.salas9 írta:Szerintem édes mindegy mikor hol játszol a sérülés sajnos mindig benne van. Ez nem a torna hibája...herlius írta:Na meg is van az első sérülés:( Remek ez a torna...
Szóval, ha a "Gála kezdővel" állunk ki, akkor a le nem játszott meccsünk ellenére hivatalos, hogy ott leszünk a döntőben? Viszont, ha 2-3 játékos nem játszik, akkor már Pep nem veszi komolyan a meccset?Ilúvatar írta: azért mert nem ilyen kezdőre számítottam. kapsikálod már?
Igen.Robcsyy írta:Ez a Niang az a Niang ?