Zozzy 5 írta:remek meccs, világelső színvonal.
elmegy az x, nem volt szerencsénk, sebaj. a végére játékban lemostuk őket, 8 pont előnnyel a zsebben nem bánom annyira, hogy ez az eredményben nem mutatkozott meg. az elején meg mondjuk nekünk volt mákunk, bár olyan szintkülönbséget ők nem tudtak kihozni, mint a barca a végén.
védelem egész korrekt volt, főleg a lehetőségekhez képest. montoya respeskt.
írták páran meg fogják is, hogy alonso és/vagy arbeloa miért nem lett leküldve. alonso tényleg a határt súrolta, de én nem bánom, hogy nem ment le, szerintem jól érezte a spori, hogy nem kell belenyúlni a meccsbe, így megmaradt a játéké a főszerep. már unalmas is volt, hogy a közelmúlt klásszikói után mindig a pirosokon kellett vekengeni, ez legalább most nem lesz.
kezdenek kirajzolódni tito újításai, amik idővel hatékonyak is lehetnek. nem gyalázunk annyira, mint régen, de szerintem élvezhetőbb és izgalmasabb a játék.
Midnennel egyet értek.
Sporis dologgal is, igazából tényleg határokat súrolták a srácok, de idevehetem Busquetset is sárgával a "zsebében" lefordult róla Özil, félpályánál buktatni kellett, de ott is jól döntött a bíró, így nem volt bunyó.
Végén voltak lehetőségeink, de ez a birka éle-fel rohangálás nagyon nem tetszett.Játékban alapvetően nem volt gond, de a fő dolog hogy nagyon sokszor szervezetlen az egész, s ez a védekezésen csapódik le.Ha nincs meg az együttes mozgás, s pl mint a végén nincs középpálya (mondjuk a RM-nél sem volt) akkor mindegy ki van hátul, jön lendületből 4-5 támadó.
Ezekben látom a hibák fő okát, hogy középpályás védekezésünk sokszor 0, így több teher van a védelmen, ebből meg jön a hiba.
Ez az iksz teljesen jó, sok van a bajnokságból, maradt a 8 pont, s csipegetünk bőszen.

Busquets, Pedro a csapat 2 legjobbja volt szerintem, hiába rúgott Messi 2őt, ez a 2 ember mezőnyben nagyon rendben volt.