Nyafogsz, vagy elfogadod a segítséget?I Love Barça! írta:05:00kor lesz a meccs,örülök ha akkor felkelek,nem h még előbb felkeljek.

Bocsi, ma egy kicsit rossz napom van.

Nyafogsz, vagy elfogadod a segítséget?I Love Barça! írta:05:00kor lesz a meccs,örülök ha akkor felkelek,nem h még előbb felkeljek.
05:00kor lesz a meccs,örülök ha akkor fel tudok kellni,nem h még előbb..Master19 írta:Közvetlen a meccs előtt lesznek majd linkek.Addig ne is keress.I Love Barça! írta:a holnapi meccshez adna valaki 1 linket?
nagyon megköszönném.
Itt tuti lesz majd,de mondom majd a meccs elött nézz körül
Közvetlen a meccs előtt lesznek majd linkek.Addig ne is keress.I Love Barça! írta:a holnapi meccshez adna valaki 1 linket?
nagyon megköszönném.
ment privirivaldo23 írta:Tudna valaki egy sport1es linket adni az esti Fradi-Zte meccshez, ha már nem tudok felmenni az Üllői útra és ennél az inkábbnemisjelemezném fibernetnél nincs sport1, legalább neten megtudjam nézni... Plííízz vki!!!!
Nézném szívesen a Diginsoadroli írta:Emirates-kupát nézi valaki???
Digisporton megy majd...
Az Arsenal-Atl.Madrid jónak ígérkezik
Hm. ok köszi. Majd ráklikkelek. Nem tudom hogy ki hogyvan vele de engem nagyon izgat hogy mit fog nyújtani R80. Holnap pedig Manchester-Boca Juniors lesz!!!alex27 írta:A Didisport 20.15-től élőben közvetíti a mérkőzést, a Levadia Tallin-DVSC BL-meccs után.bali 15 írta:Elnézést kérek remélem hogy ez egy megfelelő topic a témára.
Biztosan tudtok róla hogy ma indul az Audi kupa. Elvileg ma majd valamikor kora este lesz a Bayern-Milan. Szerintem ti is kíváncsiak vagytok hogy Ronaldinho hogyan nyomja majd a Bayern ellen. Az a gond hogy megnéztem és egyik sportcsatornán sem fogják közvetíteni egyik meccset sem. Szóval én időpontot szeretnék meg egy linket ahol élőben lehetne nézni.
A Digisport 20.15-től élőben közvetíti a mérkőzést, a Levadia Tallin-DVSC BL-meccs után.bali 15 írta:Elnézést kérek remélem hogy ez egy megfelelő topic a témára.
Biztosan tudtok róla hogy ma indul az Audi kupa. Elvileg ma majd valamikor kora este lesz a Bayern-Milan. Szerintem ti is kíváncsiak vagytok hogy Ronaldinho hogyan nyomja majd a Bayern ellen. Az a gond hogy megnéztem és egyik sportcsatornán sem fogják közvetíteni egyik meccset sem. Szóval én időpontot szeretnék meg egy linket ahol élőben lehetne nézni.
Erre van kitalálva a fejlécbe beépítve a "szavazás".SOk hasznos infót lehet találni.RiCsY1080 írta:Mondanátok egy olyan oldalt ahol lehet nézni??
Köszi!![]()
itt keresgélj meccs előttRiCsY1080 írta:Mondanátok egy olyan oldalt ahol lehet nézni??
Köszi!![]()
pénteken is úgy volt, hogy adja aztán nem lett semmi.miihii írta:Asszem ezen az új,DigiSport nevű adón nyomják majd.Ilúvatar írta:a mai meccset a tv fogja közvetiteni vagy nem? sztem az utóbbi... ha igen, akkor kérlek mondjátok meg hogy melyik csatornán lesz.
vagy csak rojadirectás megoldás van?
De ha nincs Digi-d,akkor velem együtt marad a stream...
Asszem ezen az új,DigiSport nevű adón nyomják majd.Ilúvatar írta:a mai meccset a tv fogja közvetiteni vagy nem? sztem az utóbbi... ha igen, akkor kérlek mondjátok meg hogy melyik csatornán lesz.
vagy csak rojadirectás megoldás van?