2021.09.15. 01:08:53
Én nem látom ennyire borúsan a helyzetet, sőt úgy látom, hogy, amit most csinál a Barca, az az egyedüli lehetőség, hogy pár év múlva visszaemelkedjen az elitbe. Ha 30+ os játékosok futkároznának a pályán, mint pár éve és Andre Gomesek meg Denis Suarezek ülnénék a padon és így vernének agyon minket, akkor lenne igazán nagy baj. Szerintem jobban tesszük , ha átállítjuk az agyunkat arra, hogy jelenleg nem vagyunk top csapat és nem is lehet elvárni eredményeket. Lesznek biztos nagyon jó meccseink és nagyon rossz meccseink. Tovább kell jutni a csoportból, el kell érni a BL helyeket és kész. Egy iszonyat fiatal brigád van most itt, akiknek idő kell és egyébként halkan megjegyzem , hogy ennél azért jobb lesz a csapat eredmény szempontból is, ha visszatér Fati, Dembele , Agüero, Braitwaite és Dest.
Lehet velem nagy bajok vannak, de én pozitív vagyok a Barcával kapcsolatban, mert ilyen szintű pusztítás után, mint amit Bartoék végeztek egy Milan szerű visszaesésnek kellene következni, de szerintem közel sem lesz ilyen visszaesés. 2-3 év és a Barca újra ott lesz a legjobbak között szerintem, ha ránézünk erre a névsorra , hogy Dest, Araujo, Mingueza, Eric Garcia, Baldé, Pedri ,Gavi, Nico, Puig, De jong , Demir, Fati , Dembele(?).
Én egyáltalán nem éltem meg olyan borzalmasan ezt a meccset, mert egyértelmű volt, hogy a Bayern egy topcsapat , akik évek óta együtt játszanak és jó korban vannak. Engem nem érdekelt az eredmény, hanem sokkal inkább arra fókuszáltam, hogy a fiatalok egyénenként milyenek. Ez a meccs nekem egy visszaigazolás volt pl. , hogy Araujo top védővé válhat. Pedri szerintem iszonyat jó játékos, csak nem kell tőle azt elvárni, mint egy 27 éves top Iniestától. Szerintem ő egy jól működő Barcában klasszis lesz. Akiért most elkezdtem lelkesedni az Baldé. Az a sebesség , ami benne van az Alphonso Daviesre hajaz és a labdával is ügyes, emellett bátor is. 20 perc alapján, amit a pályán töltött egyértelmű számomra, hogy jelentősen jobb játékos lesz, mint volt a 20(?) millás igazolásunk Junior Firpo. Remélem sok lehetőséget kap idén. Egyébként Koemannak el kéne engedni ezt, hogy Luuk de jongnak meg Robertonak kell ilyenkor játszani , mert ő azt hiszi, hogy a rutinjuk miatt majd jobb eredményt ér el a csapat, mint a fiatalokkal, de ők egyszerűen nem elég jó játékosok. Remélem az elejétől kezdve játszhat majd többet Mingueza, Demir, Balde, Gavi is akár.
DE egyébktén én nem váltanám le Koemant most, mert arra ő tökéletes lesz, hogy berakja az akár 17 éves játékosokat is, akik majd a jövő barcáját adják és elviszi mellette a balhét az eredménytelenség miatt. Szerintem Laporta stabilabb alapokkal akarja majd idehozni Xavit (Enriquet, Pep-et) , amikor ezekkel a játékosokkal már eredményeket is lehet elérni. Szerintem jelenleg akárkit hoznának Koeman helyére ugyanúgy eredményeket tekintve bukta lenne. Ami nekem a legnagyobb baj Koemannal az az, hogy Puigot ennyire dúrván jegeli és attól félek, hogy ebbe a nulla Luuk De jongba meg szerelmes lesz.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára
Arthur8 2021.09.15. 01:46:34-kor.