Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért Alexis se kapjon már!hady írta:....csak V.V. ne kapjon sàrgàt ......0:4
ezt nem hiszem el...érett nagyon, de akkor is azt hittem ezt a negyed órát még ki lehet bírni...hát nemtibor1158 írta:real madrid-sporting gijon 1-1 74. perc
alexist én is féltem... ő ilyen csíprúgharap tipus, bármikor benne van egy sárga a játékában..MessiFan írta:Csak szerintem lenne kész öngyilkosság 3 sárga lapost felküldeni ma este?
Alexis baromira kelleni fog majd a Real ellen, Thiago is kellhet majd a padról, Valdés meg igaz hogy szerintem nem fog sárgát kapni, de kitudja.
Sánchez helyett inkább Cuencát kellene kiküldeni mert ez így nagyon nem jó.
VV azért képes hihetetlen dolgokra, de pont nem ő aggaszt. Inkább Alexis, meg Thiago, szerintem hozhatna lendületet, ha a70. perc körül beállna.(persze ha addigra 3-0-ra vezetünk, akkor mindegySuperMessi írta:VV nem fog besárgulni, Thiago meg nem fog játszani jövő héten szvsz. Ininek pihennie kéne, szerda és kedd között durva 6 nap lesz 3 durva meccsel.Xavi e Messi írta:Felküldünk 3 sárgalapost? Merész.S.Agüero írta:Valdés, Puyol, Mascherano, Adriano, Sergio, Xavi, Thiago, Cesc, Alexis, Pedro i Messi
VV nem fog besárgulni, Thiago meg nem fog játszani jövő héten szvsz. Ininek pihennie kéne, szerda és kedd között durva 6 nap lesz 3 durva meccsel.Xavi e Messi írta:Felküldünk 3 sárgalapost? Merész.S.Agüero írta:Valdés, Puyol, Mascherano, Adriano, Sergio, Xavi, Thiago, Cesc, Alexis, Pedro i Messi
Felküldünk 3 sárgalapost? Merész.S.Agüero írta:Valdés, Puyol, Mascherano, Adriano, Sergio, Xavi, Thiago, Cesc, Alexis, Pedro i Messi