nagyon felmérgelt vitya, ahogy vitézkedett a magukat dobáló katalánok ellen, és hogy minden bírói döntést kommentált.

Egyszerű ez: A letámadás kipasszolásához többet kell a játékosoknak mozogni üresbe. Ehhez viszont kondi kell. Meg amúgy is....az általunk játszott futball nagy erőnlétet kíván. Még mindig nincs kész a csapat, tán még érzik a munka fáradtságát. Bizonyára jönnek most a frissitő edzések, és kb 2 hét múlva robban majd a csapat.shutterisland írta: pepnek ki kell valamit találni, hogy a letámadás ellen is legyen ellenszerünk.
a madrid ellen is ez volt a baj, meg itt is.
első percekbe írtam...azt hittem végig ilyen lesz.eléggé rontotta a látási lehetőséget.Rewolution5 írta:Téged ez miért zavar?Tdavid írta:úgy imádom ezeket a rohadt füstöket.
Téged ez miért zavar?Tdavid írta:úgy imádom ezeket a rohadt füstöket.
Akkor nevezd ki élő topicnak mint az itt jelenlévők közül legtöbb hsz-el bíró egyénFecooo írta:gyanús, h a modik most éppen kocsmában ülneklluisllach89 írta:Élő topic?
Visca el Barca!!!
(ma van az EB találkozó
)
gyanús, h a modik most éppen kocsmában ülneklluisllach89 írta:Élő topic?
Visca el Barca!!!
mivel lehetősen gyengült a csapat Falcao és Villas-Boas távozásával így én nem várok tőlük annyira izmos kezdést.Pereira-t az új edzőt meg nem tartom olyan erősnek hogy valami iszonyat nagy taktikát kitaláljon...(Első igazán nagy meccse lesz és pont a Barca ellen.)Capon írta:Na akkor te mint Porto "szekértő" milyen ellenállásra számítasz a Porto részéről ill. milyen eredményre??Tdavid írta:Én azért óvatos lennék a Portoval szemben.Nagyon is jó csapat. (kedvenc a Barca mellet![]()
)
Na akkor te mint Porto "szekértő" milyen ellenállásra számítasz a Porto részéről ill. milyen eredményre??Tdavid írta:Én azért óvatos lennék a Portoval szemben.Nagyon is jó csapat. (kedvenc a Barca mellet![]()
)