Élő közvetítések
Meccs közepén reklám, grat!
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Arda megérdemli, hasznosan játszik.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Arda kegyetlen, hogy mindig ott lébecol. 

ARDAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Kebabos barátunk <3
Suarez ma érzi a kaput. Maradjon így egész szezonban.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Helyes, eldőlt. Jöhetnek a cserék és lehet kocogni.

SUAREZZZZZZZZZZZZ!!!

Boateng

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Rafinha rágörcsöl ezekre, de jól jöttünk ki belőle. Második, amit ellőtt.

Látva Messi 1 v 1-ét a félidő vége elé, nem tennék rá komolyabb összegben.ntibi67 írta: A gólkülömbségről vólt szó!De ha már a Rafinha részbe kötsz bele,szerinted azt ha bepasszolja nem lett volna üres kapus gól?

Messi épp ott járt!!!
MESSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIII!!!

A gólkülömbségről vólt szó!De ha már a Rafinha részbe kötsz bele,szerinted azt ha bepasszolja nem lett volna üres kapus gól?TripleH írta:ntibi67 írta: Nem azt írtam,hogy HA,ha nem azt,hogy LEHET.ntibi67 írta:Rögtön a gólunk után,ha Rafinha nem önző és leadja a tuti gólpasszt lehet már 4-5 gólal vezetünk.
ntibi67 írta: Nem azt írtam,hogy HA,ha nem azt,hogy LEHET.
ntibi67 írta:Rögtön a gólunk után,ha Rafinha nem önző és leadja a tuti gólpasszt lehet már 4-5 gólal vezetünk.
Nem azt írtam,hogy HA,ha nem azt,hogy LEHET.TripleH írta:Pont mint a 4-5-el vezetnénk. A fociban még mindig nincs ha.ntibi67 írta:Még hogy nem tartjuk nyomás alatt őket...15-2 a próbálkozás,5-0 a kaput eltaláló!
TripleH...A Comedin biztos viccesnek tartanának.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk VIdal hátra fele ma se életbiztosítás.
Sose felejtem! Nekem nagyon nagy kedvencem volt Keita, mindig lehetett rá számítani és jó helyen volt nála a labda. Nem rossz gondolat hozzá hasonlítani Gomest, de nem feltétlenül igaz ez a portugálra. De a megbízhatósága megvan.
Zaragoza ellen.amikor mesterhármast lőtt

Pont mint a 4-5-el vezetnénk. A fociban még mindig nincs ha.ntibi67 írta:Még hogy nem tartjuk nyomás alatt őket...15-2 a próbálkozás,5-0 a kaput eltaláló!
TripleH...A Comedin biztos viccesnek tartanának.
Jók vagyunk, mindenki hajt, küzd. Kár Messi kihagyott helyzetéért, ellenben biztos vagyok benne, hogy nem egy ziccere lesz még. Vidal ma nagyon jól játszik, Gomes sem rossz, de a befejezésekkel meggyűlik a baja.
A következő félidőben a lényeg, hogy még legalább 2 gólt lőjünk, ezzel pedig biztosítsuk be a győzelmet. Akár még egy nagyobb arányú győzelem is lehet a vége, de jelenleg azért a pihentetés fontosabb, remélem LE is így gondolja és fog is majd pár cserét eszközölni.
Visca EL BARCA!!!
A következő félidőben a lényeg, hogy még legalább 2 gólt lőjünk, ezzel pedig biztosítsuk be a győzelmet. Akár még egy nagyobb arányú győzelem is lehet a vége, de jelenleg azért a pihentetés fontosabb, remélem LE is így gondolja és fog is majd pár cserét eszközölni.
Visca EL BARCA!!!

Pont nekem is ez ugrott be, még írni is akartam, hogy Keita legalább belőtte a helyzeteit. Sose felejtem el amikor mesterhármast lőtt.palesz77 írta:Nekem Gomes olyan kicsit, mint Keita volt.

Gomesből akar támadó középpályást csinálni? Az nem fog menni.