2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszönöm Uram!Bob_Marley írta:lui1698 az irónia és szarkazmus legmagasabb szintet képviselője itt a fórumon
ez eléggé vicces...inkább szomorú! inkább pár idiótát néztek az RTL-en, minthogy, elvileg a "kedvenceket" a meccsen...érdekes.lui1698 írta:Hát nem tudom, végül is lehet, hogy gépen benyomom a meccset is, de ma nálam első az rtl és a vv.shutterisland írta:ugye most bohóckodtok a vv döntö vs. atletico-barca összehasonlítgatással ?
Ahogy visca el barca is írta, nem jó így meccset nézni, hogy nincs tétje.
Szemben a való világban a Lét a TÉT!
visca el barca írta:
rossz formában? a kismadrid 10 meccse nem kapott ki...kb ugyannyi pontot szereztek mint mi ezen időszak alatt
Remélem én is, hogy bohóckodnakshutterisland írta:ugye most bohóckodtok a vv döntö vs. atletico-barca összehasonlítgatással ?
Hát nem tudom, végül is lehet, hogy gépen benyomom a meccset is, de ma nálam első az rtl és a vv.shutterisland írta:ugye most bohóckodtok a vv döntö vs. atletico-barca összehasonlítgatással ?
Miért lenne irónia?Lionel Kicsi Messi írta:remélem jól érzem, hogy irónia van a szavaidba : DD
rossz formában? a kismadrid 10 meccse nem kapott ki...kb ugyannyi pontot szereztek mint mi ezen időszak alattTdavid írta:Ma is bele kell adni mindent.
Az Atm. a bajnokságba nincs valami hatalmas formában.Mi pedig most lendülünk bele igazából.Izgalmas meccset és 1-3-es idegenbeli győzelmet várok.![]()
Visca el Barca!
remélem jól érzem, hogy irónia van a szavaidba : DDsocio66 írta:ja,hogy meccs is van?
de hát ki nem a fergeteges vévéfinálét nézi most az országban?