Bajnoki Mérkőzések
- shutterisland
- Director del Fútbol
ugye most bohóckodtok a vv döntö vs. atletico-barca összehasonlítgatással ?
- lui1698
- Llegenda del Barça
Miért lenne irónia?Lionel Kicsi Messi írta:remélem jól érzem, hogy irónia van a szavaidba : DD
Barca meccs van minden héten, viszont vévédöntő csak nagyon ritkán.
Úgyhogy én megértem socio-t.

Amúgy, hogy ON is legyen:
Ezzel a kezdővel én szép játékot, és győzelmet várok.
Remélem Alexis pattint ma is 1-2 gólt, ha már a 11 kevés neki.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
rossz formában? a kismadrid 10 meccse nem kapott ki...kb ugyannyi pontot szereztek mint mi ezen időszak alattTdavid írta:Ma is bele kell adni mindent.
Az Atm. a bajnokságba nincs valami hatalmas formában.Mi pedig most lendülünk bele igazából.Izgalmas meccset és 1-3-es idegenbeli győzelmet várok.![]()
Visca el Barca!
amugy furcsa, mert igy tök nincs kedvem meccset nézni, hogy lényegében semmi tétje

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Tdavid
- Entrenador del Barça
Ma is bele kell adni mindent.
Az Atm. a bajnokságba nincs valami hatalmas formában.Mi pedig most lendülünk bele igazából.Izgalmas meccset és 1-3-es idegenbeli győzelmet várok.
Visca el Barca!
Az Atm. a bajnokságba nincs valami hatalmas formában.Mi pedig most lendülünk bele igazából.Izgalmas meccset és 1-3-es idegenbeli győzelmet várok.

Visca el Barca!

-
- Capitá del Barça
remélem jól érzem, hogy irónia van a szavaidba : DDsocio66 írta:ja,hogy meccs is van?
de hát ki nem a fergeteges vévéfinálét nézi most az országban?

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Remélem, hogy a múlt heti lendület tart, és tartani fog. Ha úgy jön ki a lépés mint a múlt héten, akkor ismételten jó idők jönnek ránk. Remélem, hogy jó meccset látunk ma!
Visca el Barca!
Visca el Barca!
ja,hogy meccs is van?

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Mekkora királyok vagytok, hogy másodpercre pontosan egyszerre küldtétek el. 
Gálacsapat!
Vagy legalábbis fogjuk rá.
Valamiért egy meglepően magabiztos győzelmet várok.

Gálacsapat!

Valamiért egy meglepően magabiztos győzelmet várok.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.02.26. 20:48:05-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Valdés; Alves, Puyol, Mascherano, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta; Cesc, Messi y Alexis
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Este rangadó, a rivális győzelmével megint iszonyatosan kell a 3 pont (amúgy is, de a -13 nagyon sok), úgyhogy remélhetőleg tudjuk hozni az elmúlt meccseken mutatott érett jó játékot!
Atletico ellen idegenben elég fordulatos meccseket játszunk, s sok gólosokat, most nem bánnám ha nem kellene izgulni, s egy sima 1:0al hazajönnénk és persze 3 ponttal
A védelemnek kell magát összekapni, mert a javuló tendencia rájuk kevésbé érvényes, s nem engedhetjük meg, hogy megint olyan alapvető hibák előjöjjenek, hogy nézzük a beadást, nem lépünk ki rá, majd középen elváltunk, vagy szimplán elpasszoljuk saját 16 os környékén!Ezekre nagyon kell figyelni, mert a matracosok vérszemet is kaphatnak, ha nagyon ingadozunk hátul!
Atletico ellen idegenben elég fordulatos meccseket játszunk, s sok gólosokat, most nem bánnám ha nem kellene izgulni, s egy sima 1:0al hazajönnénk és persze 3 ponttal

A védelemnek kell magát összekapni, mert a javuló tendencia rájuk kevésbé érvényes, s nem engedhetjük meg, hogy megint olyan alapvető hibák előjöjjenek, hogy nézzük a beadást, nem lépünk ki rá, majd középen elváltunk, vagy szimplán elpasszoljuk saját 16 os környékén!Ezekre nagyon kell figyelni, mert a matracosok vérszemet is kaphatnak, ha nagyon ingadozunk hátul!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Esély van a győzelemre, de mivel idegenben lesz, nem lehet biztosra menni. A Leverkusen és a Valencia ellen már javuló formát mutatott a Barcelona, remélem ezt a Calderónban is bizonyítani fogják és letörik az Atlético kezdeti lendületét Simeone alatt.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Remélhetőleg most már véglegesen magunk mögött hagytuk a rossz formát. Ahogy a múltkor is írtam, csalódás lenne a Valencia elleni Barca után, ismét egy vergődő, enervált csapatot látni. Még akkor is ha a jó formában lévő Atletico az ellenfél. Ma játszhatunk a legerősebb összeállításban, nem volt hétközi kötelezettségünk így egy kicsit szusszanhattunk.
Nem lesz könnyű meccs, de kötelező nyernünk, és ismét kötelező mindent megtenni a győzelem érdekében!
Visca el Barca
Nem lesz könnyű meccs, de kötelező nyernünk, és ismét kötelező mindent megtenni a győzelem érdekében!
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ab1daL
- Director del Fútbol
A hétvégén Diego, és Antonio López nem játszhat ellenünk sérülés miatt, és esélyes, hogy Arda Turan sem fogja tudni vállalni a játékot, de ő neki még van esélye felépülni.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
sziasztok.nagyon nagy gondom van.a bátyám barcelonában lesz jövöhét végén és szeretne elmenni a gijon elleni meccsre.probáltunk a klub hivatalos honlapján jegyet venni,de nem engedte.kártyahibára hivatkozik.próbáltunk mastercardot,visát,am.expresst,de semmi.alig van már jegy és félö hogy lemarad élete élményéről.hogy és hol tudunk jegyet venni.kérlek segitsetek.sürgös!!!köszönöm!
-
- Capitá del Barça
Apám azért utálja a Realt (amióta az eszemet tudom), merthogy a hetvenes években állítólag egy csomót bundáztak neki, merthogy ők a királyi csapat, és mindent nekik kellett nyerni, és állítólag többször voltak botrányok.
Mindig lehurrogtam őt, hogy ezt azért így nem tudom elhinni.
De az elmúlt napokban kolbászoltam a neten mindenfelé, és jó pár idősebb kommentelőnél is olvastam ezt.
Most már azért elgondolkodok rajta.
Mert ugye nem zörög a haraszt.
Egyébként az is furcsa, hogy egyre többet foglalkoznak újságok ezzel.
Tegnap találkoztam haverokkal. (interesek, realosok, münchenesek).
Szóba jött ez a téma, és ők csak az Övrebö-féle dolgot szajkózták egyfolytában. (egyébként ott ugye Abidalt meg pont úgy állította ki, hogy méterekre volt a chelsea játékostól, aki elesett a lbdában, bár kétségtelen, hogy e Piqué kezezéséért lehetett volna tizit adni)
Egyébként eddig is ez volt, emlékszem az elmúlt években jó néhány esetre, mikor ugyanígy a kárunkra volt a bíró, de akkor már 5-0 volt ide, és akkor már nem nagyon érdekelte az embert.
Mindig lehurrogtam őt, hogy ezt azért így nem tudom elhinni.
De az elmúlt napokban kolbászoltam a neten mindenfelé, és jó pár idősebb kommentelőnél is olvastam ezt.
Most már azért elgondolkodok rajta.
Mert ugye nem zörög a haraszt.
Egyébként az is furcsa, hogy egyre többet foglalkoznak újságok ezzel.
Tegnap találkoztam haverokkal. (interesek, realosok, münchenesek).
Szóba jött ez a téma, és ők csak az Övrebö-féle dolgot szajkózták egyfolytában. (egyébként ott ugye Abidalt meg pont úgy állította ki, hogy méterekre volt a chelsea játékostól, aki elesett a lbdában, bár kétségtelen, hogy e Piqué kezezéséért lehetett volna tizit adni)
Egyébként eddig is ez volt, emlékszem az elmúlt években jó néhány esetre, mikor ugyanígy a kárunkra volt a bíró, de akkor már 5-0 volt ide, és akkor már nem nagyon érdekelte az embert.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
-
- Capitá del Barça
Nem akartam uszítani, vagy a bírókra kenni semmit sem, de azért érdekes így is megnézni. Ezzel csak azt akartam mondani hogy a sok kapufa, kihagyott helyzet, és a kifogott rossz napok MELLETT, még beletoltak pár bírói hibát is ebbe a szezonba. Remélem ez majd motiválja a fiúkat jövőre, mert nem lehet minden évben bajnokságot nyerni.
Azt adom hogy ha olyan lenne a helyzetkihasználásunk, mint nagyon sokszor ellenünk a kiscsapatoknak (kis túlzással ha egyszer is elérik a tizenhatost akkor gólt kapunk), akkor pont vesztés nélkül állnánk az első helyen:)
Azt adom hogy ha olyan lenne a helyzetkihasználásunk, mint nagyon sokszor ellenünk a kiscsapatoknak (kis túlzással ha egyszer is elérik a tizenhatost akkor gólt kapunk), akkor pont vesztés nélkül állnánk az első helyen:)
-
- Jugador del Barça
így igaz, legyünk annyival jobbak a Realosoknál, hogy mi nem kezdünk bele abba, amiért sokukat megutáltuk. egyértelmű h sok a tévedés, de egy az hogy a bírók is hibázhatnak (és én hiszem h a nagy része egyszerű emberi tévesztés), a másik meg h nem csak ezen múlik a dolog, tökéletes csapatot nem lehetne semmivel visszafogniLionel85 írta:Hülyeség! A 10 pontos hátrányért csakis mi vagyunk a felelősek! Az elmúlt években is voltak tévedések a Barça kárára (és biztosan a Realéra is), akkor mégis annyira jól játszottunk, főleg idegenben, hogy nem kellett amiatt aggódni, hogy nem lesz meg év végén a bajnoki cím. Akkor megalkuvást nem tűrően vezettünk és haladtunk a tabellán. Most, hogy a csapat teljesen enervált idegenben és nagyrészt ennek köszönhetően szedte össze a 10 pontos hátrányt, már mindenki elkezd hibákat keresni, de nem elsősorban a csapatnál. És ez a nagy hiba. Mivel nem ez a mentalitás jellemez minket. Ez pont, hogy a madridi mentalitás. Ha nem megy a foci, rögtön előveszik a bírókat. Ezt teljességgel elutasítom!!! Ott vannak Pep nyilatkozatai például. Nem a bírókban keresi a hibát, hanem a saját csapatában. És így is van jól. Mivel nem a bírók ellen játsszuk a bajnokságot, hanem a többi 19 csapat ellen.zsoltfree írta:http://sportgeza.hu/futball/mindenidok/ ... a_realnak/
Tolnak minket a bírók tényleg. Ezt valahogy mindig éreztem, e azt hittem hogy elfogult vagyok, de lehet hogy mégsem?

www.joszaki.hu
"Az emberek majd megvitatják, milyen volt a játékvezető, nekem azonban nincs erőm ehhez. Most csak élvezni akarom, amit elértünk." (Josep Guardiola)
"Az emberek majd megvitatják, milyen volt a játékvezető, nekem azonban nincs erőm ehhez. Most csak élvezni akarom, amit elértünk." (Josep Guardiola)
Lionel85 írta:Hülyeség! A 10 pontos hátrányért csakis mi vagyunk a felelősek! Az elmúlt években is voltak tévedések a Barça kárára (és biztosan a Realéra is), akkor mégis annyira jól játszottunk, főleg idegenben, hogy nem kellett amiatt aggódni, hogy nem lesz meg év végén a bajnoki cím. Akkor megalkuvást nem tűrően vezettünk és haladtunk a tabellán. Most, hogy a csapat teljesen enervált idegenben és nagyrészt ennek köszönhetően szedte össze a 10 pontos hátrányt, már mindenki elkezd hibákat keresni, de nem elsősorban a csapatnál. És ez a nagy hiba. Mivel nem ez a mentalitás jellemez minket. Ez pont, hogy a madridi mentalitás. Ha nem megy a foci, rögtön előveszik a bírókat. Ezt teljességgel elutasítom!!! Ott vannak Pep nyilatkozatai például. Nem a bírókban keresi a hibát, hanem a saját csapatában. És így is van jól. Mivel nem a bírók ellen játsszuk a bajnokságot, hanem a többi 19 csapat ellen.zsoltfree írta:http://sportgeza.hu/futball/mindenidok/ ... a_realnak/
Tolnak minket a bírók tényleg. Ezt valahogy mindig éreztem, e azt hittem hogy elfogult vagyok, de lehet hogy mégsem?
Ez így van! Szerintem sokakat az zavar, hogy a túloldalom évek óta ment a fröcsögés, hogy minket tolnak, nekünk csalnak. Ment az UNICEFezés, Villaratozás, Platinitől kezdve mindenki minket akart tolni. És itt most nem az egyszeri szurkolóról van szó, hanem a Mourinho, a Madrid játékosok, a vezetőség, a sajtó, mindenki. Nálunk értelmesebb hangot ütnek meg a Pepék, de engem zavar, hogy amíg a túloldal addig nyomatta ezt a dumát, hogy a birkák és a nem túl jól informáltak a csodakorszakunkat hajlamosak voltak a bírói tolással azonosítani (ha úgy tetszik foltot hozni a makulátlan teljesítményünkre), addig most nagy a csend az ellen oldalán.
Ettől még mi gyengén játszunk idén, néhol motiválatlanul és unottan, néhol már-már lélektelenbe hajolva, a Madrid meg brutál jó és eredményes. Az nem kifogás, hogy gyenge a liga, mert amíg ők két 'gyenge' csapatnak 'ajándékoztak' pontokat (minket ugye nem ideértve), addig mi nyolcnak.
Ettől függetlenül az éveken át tartó bírozásnak is eredménye, hogy a kétes helyzeteket nem merik a Barca javára adni, nehogy újrainduljon a madridi ócsárló hadjárat. A mi kárunkra meg könnyen lehet tévedni, mi úgyse fogjuk a visszavonulásukat követelni (amúgy nagyon helyesen). De még egyszer mondom jobb, stabilabb, mentálisan jóval erősebb idén a Madrid, mint mi, csak az zavar, hogy idén sem képesek belátni, hogy az elmúlt évek csalózásai alaptalanok voltak, ha úgy tetszik olyan taktikai fegyverként voltak használva, amelynek a gyümölcsét idén már élvezhetik...
Végre egy értelmes vélemény!!!!Lionel85 írta:Hülyeség! A 10 pontos hátrányért csakis mi vagyunk a felelősek! Az elmúlt években is voltak tévedések a Barça kárára (és biztosan a Realéra is), akkor mégis annyira jól játszottunk, főleg idegenben, hogy nem kellett amiatt aggódni, hogy nem lesz meg év végén a bajnoki cím. Akkor megalkuvást nem tűrően vezettünk és haladtunk a tabellán. Most, hogy a csapat teljesen enervált idegenben és nagyrészt ennek köszönhetően szedte össze a 10 pontos hátrányt, már mindenki elkezd hibákat keresni, de nem elsősorban a csapatnál. És ez a nagy hiba. Mivel nem ez a mentalitás jellemez minket. Ez pont, hogy a madridi mentalitás. Ha nem megy a foci, rögtön előveszik a bírókat. Ezt teljességgel elutasítom!!! Ott vannak Pep nyilatkozatai például. Nem a bírókban keresi a hibát, hanem a saját csapatában. És így is van jól. Mivel nem a bírók ellen játsszuk a bajnokságot, hanem a többi 19 csapat ellen.zsoltfree írta:http://sportgeza.hu/futball/mindenidok/ ... a_realnak/
Vé
Egy másik Barca site-on olvastam, összeszámolták a bajnokságban eddig 32 ezer százalékos (nem száz) ordító gólhelyzetet hagyott ki a csapat. Ha ennek csak a fele bemegy, a Real sehol sincs.
Ezek egy része éppen a vesztett, vagy döntetlen meccseken volt.
Régóta mondom, hogy a helyzetkihasználásban kellene javulni. Ebben egyébként a Valencia ellen sem voltunk azért a top-on, lehetett volna 15:2 is.
Ezek egy része éppen a vesztett, vagy döntetlen meccseken volt.
Régóta mondom, hogy a helyzetkihasználásban kellene javulni. Ebben egyébként a Valencia ellen sem voltunk azért a top-on, lehetett volna 15:2 is.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hülyeség! A 10 pontos hátrányért csakis mi vagyunk a felelősek! Az elmúlt években is voltak tévedések a Barça kárára (és biztosan a Realéra is), akkor mégis annyira jól játszottunk, főleg idegenben, hogy nem kellett amiatt aggódni, hogy nem lesz meg év végén a bajnoki cím. Akkor megalkuvást nem tűrően vezettünk és haladtunk a tabellán. Most, hogy a csapat teljesen enervált idegenben és nagyrészt ennek köszönhetően szedte össze a 10 pontos hátrányt, már mindenki elkezd hibákat keresni, de nem elsősorban a csapatnál. És ez a nagy hiba. Mivel nem ez a mentalitás jellemez minket. Ez pont, hogy a madridi mentalitás. Ha nem megy a foci, rögtön előveszik a bírókat. Ezt teljességgel elutasítom!!! Ott vannak Pep nyilatkozatai például. Nem a bírókban keresi a hibát, hanem a saját csapatában. És így is van jól. Mivel nem a bírók ellen játsszuk a bajnokságot, hanem a többi 19 csapat ellen.zsoltfree írta:http://sportgeza.hu/futball/mindenidok/ ... a_realnak/

-
- Capitá del Barça
http://sportgeza.hu/futball/mindenidok/ ... a_realnak/