2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tetszik a kezdő, egy poszt kivételével a lehető legerősebb, mondhatni "gálakezdő". Montoyára rettentő kíváncsi leszek, főleg annak fényében, hogy Mathieu miatt jelenleg övé a kulcsposzt a védelemben. Kicsit azért tartok tőle, hogy nem fog tudni megfelelni a kihívásnak.szajko írta:Valdes - Montoya, Puyol, Piqué, Abidal - Busquets, Xavi, Iniesta - Cesc, Messi, Alexis
Olyan motivációja lehet, amilyen anno a Realnak volt, amikor ledolgozott 12 pontos hátrányt úgy, hogy a Clásico előtt már csak 4 volt és a nagy fordításról beszéltek. Persze 2-6 lett a vége, de a hangsúly szerintem azon van, hogy egy kétszámjegyű hátrány harmadát ledolgozták tavaszig. És akkor hadd ne ecseteljem, hogy mekkora a különbség az akkori Real és a mostani Barca keretének minősége között.FarkasAttila írta:...milyen motivációja lehet egy adott játékosnak annak tudatában, hogy 10 pontos hátrányban vannak, és nem sok esély mutatkozik arra, hogy ledolgozzák...
Teljesen egyetértek!Először is a bajnokság mindig első számú prioritás, másodszor meg nem érzem jó hírverés lenne ha nekiállnánk "lazsálni"!Még ha kevés is az esély, a bajnokikon 100%os pörgést szeretnék látni!És csak ha utóbbi éveket veszem figyelembe, csináltunk mi nagy tavaszi hadjáratokat (Antic, Rijkaard) és abszolút pozitívan gondolok arra a szezonokra, még ha nem is voltak sikeresek!Idén még persze 2 kupában ott vagyunk, de a bajnokságban igenis teperni kell, mert ha nagyon lemaradunk az RM is pihentethet!Barcaman14 írta:Egy pillanatig sem szeretném azt látni a pályán hogy már lemondtunk a bajnokságról! Tegyük oda magunkat ma este is, pont most nagyon ráfér a csapatra a jó teljesítmény. Továbbá legalább ne engedjük hogy az amúgy is nagy pontkülönbség tovább növekedjen. Így is elég elkedvtelenítő a helyzet ami a Ligát illeti.Úgyhogy minden meccset vegyünk komolyan, és próbáljunk javítani a helyzeten!
A 4 védő szerintem indokolt mára, Xavi játéka is az, de szerintem csak csereként. Nekem is nagyon hiányzik, de az Atletico ellen nagyobb szükség lesz a már teljesen egészséges Xavira!
Nagyon remélem tehát hogy nem alibizni akarunk, és úgy fogunk játszani mintha nem lenne ekkora a hátrány!
Visca el Barca
Az előző meccsünkből kiindulva simán kivettük a bal oldalukat a játékból és ha jól emlékszem akkor Alves nem kezdett...G.Gabe írta:n, elég gáz, hogy hiányzik Alvés. Matthieu biztos kezdeni fog. ŐSszel is arról az oldalról kaptuk mindkét gólt. De amint Alvés visszaált, már nem tudtak olyan hatékonyan feljönni.
Nagyon kiváncsi leszek, hogy kit fog oda rakni. Puyol lassú oda, az biztos.
Szerintem középen Adriano lesz, és mögötte egy fiatal. Hogy ki, azt nem tudom. A hátvédsorban meg Puyol, Busi, Abidal.
De elképzelhető egy Keita is.
Bizony, a 20. (gyakorlatilag 1.) forduló lesz megrendezve a 36. és a 37. között, tehát 16 pont kell a Realnak a sorfalhozferninho írta: 35,36,37,38
ez 12 pont
szóval szerintem 13 pontnak kéne lennie...
vagy lesz még valami elhalasztott forduló a végén?
már elég régen volt ez a sorfalas történet, de mintha úgy emlékeznék, hogy a következő meccsen is sorfalat állt volna az ellenfél...Ez egész véletlen nem csak hazai pályán játszik?
Ez egész véletlen nem csak hazai pályán játszik?Deus írta: mert matematikailag már bajnokok lesznek. Bajnokoknak gratulációképen kötelező sorfalat kell állnia az aktuális ellenfelének.
mert matematikailag már bajnokok lesznek. Bajnokoknak gratulációképen kötelező sorfalat kell állnia az aktuális ellenfelének.KingSimon írta:Többen is mondták,csak én nem értem,hogy miért kéne sorfalat állni?(15 pont esetén)
Akkor szokás a sorfalállás, ha egy csapat a már matematikailag is biztos bajnok ellen lép pályára.KingSimon írta:Többen is mondták,csak én nem értem,hogy miért kéne sorfalat állni?(15 pont esetén)