Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs biztos ötletem.daffy írta:vannak,de a barcától többet szereztek és jelenleg nem úgy áll a helyzet,hogy ez nagyon változzon.
Mikaos! akkor mivel magyarázod a jelenlegi játékot,ha nem a fáradtsággal?
vannak,de a barcától többet szereztek és jelenleg nem úgy áll a helyzet,hogy ez nagyon változzon.LM10Lionel Messi írta:Van 7 pont mínusza a Barcának.Lesz még 1 El Classic Barcelonában,vannak ebben a Spanyol bajnokságban olyan csapatok h pontot vagy pontokat szerezzenek a Real Madridtól.
Jelenleg maximum 3 plusz meccset jelent nekünk a Spanyol Kupa. Ez azért nem vészes.daffy írta:persze,de akkor a fáradtság nem hogy múlni nem fog,de a növekedése borítékolható. mi lesz akkor,ha így sem jönnek úgy a meccsek? valamit valamiért elvet követnék azok,akik a bajnokságban a spórolásra gondolnak. egyébként a spanyol csapatokat akkor is verni lehet,ha 2-3 ember pihen meccsenként. arról nem is beszélve,hogy akik beszállnak,azok fel lennének tüzelve,hogy bizonyíthatnakMikaos írta:Írtátok páran, hogy most már csak a Kupára és a BL-re kell koncentrálni. Nos, én nem tudok elképzelni ilyen helyzetet. Hogyan néz ki az, hogy egy csapat csak két dologra fókuszál? Pl. öltözőben szóba sem kerül a bajnokság?Én nem hiszek ebben. A Barca-nak minden meccsre úgy kell kimennie, hogy megnyeri, és ez alól nem kivétel az a bajnokság sem, amit most éppen a Madrid vezet.
persze,de akkor a fáradtság nem hogy múlni nem fog,de a növekedése borítékolható. mi lesz akkor,ha így sem jönnek úgy a meccsek? valamit valamiért elvet követnék azok,akik a bajnokságban a spórolásra gondolnak. egyébként a spanyol csapatokat akkor is verni lehet,ha 2-3 ember pihen meccsenként. arról nem is beszélve,hogy akik beszállnak,azok fel lennének tüzelve,hogy bizonyíthatnakMikaos írta:Írtátok páran, hogy most már csak a Kupára és a BL-re kell koncentrálni. Nos, én nem tudok elképzelni ilyen helyzetet. Hogyan néz ki az, hogy egy csapat csak két dologra fókuszál? Pl. öltözőben szóba sem kerül a bajnokság?Én nem hiszek ebben. A Barca-nak minden meccsre úgy kell kimennie, hogy megnyeri, és ez alól nem kivétel az a bajnokság sem, amit most éppen a Madrid vezet.
Nem látjuk a megszokott sok passzos játékot!!
Lehet, hogy nem ugyanazt láttuk, szerintem akart a csapat, küzdöttek, de ennyit tudtak kihozni magukból. Fáradtak, fejben és fizikálisan is. Ez a hónap nagyon erőltetett, akár lehet rosszabb is.Subinho írta:Nem baj, ha a Real elviszi ligát, majd jövőre visszaszerezzük, de az baj, ha lelketlenül játszanak, elképzelés nélkül, fantáziátlanul!!! Nem látjuk a megszokott sok passzos játékot!!! ...és sajnos, ha így folytatjuk, nem lesz jelentősége a klasszikus visszavgójának... max. annyi, hogy majd megint épp akkor állhatunk sorfalat...
Remélem a hullámvölgy elmúlik hamar és a BL-re nagyon rágyúr a csapat!!!
Alexander Mahone írta:Egyébként kiváncsi lennék, hogy ki mióta Barca szurkoló. Mert aki mondjuk nem élte át a Getafe elleni 4-0-át, a Madrid elleni sorfalat, vagy az Espanyol elleni 2-2-t (2007-es meccs), annak tényleg nem jelent semmit az elmúlt 3 év.
Mindegy. Nem értünk egyet. Én továbbra is tartom magam a pozitív hozzáálláshoz, és töretlenül hiszek bennük. Aki pedig rinyálni akar, meg edzősdit játszani, az tegye.
Szerintem vagyunk itt néhányan, akik nemcsak 2007-re emlékeznek, de akár arra Nunez-éra végére, Gaspart éra borzadalmaira, 5 szűk trófea nélküli évre az évezred elején, a Rijkaard éra tündöklésére és bukására.Alexander Mahone írta:Egyébként kiváncsi lennék, hogy ki mióta Barca szurkoló. Mert aki mondjuk nem élte át a Getafe elleni 4-0-át, a Madrid elleni sorfalat, vagy az Espanyol elleni 2-2-t (2007-es meccs), annak tényleg nem jelent semmit az elmúlt 3 év.
Mindegy. Nem értünk egyet. Én továbbra is tartom magam a pozitív hozzáálláshoz, és töretlenül hiszek bennük. Aki pedig rinyálni akar, meg edzősdit játszani, az tegye.
http://www.soccerfame.hu/match/196221/r ... /barcelonaAlexander Mahone írta:Egyébként kiváncsi lennék, hogy ki mióta Barca szurkoló. Mert aki mondjuk nem élte át a Getafe elleni 4-0-át, a Madrid elleni sorfalat, vagy az Espanyol elleni 2-2-t (2007-es meccs), annak tényleg nem jelent semmit az elmúlt 3 év.
Kritikát meg lehet fogalmazni, meg is kell jelen esetben, de feladni nem szabad, ebben igazad van.Alexander Mahone írta:Egyébként kiváncsi lennék, hogy ki mióta Barca szurkoló. Mert aki mondjuk nem élte át a Getafe elleni 4-0-át, a Madrid elleni sorfalat, vagy az Espanyol elleni 2-2-t (2007-es meccs), annak tényleg nem jelent semmit az elmúlt 3 év.
+1Alexander Mahone írta:Egyébként kiváncsi lennék, hogy ki mióta Barca szurkoló. Mert aki mondjuk nem élte át a Getafe elleni 4-0-át, a Madrid elleni sorfalat, vagy az Espanyol elleni 2-2-t, annak tényleg nem jelent semmit az elmúlt 3 év.
Nekem nem fáj semmi. Majd ha Guardiola vagy a csapaton belül valaki más kezd el kritikákat megfogalmazni, annak hiszek.daffy írta:ez nem telhetetlenség,hanem egy sima kritikát fogalmaztak meg,amit nem vagy képes megemészteni. miért fáj,talán jogtalan? aligha. attól lesz jobb a csapat,hogy felismeri a hibáit
ez nem telhetetlenség,hanem egy sima kritikát fogalmaztak meg,amit nem vagy képes megemészteni. miért fáj,talán jogtalan? aligha. attól lesz jobb a csapat,hogy felismeri a hibáitAlexander Mahone írta:Picit összegezve az idei évet:
- Nyertünk egy Spanyol-szuperkupát, ahol a Realt vertük meg
- Nyertünk egy Európai-szuperkupát
- Megnyertük a klubvilágbajnokságot
- A spanyol kupába ott vagyunk az elödöntőbe, a Madridot mi ütöttük ki, és szerintem jó esélyünk van a végső győzemre
- A BL-be simán jutottunk a 16 közé
- A bajnokságba van 7 pont hátrányunk, de még lesz egy meccs a Nou Campba a Real ellen, és még a Madrid is fog botlani bőven. Tavaly és tavalyelőtt is ők vezették a bajnokságot ilyenkor.
Zsinorba háromszor nyertük meg a bajnokságot. Már ez is abnormális. Ha 4-edjére is megnyernénk az valami csoda lenne. Ne legyetek már ilyen telhetetlen bsszameg
Ezt a videót ne linkelje többet senki, mivel mindenki tudja, hogy ha a Biro normálissan vezette volna a mérkőzést 4-5 góllal is kikaptunk volna...A sok hitetlent pedig szeretném emlékeztetni: http://www.youtube.com/watch?v=pc18_GcR5tM itt is csak sírtatok meg köpködtetek egész meccs közbe.
- ehhh látom, nem jutott el......Alexander Mahone írta:Igazad van, ez egy fórum, úgyhogy nyugodtan lehet okoskodni meg hülyeségeket beszélni. Én úgy gondolom, hogy amit az elmúlt 3 és fél évbe kaptunk Puyoléktól, azért cserébe ebbe a "végtelenül rossz helyzetbe", lehetne annyit mondani, hogy "nembaj srácunk, bízunk bennetek mert már annyiszor bizonyítottatok". Picit pozitívabban is hozzá lehetne állni a dolgokhoz. És a cserék, az összeállitások mind a lehető legjobbak, mert Guardiola ért hozzá a legjobban, legalábbis nálunk biztosan jobban. Aki úgy gondolja, hogy az ő ötlete jobb, az értelmi fogyatékos.westerngom írta:Srácok,
minden személyeskedés nélkül mondom, hogy olyan jó, hogy vagytok nekünk! Nekünk, akik szemetekben negatív véleményt formálnak a csapatról, akik x ezerszer jobb edzők mint Pep és a fórum rákfenéi.
DE, mint leírtam ez egy fórum és amíg a fórum rendjét, az etikettet, jó ízlést nem sértjük, talán kifejthetjük véleményünket, ha esetleg jelen pillanat negatívan is hangzik Számotokra!
Halkan jegyzem meg a negatív kritika is lehet építő jellegű!
Az viszont, hogy demagóg módon szajkóztok elveket és írtok semmit mondó mondatokat, bebújva a klub szeretet mögé, az nagyon gyermeteg!
Nem bánom, ha nincs válasz.....
A sok hitetlent pedig szeretném emlékeztetni: http://www.youtube.com/watch?v=pc18_GcR5tM itt is csak sírtatok meg köpködtetek egész meccs közbe.
fogyatékos? biztos volt aki ellenezte ibra megvételét. jobban látta pep-nél? igen. attól persze még lehet fogyatékos..Alexander Mahone írta: Igazad van, ez egy fórum, úgyhogy nyugodtan lehet okoskodni meg hülyeségeket beszélni. Én úgy gondolom, hogy amit az elmúlt 3 és fél évbe kaptunk Puyoléktól, azért cserébe ebbe a "végtelenül rossz helyzetbe", lehetne annyit mondani, hogy "nembaj srácunk, bízunk bennetek mert már annyiszor bizonyítottatok". Picit pozitívabban is hozzá lehetne állni a dolgokhoz. És a cserék, az összeállitások mind a lehető legjobbak, mert Guardiola ért hozzá a legjobban, legalábbis nálunk biztosan jobban. Aki úgy gondolja, hogy az ő ötlete jobb, az értelmi fogyatékos.
A sok hitetlent pedig szeretném emlékeztetni: http://www.youtube.com/watch?v=pc18_GcR5tM itt is csak sírtatok meg köpködtetek egész meccs közbe.