Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A játékoskeretek értékének különbsége alapján, egy "szatellit" csapatot illene legyőzni!gránit írta: ↑2023.11.25. 16:17:58Ez katasztrófa. A Rayo kifejezetten jobban játszott az első félidőben. Hihetetlen, hogy idáig jutottunk, hogy egy kiscsapat simán birtokolja ellenünk a labdát, és csak szemmel követjük. 45 perc teljesen kuka. A második már kevésbé volt katasztrofális, de eléggé lent van az ingerküszöb, ha ettől elájulunk. Megvoltak a lehetőségeink? Hol? Néhány helyzetünk volt az egész meccsen. Alig-alig tudunk helyzeteket kialakítani. Elég érdekes, hogy ha van néhány helyzetünk, már rámondjuk, hogy a helyzetkihasználással van a gond, meg mennyi lehetőségünk volt. Legyünk őszinték. Alig tudunk helyzetig eljutni. Nyögvenyelős, erőtlen játék volt ma is.
Különösen a Romeu-Frenkie tandem nagyon gyenge. Tavasszal meg fogják őket enni reggelire, sajnos. A szezon előtt reménykedtem, hogy vkp-t igazolunk, de ez a mai produkció is... Rémgyenge, sajnos. Nincs középpályánk.
Hogy van az, hogy az ellenfél képes szebb támadásokat vezetni, mint mi. Nagyon kíváncsi vagyok a Portó elleni meccsre. Mert most már itt komoly bajok vannak.Atlantis írta: ↑2023.11.25. 16:12:24Az első félidő borzasztó teljesítményén sajnos csúnyán elúszott ez a meccs. Nagyon szomorú azt látni, hogy már az ősszel nem bírunk 25 percnél tovább pörögni érdemben.
Ami pedig a legdurvább, hogy még így is simán meglehetett volna, ha nincs ez az erőteljes bírói ellenszél.
Az utolsó fél mondat mondjuk igaz lehet, a Realnál sérült a fél csapat. Nem vagyok benne biztos, hogy nyernek. Az Atletico viszont szinte biztos előzni fog. Rájuk azért figyelnék, ha a Girona kipukkanásával számolunk is. A matracosoknak komoly lehetőség ez a szezon, mindig ennyi sérült nem lesz a két nagynál.Alcantara írta: ↑2023.11.25. 16:04:53Pár fórum klisét kihagytàl: Hosszú a bajnokság, Reál is veszít pontokat majd stb...Bob_Marley írta: ↑2023.11.25. 16:00:34Rayo pálya mindig nehéz,kár hogy nem húztuk be,ilyen bravúr győzelmek jelenthetik a végelszámolásnál a különbséget.
Nem szabad viszont nagyon csalodottnak lenni,helyzetek, lehetőségek megvoltak. Játék nálam rendben volt,Rayo percekig kereste a labdát. Egy jól eltalált nálam véleményes gól és a túloldalon egy öngól . Másodikban a lehetőségek folyamat ott voltak, iksz lett,ez van.
Pár fórum klisét kihagytàl: Hosszú a bajnokság, Reál is veszít pontokat majd stb...Bob_Marley írta: ↑2023.11.25. 16:00:34Rayo pálya mindig nehéz,kár hogy nem húztuk be,ilyen bravúr győzelmek jelenthetik a végelszámolásnál a különbséget.
Nem szabad viszont nagyon csalodottnak lenni,helyzetek, lehetőségek megvoltak. Játék nálam rendben volt,Rayo percekig kereste a labdát. Egy jól eltalált nálam véleményes gól és a túloldalon egy öngól . Másodikban a lehetőségek folyamat ott voltak, iksz lett,ez van.
Igen, egy kis szerencsével meg lehetett volna ma is a 3 pont. Csak az a baj, hogy most már sorozatban erre játszunk, és bizony ha így marad, akkor lesz olyan, hogy elmarad az a kis szerencse.bence0330 írta: ↑2023.11.25. 15:57:53Vicces komment volt, de elég ignoráns arra a tényre, hogy kifejezetten szép támadásokat dolgozunk ki, folyamatosan, pörgös, agresszív játékkal, és óriási mákja van a Rayonak, hogy nem szórtuk meg őket. És most még egy 60-70%-os büntető is elmaradt, kommentátorok szerint is egyértelmű.

Én is így látom. A mozgások teljesen hiányoznak. Lehet, hogy Xavi azt a következtetést vonta le, hogy ennek a keretnek a barcelonai stílust nem tudja átadni, és ezt meg is értem. Gündogan is inkább labdát dédelgetős, vezetgetős tipus, mint cikk-cakk egyérintős tiki-taka játékos. A többiek meg a jelenlegi középpályán teljesen alkalmatlanok rá.Peter írta: ↑2023.11.12. 22:40:40Ha már az ívelgetést átvettük, nem tudom, hogy a labda nélküli mozgásokat miért nem vesszük át tőlük.
Egész meccsre jellemző volt, hogy állva várjuk a labdát, már, ha várjuk egyáltalán, mert nem úgy nézett ki, hogy bárki is nagyon várná.
Az oké, hogy a profi jellemzője az ellenfél hibájának a könyörtelen kihasználása, de képtelenek vagyunk saját támadások vezetésénél (inkább labdajáratás ez) rendszeresen megelőzni a védőket. A támadó harmadban rendre megelőznek minket, belelépnek a passzainkba, labdáinkba.
Igazából Lewa is egyszer előzte meg a védőjét, köszönte is szépen.
Angol focira ragadt rá, hogy ész nélkül futnak, de legalább hajtanak, hát nekünk untig elég lenne ésszel mozogni, kicsit labda nélkül a védő elé kerülni és ennél sokkal többet nem is kellene tenni, mert utána mehetne a labda már a maga útján.
Az utolsó előtti passzok döntően ezért nem sikerülnek és így az utolsó passzig sem jutunk már el.