2012.01.29. 09:11:33
Elfáradtunk!!! Senkit nem tudok hibáztatni! Nem hiszem el, hogy nem akarnak nyerni, egyszerűen a test nem azt csinálja amit az agy diktál, főleg, hogy az agy is lassabb a kelleténél! 3,5 évig a csúcson, ennyi meccset megnyerni, kupákat halmozni, ráadásul el is fogytunk, nem lehet a végtelenségig! Pepet sem tudom bántani, mert szerintem nagy dolgokat vitt véghez, és ha ez az év el is megy kupák nélkül, jövőre újra lehet menni a címekért! Egy kis tanulság lehet, hogy jövőre egy picit hosszabb paddal kell neki menni a szezonnak! Aminek viszont örülök, hogy a Real nem úgy nyeri a bajnokságot (bár még nincs vége), hogy átgázol rajtunk! Az idén is 3 győzelem és két döntetlen a mérleg! Én biztos vagyok benne, hogy a klasszikusokra (ha lesz több) össze is fogják rakni magukat a srácok, már csak azért is! Nincs mese a BL re koncentrálni!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!