Bajnoki Mérkőzések
Ezt a mai meccset nagyon gyorsan el kell felejteni, mert ez a Real ellen nagyon kevés lesz. Mondjuk a Real produkciója a Mallorca ellen sem lehet valami bíztató számukra. 
Viszont a szerdai egészen biztosan egy teljesen más meccs lesz.

Viszont a szerdai egészen biztosan egy teljesen más meccs lesz.
Lehet nálad volt irónia, Cuenca ma 1 jó nagy 0 volt :S mondjuk nem csak ő...Andris írta:Talán mert hibátlan szélsőtámadó teljesítményt nyújt?soadroli írta:Cuencának miért kell mindig játszani?![]()
Mert jobb a gyorsulása mint bármelyik védőnek akivel eddig láttuk találkozni? Mert jobbak a beadásai mint bárkinek aki az elmúlt 10-12 évben szélsőt játszott nálunk? Mert remek lapos passzokat ad akár hosszan akár bokából? mert ha kell és oda jut képes higgadtabban befejezni a támadásokat mint a legtöbb csatár aki Pep alatt megfordult nálunk?
Lehet válogatni.
Vagy csak nem érzek valami nyakatekert iróniát?
- Andris
- Adminisztrátor
Nemértem miért nem használjuk Cuencát, miközben folyamatosan üresen van. Csak baloldalon támadunk. Remélem változik, az utsó pár percben voltak már erre utaló jelek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Az eleje nem volt tiszteletet parancsoló, de amúgy nincs itt semmi baj. A 3-3-4-ben benne van a kockázat és nem is a legstabilabb összetételben játszunk, de a 10. perc után szerintem rendben voltunk. Nem értem miért engedtük el Maxwellt, ha tudjuk, hogy Abidal is távozni készül. Szeretem Abit, de kicsit lassú és ebben nagy veszély van időnként.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jól kezdtünk, jól is ment minden kár azért a szerencsétlenkedésért hátul, így azért nem lehetünk teljesen nyugodtak, de alapvetően teljesen kézben tartjuk a meccset!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Erős kezdő, meg is lepett picit!Előre a győzelemért, s nem szabad még a kupára gondolni!Okos labdatartós jó játékot várok, s kellő koncentrációval hamar eltudjuk dönteni a meccset 1-2 góllal, s onnan lehet passzolgatni!Hajrá

Cuenca-t játszatni kell, mert szabadon igazolható lesz a nyáron és nagyon meg szeretnék tartani. Amúgy ügyes a srác, majd még acélosodik. Jó lenne lehengerlő győzelmet aratni, hogy madridba tudják mi a helyzet - mert nem tudják - és kellő - ámbár biztosan nagyon titkolt - alázattal fussanak ki a pályára szerdán.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Jó kis kezdő! Alves gondolom pihen a Real ellen! Minden adott egy jó meccshez.
Egyébként Xavi ma játssza a 400. bajnokiját, Busquets pedig a 100.-at!
Visca el Barca
Egyébként Xavi ma játssza a 400. bajnokiját, Busquets pedig a 100.-at!
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hú ez a kezdő nagyon brutális. 3-4-3 Xavi-Iniesta-Sergio-Fabregas 4-essel. Lesz egyáltalán az ellenfélnél a labda? 

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Ma este meg kell fojtani a Betist, mert nagyon necces ez a védelem. Elől rendben lesznek a dolgok ez biztos, mert középen Cesc fog veszélyeztetni, szélen Cuenca, Messi meg indítja majd az üresbe mozgó Alexist és Init.
- Andris
- Adminisztrátor
Talán mert hibátlan szélsőtámadó teljesítményt nyújt?soadroli írta:Cuencának miért kell mindig játszani?![]()
Mert jobb a gyorsulása mint bármelyik védőnek akivel eddig láttuk találkozni? Mert jobbak a beadásai mint bárkinek aki az elmúlt 10-12 évben szélsőt játszott nálunk? Mert remek lapos passzokat ad akár hosszan akár bokából? mert ha kell és oda jut képes higgadtabban befejezni a támadásokat mint a legtöbb csatár aki Pep alatt megfordult nálunk?
Lehet válogatni.
Vagy csak nem érzek valami nyakatekert iróniát?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Alves pihenjen csak a Realra, gyakran ő a joly
Cuenca az új Cocu
Kötelező a győzelem. Elfogadom a kezdőt, úgy gondolom most nem lesz annyi labdaeladás. Hozzanak egy kis mosolyt az arcokra és szívassák szanaszét az ellenfelet!
Visca el Barca! To infinity and further!

Kötelező a győzelem. Elfogadom a kezdőt, úgy gondolom most nem lesz annyi labdaeladás. Hozzanak egy kis mosolyt az arcokra és szívassák szanaszét az ellenfelet!
Visca el Barca! To infinity and further!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2012.01.15. 20:56:22-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
mert most ő az aktuális Pep-kedvenc.soadroli írta:Cuencának miért kell mindig játszani?![]()
egyébként most valamennyire indokolt a szerepeltetése, mivel 2 támadónk van csak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cuencának miért kell mindig játszani?

- MatyiG
- Adminisztrátor
Valdés; Mascherano, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc; Cuenca, Messi y Alexis
Jó kezdő, bár Cucu helyett Adrianot szívesebben megnéztem volna vagy Alvest.
Ilyen sincs sokszor, h Alves a padon.
Tipp: 5-0. Messi3, Cesc2
Jó kezdő, bár Cucu helyett Adrianot szívesebben megnéztem volna vagy Alvest.
Ilyen sincs sokszor, h Alves a padon.

Tipp: 5-0. Messi3, Cesc2
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2012.01.15. 20:51:38-kor.
- Capon
- Llegenda del Barça
Remélem jó meccs lesz. Kifejezetten szeretem a Betist így örülnék neki ha egy jó meccset tudnának produkálni ők is, csak most a múltheti meccsel ellentétben jó lenne nyerni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Ez nekem is tetszene, főleg, ha elkapjuk a fonalat is.
Akkor csúnya lesz a vége. Csak játsszuk amit tudunk, ne kapkodjunk, mert szabadon a tv után "Barcelona én így szeretlek!"

Sziasztok!
Most néztem meg a "sötét oldal" fórumát, ez elképesztő néhányan hogy látják a kialakult helyzetet ... A mai meccset hozni kell, nem fognak ők sem 63 pontot gyűjteni, a Nou Campban pedig megint érezhetik a törődést. Vezethetnek, a focit azonban mi játsszuk, a szellemiségünk kivételes és legyőzhetetlen! Forca Barca!
Most néztem meg a "sötét oldal" fórumát, ez elképesztő néhányan hogy látják a kialakult helyzetet ... A mai meccset hozni kell, nem fognak ők sem 63 pontot gyűjteni, a Nou Campban pedig megint érezhetik a törődést. Vezethetnek, a focit azonban mi játsszuk, a szellemiségünk kivételes és legyőzhetetlen! Forca Barca!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Teljesen egyet értek veled!Mind a meccs előzetessel, mind a Rm-Barca beállítással!Előző héten is katalán derbit játszottunk meccs előtt pár lézengés itt a topikban (aztán más kérdés a meccs után mi volt)!Most is megy 10 oldalnyi okfejtés másutt, miközben mi még le se játszottuk a fordulónkat, ráadásul mikor legutóbb vendégeskedett a Betis, azért okoztak fejtörést!Na mindegy hajrá, okosan be kell húzni a mai meccset!Barcaman14 írta:Ma kötelező a 3 pont, nincs mese! Eddig nem volt gond hazai pályán, remélhetőleg tovább folytatjuk a félelmetes mérlegünket! A szerdai kupameccs miatt én nem tartalékolnék, és szerintem Pep sem fog. A Betis nem fogja könnyen adni magát, úgyhogy maximális koncentrációra lesz szükség, és nem szeretnék megint egy enervált Barcát látni, legalább hazai pályán nem!
Egyébként lassan többet foglalkozunk, azzal hogy a Real megint nyert, mikor veszít már pontot stb.., mint saját magunkkal.
Visca el Barca

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ma kötelező a 3 pont, nincs mese! Eddig nem volt gond hazai pályán, remélhetőleg tovább folytatjuk a félelmetes mérlegünket! A szerdai kupameccs miatt én nem tartalékolnék, és szerintem Pep sem fog. A Betis nem fogja könnyen adni magát, úgyhogy maximális koncentrációra lesz szükség, és nem szeretnék megint egy enervált Barcát látni, legalább hazai pályán nem!
Egyébként lassan többet foglalkozunk, azzal hogy a Real megint nyert, mikor veszít már pontot stb.., mint saját magunkkal.
Visca el Barca
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Na holnap végre ismét meccs lesz. A következő 2 heti programra való tekintettel egy ilyet el tudnék képzelni:
Valdes-Puyol, Mascherano, Adriano-Alves, Thiago, Sergio, Xavi-Messi, Cesc, Cuenca
Valdes-Puyol, Mascherano, Adriano-Alves, Thiago, Sergio, Xavi-Messi, Cesc, Cuenca
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor