Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

nem tudom minek pihentetni xavit meg fabret ilyen fontos meccsen.. remelem nem a real elleni meccsre tartalékoljuk őket...PriNcE27 írta:Jah ez van a hivatalos oldalon is Puyol, Xavi, Cesc nélkül ma, de egyáltalán nem lepődtem meg(bár csereként még beugorhatnak)salas9 írta:A Sport ezt a kezdőt dobta ki:
Valdes - Alves, Piqué, Mascherano, Abidal - Sergio, Iniesta, Thiago - Adriano, Alexis, Messi.
Nekem tetszik, Cescet pihentettem volna én is, kicsit fásultnak tűnt már, főleg fejben. Puyol pihenője is ért talán, pláne Maschnak a játéklehetőség, ahogy Thiagonak is. Nem nevezném gyengének ezt a kezdőt, viszont nem tudom, ki fog gólt rúgni, ha Messinek nem fog menni...Cesc és Xavi elég gólerős idén, de most mindketten pihennek. Talán Alexis...salas9 írta:A Sport ezt a kezdőt dobta ki:
Valdes - Alves, Piqué, Mascherano, Abidal - Sergio, Iniesta, Thiago - Adriano, Alexis, Messi.
Szerk.: Most már a hivatalos honlapon is ez van fent
Ez tökéletes is lenne!salas9 írta:A Sport ezt a kezdőt dobta ki:
Jah ez van a hivatalos oldalon is Puyol, Xavi, Cesc nélkül ma, de egyáltalán nem lepődtem meg(bár csereként még beugorhatnak)salas9 írta:A Sport ezt a kezdőt dobta ki:
Vannak olyan csapatok, amelyek csak ellenünk tudnak focizni: Espanyol, Sevilla, és Villarreal is idetartozik. Lehet, hogy kiesnek a bajnokságból, de ellenünk mindig meg akarják mutatni. Persze, olykor beleszaladnak egy 6-osba, de az esetek többségében megnehezítik a dolgunkat. De...legyen igazad!Varatrix írta:Villareal ellen pont lehet játszatni csere embereket. Amit azok ebben az évben művelnekMikaos írta:E hónap vége kegyetlen lesz, nem látok esélyt túl sok pihentetésre: Malaga idegenben, Madrid kupameccs, Villarreal idegenben.
Majd február elején lehet pihenni Sociedad és Osasuna ellen., talán még a B csapat is elbánna velük! (Kis túlzással!)
Villareal ellen pont lehet játszatni csere embereket. Amit azok ebben az évben művelnekMikaos írta:E hónap vége kegyetlen lesz, nem látok esélyt túl sok pihentetésre: Malaga idegenben, Madrid kupameccs, Villarreal idegenben.
Majd február elején lehet pihenni Sociedad és Osasuna ellen.
Gyanítom, hogy Puyol helyett Masch lesz a kezdőben, de szerintem a többiek nem kapnak pihenőt.Sanama írta:Init és Puyolt pihentetném, a többiek viszont nyerjék a meccset!
kit érdekel a classico? ezerszer fontosabb a mai bajnoki, mint a madrid elleni kupa meccs...Varatrix írta:Nehéz meccs lesz, ez tény de én kicsit erősnek tartom ezt a kezdőt a clássico előtt három nappal!
ozsimiki írta:Kedves Fórumozók!
Barca meccsek előtt tucatjával érkeznek a különböző vélt kezdőcsapatok, és felállások. Mostantól ezek OFF-nak minősülnek, és törlésre kerülnek. Semmi értelmét nem látjuk, hogy ezeket megosszátok. Legtöbb esetben ráadásul csak ebből áll a hsz.
Valamint ezek a törölt hsz-ek ugyanúgy beleszámítanak a "pontozásba". (akinek összejön az 5 törölt hsz, 1 hét pihenés. Ha visszaeső, akkor 1 hónap)
Viszont ahogy kikerült a HIVATALOS kezdőcsapat, arról természetesen vitázhattok, beszélgethettek, ki mivel, miért ért egyet, miért nem.
Kérünk titeket, hogy a többi szabály mellett, immáron ezt is tartsátok be!
Eurobarca Team
Valenciában 1 félidőig mindenképp jobb volt az ellenfél, illetve Bilbaoban egy tipikus X-es meccs volt. Az Espanyolnak is volt annyi helyzete az első félidőben, hogy több, mint elég...ami nagyon dühítő, az a Getafe elleni vereség, és a Sociedad elleni X, ahol negyed óra alatt rúgtunk kettőt, egy sima gálának indult, aztán leültünk és x.Barcaman14 írta:Ismét egy nehéz idegenbeli meccs. Viszont hozzá kell tenni hogy a legtöbb idegenbeli meccsünket idén mi tettük nehézzé és nem az ellenfél.Ha ismét egy motiválatlan, kényelmes Barcát fogunk látni, akkor meg is érdemeljük hogy a Madrid legyen a bajnok.
Ha tudunk jól játszani otthon, és tudtunk jól játszani a Bernabeuban akkor tudunk jól játszani a többi idegenbeli meccsen is. Egyedül az a kérdés hogy mennyire akarja a csapat a sikert, mert az sokkal idegesítőbb számomra ha alapvetően nyerni tudnánk a meccset, de nem teszünk meg mindent ezért, mintha játékban megérdemelten felülmúlnak minket!
Alapvetően erős kezdő kell ez egyértelmű, de mégsem ugyanaz szerintem mint a szerdai. Mascherano pl lehetőséget kaphatna, ahogy Thiago is!
Visca el Barca
Hát az utóbbi időben Thiago és Masch is picit el van hanyagolva, főleg a kis brazil-spanyolra igaz ez, én kezdetném talán Cesc helyén, ő most pihenhetne, mert minden meccsen kezd szinte. De kb ennyi, a többieknek muszáj játszani!Barcaman1993 írta:Úgy érzem most a Pedro-Thiago-Mascherano 3-asra hárul nagy szerep (talán eddig is így volt), de most különösen. Sok meccset játszunk, ezzel a 3 emberrel sztem nyugodtan lehet rotálni. De úgy látom ezzel jelenleg egyedül vagyok a fórumon.