Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Néhány forduló óta változott a vasárnap esti két meccs ideje 19:45 és 21:30ra,gondolom ez a téli időrend.Capon írta:
Egyébként meg mi ez a 21:30-as kezdés? Csak engem ért váratlanul?
Ha a Boixosra gondolsz, akkor most már ők is járhatnak hazai meccsekre. Ugye Rosell tárgyalt velük és engedményeket adott vagy fog adni nekik.barca 1986 írta:http://www.youtube.com/watch?v=XPYksaOB ... e=youtu.be
legalább idegenbe elmehetnek csórikáim
jó látni, h nem csak színházba járó bennszülöttek Barca-szurkolók
hehe, azt hittem én sütöm ma először el ezt a döntős témátlluisllach89 írta:Kiszabott sokat kellett várni az év első döntőjére...
Fecooo írta:őőő Judit vagy?Rinku írta:Bizony mondom néktek, skacok, soha rosszabb névnapi ajándékot!
A meccs egyszerűen leírhatatlan. Az érzések két véglete is kavarodott bennem, igazi rangadó volt!Mindvégig hittem a csapat győzelmében, hoztam a lelket a többiekbe, hogy meg fogjuk nyerni és meg is nyertük! Óriási volt! Nagyon büszke vagyok a srácokra!
Így kell játszania egy bajnokcsapatnak!
A nulláról felállni és megacélozódva lezárni a meccset! Maga volt a tökély a 2. félidő, ezt a meccset sem felejtem el egy hamar!
![]()
![]()
egyébként nagyon egyetértek! nem írtam a meccs előtt, de szerda óta szokatlanul nyugodt voltam, vhogy éreztem, h ezt a meccset be fogjuk húzni, nem tudom megmagyarázni, miért...![]()
tettem két mixet: egy sima és hendis győzelemre is, szóval bíztam a srácokban
Árpi vagyok!Fecooo írta:őőő Judit vagy?![]()
![]()
egyébként nagyon egyetértek! nem írtam a meccs előtt, de szerda óta szokatlanul nyugodt voltam, vhogy éreztem, h ezt a meccset be fogjuk húzni, nem tudom megmagyarázni, miért...![]()
tettem két mixet: egy sima és hendis győzelemre is, szóval bíztam a srácokban
őőő Judit vagy?Rinku írta:Bizony mondom néktek, skacok, soha rosszabb névnapi ajándékot!
A meccs egyszerűen leírhatatlan. Az érzések két véglete is kavarodott bennem, igazi rangadó volt!Mindvégig hittem a csapat győzelmében, hoztam a lelket a többiekbe, hogy meg fogjuk nyerni és meg is nyertük! Óriási volt! Nagyon büszke vagyok a srácokra!
Így kell játszania egy bajnokcsapatnak!
A nulláról felállni és megacélozódva lezárni a meccset! Maga volt a tökély a 2. félidő, ezt a meccset sem felejtem el egy hamar!