Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.15. 20:53:52

Cuenca az új Cocu :lol:
Kötelező a győzelem. Elfogadom a kezdőt, úgy gondolom most nem lesz annyi labdaeladás. Hozzanak egy kis mosolyt az arcokra és szívassák szanaszét az ellenfelet!
Visca el Barca! To infinity and further!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2012.01.15. 20:56:22-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.15. 20:53:46

soadroli írta:Cuencának miért kell mindig játszani? :roll: :x
mert most ő az aktuális Pep-kedvenc.
egyébként most valamennyire indokolt a szerepeltetése, mivel 2 támadónk van csak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
soadroli
Llegenda del Barça

2012.01.15. 20:50:49

Cuencának miért kell mindig játszani? :roll: :x
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.15. 20:44:21

Valdés; Mascherano, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc; Cuenca, Messi y Alexis

Jó kezdő, bár Cucu helyett Adrianot szívesebben megnéztem volna vagy Alvest.
Ilyen sincs sokszor, h Alves a padon. :D

Tipp: 5-0. Messi3, Cesc2
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2012.01.15. 20:51:38-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2012.01.15. 20:28:25

Remélem jó meccs lesz. Kifejezetten szeretem a Betist így örülnék neki ha egy jó meccset tudnának produkálni ők is, csak most a múltheti meccsel ellentétben jó lenne nyerni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
mlibor
Barça C

2012.01.15. 20:26:36

Ez nekem is tetszene, főleg, ha elkapjuk a fonalat is. :-) Akkor csúnya lesz a vége. Csak játsszuk amit tudunk, ne kapkodjunk, mert szabadon a tv után "Barcelona én így szeretlek!"
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.15. 20:23:04

Kép

ez tetszene... :)
mlibor
Barça C

2012.01.15. 20:19:52

Sziasztok!
Most néztem meg a "sötét oldal" fórumát, ez elképesztő néhányan hogy látják a kialakult helyzetet ... A mai meccset hozni kell, nem fognak ők sem 63 pontot gyűjteni, a Nou Campban pedig megint érezhetik a törődést. Vezethetnek, a focit azonban mi játsszuk, a szellemiségünk kivételes és legyőzhetetlen! Forca Barca!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.15. 15:57:47

Barcaman14 írta:Ma kötelező a 3 pont, nincs mese! Eddig nem volt gond hazai pályán, remélhetőleg tovább folytatjuk a félelmetes mérlegünket! A szerdai kupameccs miatt én nem tartalékolnék, és szerintem Pep sem fog. A Betis nem fogja könnyen adni magát, úgyhogy maximális koncentrációra lesz szükség, és nem szeretnék megint egy enervált Barcát látni, legalább hazai pályán nem!

Egyébként lassan többet foglalkozunk, azzal hogy a Real megint nyert, mikor veszít már pontot stb.., mint saját magunkkal.

Visca el Barca :!:
Teljesen egyet értek veled!Mind a meccs előzetessel, mind a Rm-Barca beállítással!Előző héten is katalán derbit játszottunk meccs előtt pár lézengés itt a topikban (aztán más kérdés a meccs után mi volt)!Most is megy 10 oldalnyi okfejtés másutt, miközben mi még le se játszottuk a fordulónkat, ráadásul mikor legutóbb vendégeskedett a Betis, azért okoztak fejtörést!Na mindegy hajrá, okosan be kell húzni a mai meccset!
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.15. 15:42:12

Ma kötelező a 3 pont, nincs mese! Eddig nem volt gond hazai pályán, remélhetőleg tovább folytatjuk a félelmetes mérlegünket! A szerdai kupameccs miatt én nem tartalékolnék, és szerintem Pep sem fog. A Betis nem fogja könnyen adni magát, úgyhogy maximális koncentrációra lesz szükség, és nem szeretnék megint egy enervált Barcát látni, legalább hazai pályán nem!

Egyébként lassan többet foglalkozunk, azzal hogy a Real megint nyert, mikor veszít már pontot stb.., mint saját magunkkal.

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.14. 13:09:03

Na holnap végre ismét meccs lesz. A következő 2 heti programra való tekintettel egy ilyet el tudnék képzelni:
Valdes-Puyol, Mascherano, Adriano-Alves, Thiago, Sergio, Xavi-Messi, Cesc, Cuenca
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.13. 11:42:15

Jó lesz a jövőhét. Megyünk Madridba a kupában, utána pedig megyünk bajnokira Málagaba, és utána megint kupa otthon Madrid. Szép sorozat..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.01.12. 21:13:58

FCB.cat-on a jövő heti Málaga elleni bajnoki vasárnap 18:00-ára van írva. Őszintén szólva nem nagyon szoktam nézni ott a meccseket, ez végleges időpont lehet, vagy változhat még?
Brian 20

2012.01.10. 23:08:02

Szerintem meg igenis kellenek az ilyen meccsek, mint az Espanyol elleni, megedzi a csapatot. Ezek a kemény meccsek amiből lehet tanulni és fejlődni.

Fabregas valami hihetetlen lelkesedéssel játszik. Alexis is elég ügyes egyenlőre. Komoly gond nincs, azonban a bajnokság még egy boltás és eluszik.
Léfe
Entrenador del Barça

2012.01.10. 11:04:59

Igazolva vagy nem, ez semmit nem jelent. Ettől még nyerhettünk volna
és tavaj is ez a duma ment - mégis taroltunk. Egyszerün jobban odatette magát a csapat.
Fecó
Sam66
Barça C

2012.01.10. 09:16:34

Nem tudom mi a véleményetek. Az előző idényt a Reklám Margit edzője végig sírta, mint egy fürdőházi alkalmazott. Miszerint támogatják a Barcelonát a spanyol és külföldi bírók, az UEFA, a FIFA, az EU valamint az IMF. :) Az utóbbi fordulóban Ramost ki kellett volna állítani és a Barca nem kapott meg egy büntetőt. Szóval szerintem ez a jóember jó nagy marhaságokat hord össze és most fényesen igazolva is lett.
Sam
Léfe
Entrenador del Barça

2012.01.10. 08:46:14

Alattam "Rivaldinho"- nak totál igaza van. Erről többször irtam, sajnos törvényszerü. Nekem már a harmadik sikeres év is csoda volt. Persze nem kell feladni, esély van, de szinte minden meccset nyerni kell és és őszintén erre kicsi a remény. A Reál nemcsak jó, de nagyon motivált.
És még egy massziv gólvágó is kell, Messi egyedüli gólszerzőnek kevés.
Talán a BL.- ben több az esély. Nálam a nagy kérdés nem az idei bajnokság. A fő kérdés az hogy mikor lesz ismét bajnokcsapatunk. De ha mégis nyernénk idén is akkor is megkerülhetetlen a kérdés jövőre vagy azután. Ilyen az élet, hiába játszik ugyanaz a csapat mint az elöző 2 évben, és még jöttek is olyanok mint Fabregas, Thiago vagy Alexis. Na és elöbb-utobb Pepet is pótolni kell.
Fecó
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2012.01.09. 21:52:39

Hát, nem tudom. Én valahogy ezt a hajót elúszni látom. Nem azért mert nem lennénk rá képesek, nem. Nem is azért mert a Madrid jobb csapat lenne jelenleg, nem nem ezért.
Meglátásom szerint, a motiváltság miatt, a Madrid nem fog botlani többet, maximum ellenünk. Hosszú távon nincs bennünk akkora hajtásvágy, akkora kudarc élmény mint a Madridban van.
Kupából lehet kiejtjük őket, mert a ki-ki meccseken kijöhet a tudás különbség, de ezek a játékosok már annyi mindent megnyertek, hogy képtelenség úgy motiválni őket mint egy 4 éve nyeretlen csapatot.
Bl-ből is kiejthetjük őket, mert ott szintúgy kijöhet a különbség, de szerintem a bajnokságot behúzzák, bár ne legyen igazam.....
daffy
Madridista

2012.01.09. 15:25:50

Barcaman1993 írta:
Barcaman14 írta:A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!
Már az elő döntetlenek óta ezt mondjuk. Ha megverjük a Madridot, akkor is még mindig 2 pont előnyük van... Ha kéne fogadni, hogy ki szerez több pontot a többi csapat ellen, nem hiszem, hogy most bárki a Barcára tenne, mégha szívünk szerint arra raknánk...
a számok nyelvén:
1.55ös odds van a real végső sikerére és
2.35ös a barcára
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.01.09. 15:25:34

Barcaman14 írta:Eléggé csalódott vagyok a tegnapi meccs miatt. :roll: Leszögezném hogy az Espanyol megérdemelte az 1 pontot, más kérdés hogy ehhez mi is hozzásegítettük őket és csak zárójelben a bíró, mert kétségtelen hogy pocsékul vezette a meccset, a legtöbbször a mi kárunkra, de nem ezen ment el!

Ők jobban felpörögtek a derbire, motiváltabbak voltak, mi meg ahogy csababarca is megfogalmazta pár hozzászólással ezelőtt, a "rúgjunk egy gólt, és menjünk haza" mentalitással léptünk pályára. Ez bosszant a legjobban, mert elsősorban emiatt ment el a 3 pont, és nem azért mert rossz napot fogtunk ki, legalábbis nekem ez jött át a tv előtt ülve. :roll:
És erre rá is fizettünk. Érezhető volt hogy nem ússzuk meg a tegnap estét kapott gól nélkül.

A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!

Ezzel teljes egészében egyet értek. Hihetetlenül látszott a csapaton, hogy fejben nincs igazán ott a meccsen. Rengeteg labdakezelési hiba, (1-2 kulcs fontosságú helyzetben) még több eladott labda, (elég csak összeszámolni, hogy Xavi egyedül hányat adott el, mert bűn pocsékul játszott ő is) és ami a legelképesztőbb volt, hogy sokat hibázott az Espanyol, teletömtek minket ajándék labdákkal és mégse tudtunk ezekkel mit kezdeni.

Akik tetszettek a meccsen: (sajnos ezekből volt kevesebb)

Valdes: a gólnál nem tehetett semmit, de amit védeni lehetett, azt kivédte. (és 1 olyat is, amit talán nem is lehet védeni... :lol: )

Alves: nagyon jól mozgott végig és ezúttal voltak nagyon jó meglátásai, beadásai. (pl. a gól előtt)

Pedro: miután beállt, gyakorlatilag minden támadásban benne volt és remekül tört be a 16-oson belülre.

Puyol és Piqué: nem rajtuk múlott, hogy betliztünk. Nyilván a gólban benne kellett, hogy legyenek, de összességében remekül látták el a feladatukat...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.09. 15:20:09

Barcaman14 írta:A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!
Már az elő döntetlenek óta ezt mondjuk. Ha megverjük a Madridot, akkor is még mindig 2 pont előnyük van... Ha kéne fogadni, hogy ki szerez több pontot a többi csapat ellen, nem hiszem, hogy most bárki a Barcára tenne, mégha szívünk szerint arra raknánk...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
samy85
Capitá del Barça

2012.01.09. 15:11:09

Nem tudom az mennyire járul hozzá a dolgok alakulásához, hogy folyamat 22:00, ami náluk kb 21:00-ás kezdéssel kell játszanunk, + az aznapi utazásokat is szereti Guardiola mester szigorúan betartani. bár mintha rémlene hogy ezt tavaly(?) beszüntette volna a liga!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.09. 15:07:05

Eléggé csalódott vagyok a tegnapi meccs miatt. :roll: Leszögezném hogy az Espanyol megérdemelte az 1 pontot, más kérdés hogy ehhez mi is hozzásegítettük őket és csak zárójelben a bíró, mert kétségtelen hogy pocsékul vezette a meccset, a legtöbbször a mi kárunkra, de nem ezen ment el!

Ők jobban felpörögtek a derbire, motiváltabbak voltak, mi meg ahogy csababarca is megfogalmazta pár hozzászólással ezelőtt, a "rúgjunk egy gólt, és menjünk haza" mentalitással léptünk pályára. Ez bosszant a legjobban, mert elsősorban emiatt ment el a 3 pont, és nem azért mert rossz napot fogtunk ki, legalábbis nekem ez jött át a tv előtt ülve. :roll:
És erre rá is fizettünk. Érezhető volt hogy nem ússzuk meg a tegnap estét kapott gól nélkül.

A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
samy85
Capitá del Barça

2012.01.09. 15:02:37

Most ha Jo5e-san kommentálnék azt mondanám, a bíróküldésről Madridban döntenek :twisted:

Ám nem tudom meddig folyik még ez, hogy mondjuk:..." az összes hátralévő meccset bekell húzni, és akkor meg lessz az arany... és lám megint botlottunk! Hol? idegenben!! Kihitte volna!? nem mondom h elúszott, de ezzel biztos nem előre léptünk... mindenesetre töretlenül bízom a csapatban! Visca el Barca!!!
MessiFan91 írta:Idegenben a gyengébb csapatok ellen szerintem motiválatlan a csapat :(
Egyáltalán nem hasonlít az a játék amit a Camp Nouban vagy a Bernabeuban játszik a Barca, mint amit máshol játszik.
Csak hogy mostmár motiválni kéne a fikat annak a dolognak hogy a Madrid lassan de ellépeget. Ha ez sem motivál akkor felesleges továbbgondolkodni a dolgokat!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.09. 14:17:02

Lionel85 írta:Jól játszott a csapat annak ellenére, hogy az Espanyol (és a játékvezetés) alig hagyta Messiéket. Sajnos ennyit számít az, hogy az elsőszámú kedvenc rossz napot fog ki. A támadójáték harmatos volt. És még így, rossz formában is eldönthette volna a meccset Messi, mivel kétszer is beintették lesen, de mindkétszer rosszul intett a partjelző, illetve a meg nem adott tizenegyes. Ez van, de ezentúl nem mondhatja egy ellenszurkolónk sem, hogy a bírók velünk vannak...
Csak az a probléma, hogy a bírókon elmehet egy bajnokság. Phul szerint 2 11-est nem adott meg a bíró, 2 lest fújtak be, ami nem volt az és mehettünk volna a kapusra, ráadásul az egyikből rögtön a gólt kaptunk. Eddig a videóbíró ellen voltam, de amit a bírók ezen és a Getafe elleni meccsen műveltek az vmi ordenáré. Igazából azt nem értem, ha a bíró vak, akkor a partjelzőnek miért kell? Elhiszem, hogy "lest látott", de ennyire egyértelmű kezezést nem észrevenni. Emellett a csapat nagyon gyöngén játszott. Iniesta, Fabregas kitett magáért és Pedro is jól szállt be, míg a védelmet szintén dícséret illeti, de Messit, Alvest és Sanchezt rég le kellett volna kapni. Ilyen hulla gyöngén játszani egy meccsen az vmi elképesztő. Kezdem úgy érezni, hogy ez a bajnokság már elment... Gondolom nem csak én vagyok ezzel így.
Válasz küldése