Parancsolj: http://tv.0n-line.info/gekkodan írta:Srácok!
Szoktatok linkelni egy streamet, ahol neten fogható magyar adások vannak (Sport1, TV6, stb).
Na az a link kéne nekem.
thx
Jó meccsnézést!

Parancsolj: http://tv.0n-line.info/gekkodan írta:Srácok!
Szoktatok linkelni egy streamet, ahol neten fogható magyar adások vannak (Sport1, TV6, stb).
Na az a link kéne nekem.
thx
a kérdés az, hogy kit és mi jogosít fel a "bojánozásra"TZS írta:Biztos azért ejtik Bozsánnak, merthát ő mégiscsak spanyol állampolgár, nem pedig szerb, és ez biztos feljogosítja őket erre.Fernando írta:a Bojan-Bozsán-os témára. Katalóniában lehet, hogy katalánul ejtik, azaz Bozsánnak. Nahde kérem, ez egy szerb név. Mint a Dejan pl. Sose mondtuk hogy Dezsán Sztánkovics.
teljesen igazad van ..Fernando írta:Nekem édes mindegy hol adják. Megnézem. Többnyire nemérdekel a kommentátor. De a Bojan-Bozsán-os témára. Katalóniában lehet, hogy katalánul ejtik, azaz Bozsánnak. Nahde kérem, ez egy szerb név. Mint a Dejan pl. Sose mondtuk hogy Dezsán Sztánkovics.
Biztos azért ejtik Bozsánnak, merthát ő mégiscsak spanyol állampolgár, nem pedig szerb, és ez biztos feljogosítja őket erre.Fernando írta:a Bojan-Bozsán-os témára. Katalóniában lehet, hogy katalánul ejtik, azaz Bozsánnak. Nahde kérem, ez egy szerb név. Mint a Dejan pl. Sose mondtuk hogy Dezsán Sztánkovics.
Digi=49forint/nap, bocs, de a többi csak duma..........Colos írta:Arról elfeledkezel, hogy van, aki hűségnyilatkozatot ír alá bizonyos társaságoknál.
Pubi, hidd el, te sem tudod, hogy hogyan kell ejteni a neveket. Nagyvonalakban talán, de meglepődnél ha hallanál egy katalánt. Ennél mégnagyobb probléma, hogy mindig a Barca játékosainak nevén akadtok fenn. Miért? Azért mert csak róluk van fogalmatok. Az ellenfél játékosainkat nevét halvány gőzötök sincs, hogy hogyan kell ejteni. Ti egy csapatra koncentráltok, mert neki szurkoltok, de egy kommentátor mindenkinek kell ismernie a nevét. Hibázik, igen mert ember. Megnéznélek, hogy gagyognál végig 90 percet. Talán visszavennél az arcodból. Eleged van belőlük? Halkísd le vagy nézd neten a meccset. 3 éve egy 15*12-es ablakban nézem a meccseket jobb esetben angol, rossz esetben kínai kommentárral. Ők sem ejtik jól, de kit érdekel? Látom a kedvenc csapatomat játszani. Nagyon élvezheted a meccseinket ha ennyire mindig a nevekre koncentrálsz. Ez a szánalom, nem az, hogy "Bozsánoznak"..."Luis Gustavo"]Hála a jó égnek, hogy most 1-2 évig nem kell hallanom a Sportklub idétlen kommentátorait.....fúúúú, már nagyon elegem volt a pár elrontott játékos névbő: Iniesta (innyeszta) Bojan (Bozsán
) Dani Alves (Dani Alvesz). Mert ezek annyira tudják, de annyira, hogy már családtagok a barcánál. szánalommal teljes!!!
Szerintem sokan egyetértenek! Én biztosan. A sportklubon sokszor volt képhiba hanghiba ami a sport tv-n ritkábban fordul elő. És persze a kommentátorok között klassziskülönbségek vannak
ha vki katalóniában él, egy katalán csapatban focizik, katalán neve vanLuis Gustavo írta:Hála a jó égnek, hogy most 1-2 évig nem kell hallanom a Sportklub idétlen kommentátorait.....fúúúú, már nagyon elegem volt a pár elrontott játékos névbő: Iniesta (innyeszta) Bojan (Bozsán
) Dani Alves (Dani Alvesz). Mert ezek annyira tudják, de annyira, hogy már családtagok a barcánál. szánalommal teljes!!!
Mindenesetre Farkas Norbi és Horváth Feri jobbak, nem mondom, hogy nem ejtenek hibákat, de messze verik a sportklub mezőnyét, nekem személy szerint Farkas Norbi akcentusa is tetszik, mint aki egy csomo évet élt hispán területen...erről tudtok valamit????
Arról elfeledkezel, hogy van, aki hűségnyilatkozatot ír alá bizonyos társaságoknál. De nem értem, Neked miért fáj annyira, hogy más sajnálkozik amiatt, hogy nincs tv6-ja, Sportklubja, Sport1-e... Örülj, hogy Neked van!sasi1 írta: Tehát szeptembertől nem szeretnék itt sírni látni senkit sem, hogy "nincs ilyen - olyan csatornám", mert azt nem hiszem el, hogy egy igazi szurkolónak nincs napi 49 forintja arra, hogy kedvenc csapatát élőben láthassa
Üdv Vito!Vito írta:remélem itt tudom nézni (bár szvsz ez is valami pay/view marhaság lehet)
A nagy kérdés már csak az, hogy mi lesz a SportKlubbal????ozsimiki írta:Hoppácska2012ig csak a sport1,2sen lesznek SPANYOL BAJNOKIK, YEEEEH
![]()
![]()
egy ideig nem kell alvilágizni,meg lédererezni
Még alig ocsúdtunk fel az ámulatból, miszerint a TV2 vitte el a labdarúgó Bajnokok Ligájának közvetítési jogait, újabb változás történik a magyarországi fociközvetítések terén. A mostani a Bundesliga meccseit érinti, melyek továbbá nem a Sport Klubon lesznek láthatóak.
Mint arról már beszámoltunk, a TV2 kapta meg a foci BL országos közvetítési jogait, s a csatorna ezt egy keddi meccs közvetítésével akarja letudni. A szerdai meccsekből kábelen csemegézhet majd a DigiTv szolgáltató egy nemsokára létrehozandó sportcsatornája.
Azonban nyilvánvaló, hogy egy csatorna csak a BL-ből nem tud egész hétre releváns programot összeállítani, így mással is bővíteni kell a portfóliót. Az új adó egyrészről tárgyal a magyar NB1 rendszeres közvetítéséről (az RTL Klubot akarják kiütni a nyeregből, az Index információi szerint 800 milliós ajánlatukkal), másrészt pedig a Eurosporttól megszerezték a német focibajnokság, a Bundesliga sugárzási jogait (az európai közvetítési jogokat nemrég vette meg a Eurosport), így Magyarországon a DigiTv csatornáján kívül más nem adhat német bajnokikat magyar kommentárral.
köszi!gergo9 írta:http://guidatv.sky.it/guidatv/programma ... 3873.shtmlVito írta:üdv! kellene egy kis segítség!
holnaptól olaszországban leszek pár napot és azt szeretném tudni, hogy melyik olasz csatorna közvetíti a meccsünket..
a szállóban, vagy valami kocsmában talán láthatnám a meccset![]()
előre is köszi
Csak ezzel annyi van hogy sztem ez előfizus csatorna aztán nem biztos hogy minden kocsmában/szállóban lehet fogni
http://guidatv.sky.it/guidatv/programma ... 3873.shtmlVito írta:üdv! kellene egy kis segítség!
holnaptól olaszországban leszek pár napot és azt szeretném tudni, hogy melyik olasz csatorna közvetíti a meccsünket..
a szállóban, vagy valami kocsmában talán láthatnám a meccset![]()
előre is köszi
CFirpo3 írta:Ennek sajnos hátulütője is lesz.ozsimiki írta:Hoppácska2012ig csak a sport1,2sen lesznek SPANYOL BAJNOKIK, YEEEEH
![]()
![]()
Idén, amit nem tud adni a SportTv, azt adja a sportklub, de akkor jövőre az ilyen meccseket kénytelenek leszünk neten nézni.
Én inkább sk-t választanám, mint a netet...
Ennek sajnos hátulütője is lesz.ozsimiki írta:Hoppácska2012ig csak a sport1,2sen lesznek SPANYOL BAJNOKIK, YEEEEH
![]()
![]()
Bizony bizony!!!ozsimiki írta:Hoppácska2012ig csak a sport1,2sen lesznek SPANYOL BAJNOKIK, YEEEEH
![]()
![]()