Tökéletesen egyetértek Iván cikkének minden szavával, tökéletes összefoglaló.
Ebből a meccsből (is) az szűrődik le, hogy nekünk 20 gól helyzet kell 2 gól lövéséhez, most csak 1-re volt elég. Ez a legnagyobb probléma, már ősszel is ez volt, amikor 3 meccs után kb. a 60. helyzetünket váltottuk gólra. Nem is tudom igazából vagy nem emlékszem, de rúgtunk mi már idén valakinek is 4 gólt idegenben?
Ha már ott voltunk a kapu előtt, ha már megvoltak a helyzeteink, akkor ez meglehetett is volna akár, ahogy Iván írta, az első félidőben gólokkal vezethettünk volna.
De hát ilyenekkel takarózunk meg simogatjuk Dembelét, hogy de hát neki csak 1 helyzete volt...bocsánat ziccere...na én az ilyeneken visítok.

Nagyon de nagyon kevés ide a pali, mind fejben, mind játéktudásban, megkapta a lehetőséget, köszönjük a Fradinak lőtt gólokat de adiós muchaco.
Az egész francia légiót úgy ahogy van piacra kell dobni a nyáron, de ha már háromtól megszabadulunk én akkor is pezsgőt bontok az tuti.
Nem szép ez az összességében 5-2, pláne egy ilyen PSG-től, ezek a következő körben úgy kiesnek mint a szél akárkit kapjanak.
Tanulni lehet a meccsből, kell is. Mást nem nagyon lehet most mondani.