Kalap1988 írta:kanty írta:Elégedettek lehetünk, h megvan a három pont, a mutatott játék pedig felejtős.
Valahogy úgy tűnt, h mindenki csak túl akar lenni a meccsen.
Ez az új fiú jól játszott, van vér a pucájában, Pedro is megnézhetné, h hogyan kell bevállalni egy az egyeket.
Szombaton Mallorca, ott több kell és szerintem többet is fognak nyújtani a játékosok.
Ugyan volt most pár gyengébb meccs, de én bizakodó vagyok, a klasszikusra szerintem megint rendben leszünk.

Lehet, hogy hülyeség és én is remélem ( mert az ilyesmi nem szokott bejönni),de eszembe jutott, hogy Pep és a játékosok is kicsit tartalékolhatnak úgy általában, nem csak ezen a meccsen ( voltak kivételek,de több kis meccsen láttam már ezt az ősszel). Mégpedig, ha van benne logika, akkor az az, hogy a Barcelona mindig ősszel futja a nagy formáját, illetve tavasszal összekapja magát a fontos meccsekre,de gyakorlatilag Pep alatt megfigyelhető, hogy az februártól április elejéig tartó időszak a necces, a holtpont általában. Így elképzelhető, hogy idén erre akarnak rápihenni, mert ekkor sorsdöntő meccsek vannak. Na meg a télen még klub vb is van. Remélem nem, mert az ilyen dolgokat nem szabad túlagyalni és ezek nem szoktak bejönni, de ki tudja, logika van benne, csak ne legyen igaz

Hát tényleg ne legyen igaz, ahogy Te is mondtad az ilyenekből nem lesz jó.
Vannak dolgok amiket kár és értelmetlen túl agyalni, ez is azok közé tartozik, remélhetőleg ezzel Pep is tisztában van. Viszont, ha így van, ahogy gondolod és bejön a dolog, akkor Guardiola hatalmas(mondom én sem hiszek benne, csak eljátszadozok a gondolattal).
Én még mindig azon a véleményen vagyok, h ez csak egy kisebb hullámvölgy, aminek több oka is van. Kezdve azzal, h a felkészülés sem volt a legmegfelelőbb, utána pedig jött egy szekér sérülés. S az ilyen gyengébb időszakok törtvényszerűen jönnek, amikor van egy ilyen hosszú és megterhelő szezon.
Tehát: szerintem ez a hullámvölgy hosszútávon jót fog tenni a csapatnak, úgy gondolom, h tavasszal jobban fog menni, mint tavaly. DE nem gondolom, h ezt Guardiola tudatosan kitervezte volna.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.