Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nagyon hiányolom Xavit.. Cesc elláthatná Keita feladatát, elvégre már megtárgyaltuk, hogy az ágyúsoknál is szerepelt vkp-n, és azt nyilatkozta, hogy ott játszik ahol a mister játszatja, és a helyén pedig Xavi. Vagy Pedig Ini feltolva Pedro helyére, Xavi pedig Andres helyén.Tocy írta:
---Busquets---Masch---Abidal
-------------Keita--------------
----Thiago---------Cesc-------
-Alexis-----Iniesta------Pedro-
-------------Messi---------------
Alexis és Pedro helyet is cserélhet akár. Húúúde várom
Az milyen kezdőSuperMessi írta:Úgy tűnik mégiscsak 3-4-3-at láthatunk ma. Vagy Alexis JHV lenne?
Barcelona line-up (official): Valdes - Alexis Busquets Mascherano Abidal - Cesc Keita Thiago - Pedro Messi Iniesta #fcblive
Na ez érdekes.Szerintem ebből 4-3-3 lesz,és Alexis tényleg jobb bekk lesz.Ez nem is olyan rossz ötlet,ha azt nézzük,hogy mennyit bír futni,meg hogy a támadásokhoz is bőven hozzá tudna tenni még onnan is,na meghát Hulk-ot hogy szerelte már az Eu. szuperkupa döntőbe?4SuperMessi írta:Úgy tűnik mégiscsak 3-4-3-at láthatunk ma. Vagy Alexis JHV lenne?
Barcelona line-up (official): Valdes - Alexis Busquets Mascherano Abidal - Cesc Keita Thiago - Pedro Messi Iniesta #fcblive
milyen jobb bekk???Fecooo írta:Xavi hova tűnt?SuperMessi írta:Úgy tűnik mégiscsak 3-4-3-at láthatunk ma. Vagy Alexis jobbek lenne?
Barcelona line-up (official): Valdes - Alexis Busquets Mascherano Abidal - Cesc Keita Thiago - Pedro Messi Iniesta #fcblive![]()
nem az, rohadtul örülök Thiagonak, h ő is kezd és Cesc is, csak furcsa...
nah meg Alexis jobb bekként hardcore lesz
Van rá esély, hogy Alexis lesz ott. Végülis, jól védekezik (ez pár meccsből is leszűrhetőSuperMessi írta:Úgy tűnik mégiscsak 3-4-3-at láthatunk ma. Vagy Alexis jobbek lenne?
Xavi hova tűnt?SuperMessi írta:Úgy tűnik mégiscsak 3-4-3-at láthatunk ma. Vagy Alexis jobbek lenne?
Igen,pontosan erre gondoltam,ha hátul minden okés akkor lehet variálni,de így elég meleg lenne a dolog.Barcaman1993 írta:Cesc vkp volt egy ideig az Arsenalban. Sztem elbírná, de inkább egy Piqué-Puyol páros előtt kéne kipróbálni.peccerta írta:Kemény húzás lenne ,de ebben az esetben ki fog védekezni,mert ugye azt sem ártana valakinek:)Barcaman1993 írta:Ti mit szólnátok esetleg ahhoz, ha Sergio-Mascherano duó lenne hátul középen, a kp-n pedig Xavi-Cesc-Iniesta trió lenne? Megnéznék egy ilyet, bár lehet nem a Villareal ellen kéne kísérletezni. Cescre már nagyon kíváncsi vagyok.Meg egy jó formában lévő Sanchezre is.
Cesc vkp volt egy ideig az Arsenalban. Sztem elbírná, de inkább egy Piqué-Puyol páros előtt kéne kipróbálni.peccerta írta:Kemény húzás lenne ,de ebben az esetben ki fog védekezni,mert ugye azt sem ártana valakinek:)Barcaman1993 írta:Ti mit szólnátok esetleg ahhoz, ha Sergio-Mascherano duó lenne hátul középen, a kp-n pedig Xavi-Cesc-Iniesta trió lenne? Megnéznék egy ilyet, bár lehet nem a Villareal ellen kéne kísérletezni. Cescre már nagyon kíváncsi vagyok.Meg egy jó formában lévő Sanchezre is.
Kemény húzás lenne ,de ebben az esetben ki fog védekezni,mert ugye azt sem ártana valakinek:)Barcaman1993 írta:Ti mit szólnátok esetleg ahhoz, ha Sergio-Mascherano duó lenne hátul középen, a kp-n pedig Xavi-Cesc-Iniesta trió lenne? Megnéznék egy ilyet, bár lehet nem a Villareal ellen kéne kísérletezni. Cescre már nagyon kíváncsi vagyok.Meg egy jó formában lévő Sanchezre is.