Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Szerintem a teljes kerettel, tehát ha felépül Alexis és Iniesta is, akkor nincs értelme variálni, legalábbis a védekezésünkön tuti. Középen és elöl bárki játszhat, illetve Messi helye biztos, a többi formafüggő. Jelenleg Fábregas kihagyhatatlan, illetve Xavit sem nagyon lehet kiszorítani. Alves szélsőként szerepeltetése stb, ezek inkább félmegoldások, a kiismerhetetlenség útjait keresi Pep. Ez a keret alkalmas erre is, de alapvetően szerintem a bevált játékrendszerünket kell játszani a legmagasabb szinten, és akkor nincs ellenfél.SuperMessi írta:Én meg nagyon remélem hogy nem felejti el. Egy ilyen szenzációsan játszó Valencia sem tudott megverni minket úgy hogy alapvetően hibáztak is a játékosaink hátul többször is ebben a rendszerben. Szerintem igaza van Pepnek abban a tekintetben hogy minden játékrendszer jó, ha azt jól játszák. Lassan összeáll újra a Puyol - Piqué tengely hátul, ha megtalálja a legjobb hármast hátra Pep és rendesen visszatudnak zárni a szélsők és a középpályások ha kell, akkor ezzel a szisztémával is verhetetlenek leszünk azt gondolom, és támadásban ha lehet még erősebbek leszünk, ahogy az látszik a gólarányunkból is.

Fábregast meg nem. Kezd idegesíteni az a dzsungel, ami a fején van

Én pedig váltig állítom, hogy fantasztikus volt a Villareal és az Osasuna ellen is. Nem véletlen, hogy egy ilyen cím jelent meg róla az 5-0 után a sporton: Messi-Cesc-Thiago aces. Egyébként azt adom, hogy a Valencia ellen nem volt jó, mert igaz szenvedett végig, de a többi meccsel nem tudom mi a gond? A cselei rendre bejönnek, rengeteg gólt lő és gólpasszt ad. Nem tudom mit kéne még elvárni tőle? Egyedül ezt a sok sétálgatást nem szeretem látni tőle a letámadásoknál, de a többiben mesterien nyomja. A közvetlen védekezés és a támadásépítés nem az ő feladata.Tocy írta:gól és gólpassz nem jelenti azt, hogy jól is játszik. a real ellen valóban jó volt, meg még mjuk a milan ellen, de igazán jó bajnokija nem volt MAGÁHOZ KÉPEST. mezőnyben sok labdát veszít, és keveset mozog. ettől még persze adja a gólpasszokat, mert ő Messine legyen félreértés, nincs vele bajom, meg idén nem is épül annyira köré a támadójátékunk, csupán megjegyeztem, hogy nincs bombaformában
gól és gólpassz nem jelenti azt, hogy jól is játszik. a real ellen valóban jó volt, meg még mjuk a milan ellen, de igazán jó bajnokija nem volt MAGÁHOZ KÉPEST. mezőnyben sok labdát veszít, és keveset mozog. ettől még persze adja a gólpasszokat, mert ő MessiBarcaman1993 írta:Hát azért ez nagyon nem így volt. A Real ellen fantasztikus volt, mind az Osasuna és a Villareal ellen is. Nincs nála semmi gond. A Sociedad elleni meccset leszámítva minden meccsen gólt lőtt, vagy assistot adott, de általában mind2-őt.Tocy írta: Messinek idén még igazán jó meccse egy se volt, nem játszik rosszul, de a Valencia ellen nagyon gyenge volt. Igazából jönnek a gólok és a gólpasszok is, de vhogy mégsem az igazi. Talán a Milan ellen volt a legjobb.
Hát azért ez nagyon nem így volt. A Real ellen fantasztikus volt, mind az Osasuna és a Villareal ellen is. Nincs nála semmi gond. A Sociedad elleni meccset leszámítva minden meccsen gólt lőtt, vagy assistot adott, de általában mind2-őt.Tocy írta: Messinek idén még igazán jó meccse egy se volt, nem játszik rosszul, de a Valencia ellen nagyon gyenge volt. Igazából jönnek a gólok és a gólpasszok is, de vhogy mégsem az igazi. Talán a Milan ellen volt a legjobb.
Messinek idén még igazán jó meccse egy se volt, nem játszik rosszul, de a Valencia ellen nagyon gyenge volt. Igazából jönnek a gólok és a gólpasszok is, de vhogy mégsem az igazi. Talán a Milan ellen volt a legjobb.Chino írta:Biztos nehéz meccs leszi, de nem hiszem, hogy nagy baj lehetne ha egy kicsit odafigyelünk. A Mestallaban sem lett volna x, ha az első félidőben nem csesszük el úgy, ráadásuil nem hiszem, hogy Messi újra olyan teljesítményt nyújtana. Kemény meccsre számítok, de kötelező a 3 pont otthon. Annál is inkább, mert nem hiszem, hogy tenne még egy olyan szívességet a Madrid mint a Racing vagy Levante ellen.
Egyetértek.socio66 írta:nem hiszem hogy az atletico sokat fog mutatni most abból,amit eddig csináltak,tény hogy az utóbbi hetekben elég impresszívek,de tudjuk hogy a camp nouban általában már a bevonulásnál elvesztik a csapatok a meccset.
lebecsülni nem szabad őket,vannak jó játékosaik,de nekünk hazai pályán senkitől nem kell tartanunk.
Hát azért az túlzás, hogy az x sem tragédia. Ha a Villarealt 5-tel és az Osasunát 8-al ütöttük, akkor nehogy már egy híresen gyengén védekező és végre Újfalusi nélkül felálló Atletico ellen ne legyen gond az x is. Én mindenképp győzelmet szeretnék és várok is, mert ha az Atleticoval otthon megszenvedünk, akkor idén nagyon sok olyan meccs lesz. Nem olyan rossz ez az Atletico, de olyan jó sem.Tocy írta:Picit erősnek érzem...4-0???? Ha mjuk 2-1-re nyerünk, már nagyon fogok örülni, de egy X sem lenne tragédia, persze otthon úgy, hogy már 2 x-et csináltunk 4 fordulóból, picit csalódás lenne. De aki látja az Atléticó meccseit, az tudja miről beszélek...nagyon erősek most, összeszedettek, technikásak, kreatívak, és korántsem az a lúzer brigád, akik voltak. Nagyon nehéz meccs lesz!S.Agüero írta:Holnapra a kezdőm:
VV - Alves ; Piqué ; Puyol ; Abidal - Sergio ; Xavi ; Thiago - Pedro ; Messi ; Cesc
4-0 Messi2, Cesc2

Picit erősnek érzem...4-0???? Ha mjuk 2-1-re nyerünk, már nagyon fogok örülni, de egy X sem lenne tragédia, persze otthon úgy, hogy már 2 x-et csináltunk 4 fordulóból, picit csalódás lenne. De aki látja az Atléticó meccseit, az tudja miről beszélek...nagyon erősek most, összeszedettek, technikásak, kreatívak, és korántsem az a lúzer brigád, akik voltak. Nagyon nehéz meccs lesz!S.Agüero írta:Holnapra a kezdőm:
VV - Alves ; Piqué ; Puyol ; Abidal - Sergio ; Xavi ; Thiago - Pedro ; Messi ; Cesc
4-0 Messi2, Cesc2
Ezek alapján még jobban várom a holnap estét. Még egy meccsét sem láttam az Atleticonak, kíváncsi vagyok rájuk, az biztos hogy lebecsülni nem szabad őket, viszont szerintem kötelező a győzelem holnap!kristop írta:elárulok valamit így előre a következő ellenfelünkről, mert biztos vannak akik nem követik.
borzasztó jó ez az atletico madrid.
az első la liga meccsen még nem értek össze, de így is nagy szerencséje volt az osasunának, hogy kitudták húzni ikszel. aztán jött egy nagyon jó valencia, ahol egygólos vereség. de azóta három győzelem egyhuzamban, falcao termeli a gólokat, és úgy dominálnak a meccseken (60%os labdabirtoklással általában), hogy az ellenfeleknek konkrétan helyzeteik sincsenek. nyilván az ellenünk más lesz, de hasonló meccsre számítok, mint a valencia elleni volt. ők már nem az a lúzer csapat, mint voltak. a védelem stabilabb, elől pedig a reyes,falcao,turan hármas kiegészülve egy adrian, diego csereemberekkel simán félelmetes.
egygólos győzelemnek már nagyon tudnék örülni.