Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, a tegnapi felállásbeli maszlagból nekem is messze DJ tetszett a legjobban belső védőként. Bár én korlátoznám ilyenkor a labdafelhozatalait, inkább csak hozza őket ki egy rövid ideig, de maradjon zárni hátul. Jó benne, nem elég agresszív, de bőven pótolja a játék olvasásával. Ha Garcia az alternatíva, akkor tényleg örüljünk neki.FCBsteve írta: ↑2023.08.21. 08:23:31Nem tudom, sztem kifejezetten jó gondolat DeJong a hátvédsorban, főleg EG helyett!Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.20. 22:15:10Borzasztó nehéz ebben a zavarosban átlátni, mit is akar(na) Xavi, mindenkit mindenhol is próbálgat, egy biztos De Jong-ot bűn a védelemben elpazarolni,
Védekezésben 4 hv, támadásban meg felviheti a labdát, ahogy szereti, és marad 2-3 hv hátul.
Ha Cancelo jön a héten, úgyis az utolsó ilyen meccse volt, ahol hátvédként kellett játszania, de így több volt a variációs lehetőség.
Csak Balde ne adja el a labdát utolsóként...
Nem tudom, sztem kifejezetten jó gondolat DeJong a hátvédsorban, főleg EG helyett!Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.20. 22:15:10Borzasztó nehéz ebben a zavarosban átlátni, mit is akar(na) Xavi, mindenkit mindenhol is próbálgat, egy biztos De Jong-ot bűn a védelemben elpazarolni,
Lewy fejere is ment egy, az is hasonloan sikeres volt, azt hiszem 4 meterre fejelte a kapu melle. Nem ertem, hogy ha tele vagyunk lenduletes jatekosokkal miert allunk fel 6 kozeppalyassal passzolgatni 1 meterre. Azt sem mondanam, hogy a Cadiz hatat dorzsolte volna a halo, jottek elore, ha tudtak, de mi inkabb ragyomoszoljuk a labdat a vedelemre. Eskuszom meg Romeuban lattam egyedul, hogy ha van ra mod o eldurrantja.
Azért volt az ívelgetésekből (inkább nevezném kiugratásnak) vagy 3-4 ziccer, kár hogy Koundé-ra jött ki 2 (ha jól emlékszem)... Azokból Lewy legalább egyet bevert volna...
Kontroll volt, igen. Egy Cadiz ellen. Ez is ugyanakkora 0 volt, mint multheten. Otlettelen ivelgetes. Neha az embernek olyan erzese van mintha most verodott volna ossze a teren egy focicsapatra valo ember akik az eletben nem talalkoztak volna meg elotte. Fati es Abde hozott egy kis lenduletet, de otletet ok sem. Mindegy, ez a zsakban, csak kesz ez jobb.Bob_Marley írta: ↑2023.08.20. 21:35:43Cadiz lőhetett volna gólt, szó se róla,de alapvetően végig kontroll volt,helyzetek,ziccerek és gólok. Azért hiába az első fordulós apróbb botlás két kapott gólnélküli meccs a csapat részéről,ez bizony becsülendő.
Szép volt fiúk
Abszolut nem gyenge ez a Cadiz, evek ota szivunk veluk legalabb egyszer egy szezonban. A felallas valoszinuleg annyi lesz hogy de Jong fel fog lepni a kp-ra tamadasnal, hogy 4 passz helyett mostmar 5-el tudjuk attenni egyik oldalrol a masikra.davi10 írta: ↑2023.08.20. 18:49:29Erre a kezdőre számítottam, és ezzel megint felvetődik a kérdés, hogy mi a francnak van EG és egyszerre a Fati - FT duó a keretben, amikor egy Cadiz ellen nem lehet berakni egyiküket sem. Előbb megy hátra Frenkie és előbb kezd a 16 éves Yamal.
Megéri ez évi 3 felnőtt játékos fizuját?
Gondolom Pedri és Gavi megint tökig fel lesz tolva, hogy véletlenül se legyen semmi területük hozni azt, amit tudnak.
Tippre gálázunk egy rém gyenge Cadiz ellen otthon, aztán jövő héten megint szenvedünk idegenben a Villareal ellen.
Fatit még talán ellehetne passzolni,ha ez a szándék,de -kis túlzással- EG,meg FT a kutyának sem kell. Alonso meg regisztrálva sincs. Ezt tényleg lehoznák a fiatalok is.davi10 írta: ↑2023.08.20. 18:49:29Erre a kezdőre számítottam, és ezzel megint felvetődik a kérdés, hogy mi a francnak van EG és egyszerre a Fati - FT duó a keretben, amikor egy Cadiz ellen nem lehet berakni egyiküket sem. Előbb megy hátra Frenkie és előbb kezd a 16 éves Yamal.
Megéri ez évi 3 felnőtt játékos fizuját?