A Chivas elleni meccsen a spanyol kommentár Deulofo-nak mondta, az América elleni meccsen asszem argentin kommentár volt, ott rendesen Deulofeu-nak ejtették a nevét.sziryboy írta:Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?
Egyéb Barça meccsek
- Lionel85
- Llegenda del Barça

Hasonlóképp gondolom én is...bár azt olvasni több helyen, hogy laza meccs volt, és nyerhettünk volna többel is, hát szerintem meg kb ugyanaz keleltt volna, mint a Chivas ellen, a védelmünk brutál rossz. Szerintem ugyanez a kezdő volt játszani a Real ellen is, akkor pedig hátul gyökeres változások kellenek...akkora helyzeteket gyártunk az ellenfélnek, hogy fáj. Középen nem olyan rossz a helyzet, bár Xavi még nem az igazi, de tőle még várható némi javulás. Iniesta egész jó, de tőle is kell egy kicsit több, Thiagonak meg ezeket a halálpasszokat kéne elhagynia...elöl Villa legalább veszélyes, Pedro totál impotens...Atomot Nekik! írta:Jobb volt, mint a Chivas ellen, de a Reallal szemben ez édeskevés lesz. Pedro még mindig nem ébredt fel, szinte alig csinált valamit. Deulofeu a helyén leiskolázta.
Villa továbbra is rossz százalékkal lő és sokat tököl.
Xavi nem elég éles.
A védelem teljes KO volt számomra: lassú, sokszor elbénázott helyezkedés, zavarták egymást, szaladgáltak mint a fejetlen csirkék. Az America által kihagyott ordító helyzetek harmada-negyede bőven elég lesz a Realnak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog ez összeállni a Szuperkupára. Ugyan Pep knows, de most csak tanácstalanul bámulok...
- Atomot Nekik!
- Jugador del Barça
Jobb volt, mint a Chivas ellen, de a Reallal szemben ez édeskevés lesz. Pedro még mindig nem ébredt fel, szinte alig csinált valamit. Deulofeu a helyén leiskolázta.
Xavi nem elég éles.
A védelem teljes KO volt számomra: lassú, sokszor elbénázott helyezkedés, zavarták egymást, szaladgáltak mint a fejetlen csirkék. Az America által kihagyott ordító helyzetek harmada-negyede bőven elég lesz a Realnak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog ez összeállni a Szuperkupára. Ugyan Pep knows, de most csak tanácstalanul bámulok...
Xavi nem elég éles.
Én meg a kettőt összevonva Dülofeunak mondom, aztán készéS írta:Több spanyol nyelvű közvetítést és interjút láttam amiben úgy ejtették, ahogy le van írva, tehát Deulofeu.sziryboy írta:Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?

Több spanyol nyelvű közvetítést és interjút láttam amiben úgy ejtették, ahogy le van írva, tehát Deulofeu.sziryboy írta:Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?
Deulofeu 17 éves, de már most képes volt villantani, lényegében első perceiben. Hatalmas jövőt jósolok neki is. Nagyon örülök neki! Szerintem a most látott kezdő lesz a Szuperkupán is.
...ja én is valahogy így mondom, de szerintem majd idővel egyre többet fogjuk hallani a nevét.shutterisland írta:én "delöfu" vagy "delöfü"-nek szoktam ejteni, nem tudom, mi az igazság.sziryboy írta:Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?
- shutterisland
- Director del Fútbol
én "delöfu" vagy "delöfü"-nek szoktam ejteni, nem tudom, mi az igazság.sziryboy írta:Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?
Örülök, hogy sikerült a gólpassz Deulofeunek, ügyes kis srác. A nevét vajon hogy kell kiejteni?
nekem az utso öt perc elment a Keita gólt nem láttam, de nagyjából a véleményem: Guardiolának a szuperkupára nincs csapata, olyan amelyik esélyes lenne a Madriddal szemben.
ez a pénzszerző kőrút bizonyára kellett, de ez az összevissza kevert alakulat csak erre való. talán ennek a meccsnek az első félideje emlékeztetett a Barcára de ez édeskevés! egyáltalán mi a francnak forgatta fel most a másodikra?! ennek mi értelme volt? semmi.
ez a pénzszerző kőrút bizonyára kellett, de ez az összevissza kevert alakulat csak erre való. talán ennek a meccsnek az első félideje emlékeztetett a Barcára de ez édeskevés! egyáltalán mi a francnak forgatta fel most a másodikra?! ennek mi értelme volt? semmi.
- margarin
- Jugador del Barça
Húúúúú...akkor ezt benéztem:)sjd írta:Ahhoz képest, hogy USA, egy mexikói csapat ellen játszottunkmargarin írta: Ahhoz képest hogy USA, jól játszanak Ők is!
Képben vagyok?:)
Gyagyás ne égesssss:)
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
-
- Barça B
néha már volt játék is..koncentrálás még nem oké..hátsó alakzatba jobban kell dolgozni..többször átjátszottak minket...majd javulunk még..tét meccsen kell jónak lenni...
Visca el Barca
Visca el Barca
- ab1daL
- Director del Fútbol
Védelem aggaszt megmondom őszintén továbbra is, remélem Piqué és Abi is rátalál az igazi formájára. A fiatalok közül nekem a felkészülés során Cuenca, Balliu, Oriol Rosell, és Deulofeu tetszettek. Most készüljünk fel rendesen a szuperkupára!
Nem volt rossz felkészülés, Audi kupát megnyertük, egyedül a Chivas elleni zakó csúfít bele a képbe.
Nem volt rossz felkészülés, Audi kupát megnyertük, egyedül a Chivas elleni zakó csúfít bele a képbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2011.08.07. 00:08:08-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- @@Laguna@@
- Jugador del Barça
Összességében, nem volt egy rossz meccs, de nem a legjobb... Villa hozta a formáját, Pedro-tól, bevallom gólt vártam! Busi meglepett
VV nagyon jó formában volt
és dícséret illeti a két góllövőt
Jóéjt minden Barca szívűnek!

Jóéjt minden Barca szívűnek!

"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
jóvan jóvót ez
Deulofeu meg egy tűzgolyó. 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
Ahhoz képest, hogy USA, egy mexikói csapat ellen játszottunkmargarin írta: Ahhoz képest hogy USA, jól játszanak Ők is!

Ez a Keita gól nagyon kellett már a végére szerintem 

Ez inkább Delofeou gólja...
Barca,Barca,Baaaarca!
Dealufeu (nem tom leírni a nevét) érdeme a gól!
Szép volt
Szép volt

Keita! A fiatal gyerek szépen csinálta! 

- @@Laguna@@
- Jugador del Barça
goooooooool
Keitaaaaaa
:D:D
Keitaaaaaa

"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
-
- Director del Fútbol
KEITA