Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát texbalix írta: Az a mocskos,rohadt Sport1 nem adja
Ajj hagyjuk már!!!MichaaBee írta:Előszöris, nem kellene (ennyit) káromkodni.![]()
Másodszor pedig, ha szólnak, hogy bannolnak, ha írsz mégegy ilyen hsz-t, akkor behúzod füled, farkad. Nem megkérdezni, hogy ez fenyegetés...
Az Alt+F4-et én is ajánlanám.
Haha! :d Meg lettem fenyegetve és meg is ijedtem. Ezután nem írok csúnyát.CFirpo3 írta:Sztem nyomj alt+F4-et mielőtt tényleg bannolnak.xbalix írta: Szerintem mi? :O Mivan?:D Montam h oké. Olvasd el mielőtt hozzászólsz...
Szerintem mi? :O Mivan?:D Montam h oké. Olvasd el mielőtt hozzászólsz...Sanama írta:Hát szerinted mi?xbalix írta:Oké de ez most fenyegetés?
Rég láttam 4sorban ennyi csúnya szót
Hát szerinted mi?xbalix írta:Oké de ez most fenyegetés?
a hűségnyilatkozat miatt nem lehet...sasi1 írta:Váltsatok szolgáltatót. Szerencsére most már van alternatíva(műholdas), nem úgy, mint 3-4 évvel ezelőtt. Digi, T-Sat....Fecooo írta:sajnos csak akkor láthatjuk a sport2-n a Barca meccseket, ha a sport1-n mást adnak, elő szokott fordulni, de sajnos nem sűrűn, addig meg sajnos marad a net
És még olcsóbb is mint a Fibernet
Váltsatok szolgáltatót. Szerencsére most már van alternatíva(műholdas), nem úgy, mint 3-4 évvel ezelőtt. Digi, T-Sat....Fecooo írta:sajnos csak akkor láthatjuk a sport2-n a Barca meccseket, ha a sport1-n mást adnak, elő szokott fordulni, de sajnos nem sűrűn, addig meg sajnos marad a net
ha lentebb olvasol, én már dühöngtem emiatt...albicelesteX írta:Nekünk meg most a szolgáltató kivette a csomagból a sport1-et!Berakták helyette a sportklub+ ami nem ér egy hajítófát se!Annyira jó hogy elveszik az embertől ezt a kis szórakozást is!Mert szerintem az El Clssicon kívül szinte majdmind spanyol bajnoki az 1-esen lesz!Köszönöm ezt szépen a kedves társaságnak!
Véletlenül nem a drágalátos fibernetről van szó? Ha nem is, akkor azok is mocskok. Remélem lesz egy normális link a hétvégére.albicelesteX írta:Nekünk meg most a szolgáltató kivette a csomagból a sport1-et!Berakták helyette a sportklub+ ami nem ér egy hajítófát se!Annyira jó hogy elveszik az embertől ezt a kis szórakozást is!Mert szerintem az El Clssicon kívül szinte majdmind spanyol bajnoki az 1-esen lesz!Köszönöm ezt szépen a kedves társaságnak!
Hát nem....vagy netes akció lesz,vagy a sportklubbon felvételrőlColos írta:http://port.hu/pls/tv/tv.prog?i_date=20 ... &i_ch_nr=4
Ezek szerint egyik csatorna sem adja a Barca-meccset.
Ahogy socio írta, van ez az új ajánlat, ami nemcsak az új, hanem a régi előfizetőknek is jár. Digital Silver-csomag, ami 77 adót foglal magában. Itt Szombathelyen, kb. két hete él ez az ajánlat. Múlt pénteken jöttek beszerelni egy beltéri egységet, aminek segítségével tudom fogni - többek között - az Eurosport2-t is. Emellett a képminőség, a képtisztaság is jelentősen feljavult.Kalap1988 írta:Tamás! Mi is UPC-nél vagyunk, azt hiszem ilyen családi csomag, benne mindennel, csupán két dolog hiányzik nagyon: az Eurosport 2 és a TV6, na most te azt írod, hogy feltették a TV6-ot... Lehet más csomagunk van, de azért titkon reménykedem, hogy mégis elérhető számunkra is. Segíts egy picit kérlek infókkal na és esetleg azzal, hogy hol keressem:) Előre is köszönöm!Varga Tamás írta: Bocsi, hogy beleszólok, de:
Ne reménykedjetek. Én ugyanezt átéltem 2007 nyarán, mikor az angol bajnokság közvetítésének joga az Eurosport2-höz kerültek. Az UPC-nél nem volt, én is írtam levelet, petíciót, de nem ért semmit. Egy hete sikerült elérni, így már van az UPC-nél is. Cirka másfél évbe telt.
Sajnos, ezek a szolgáltatók nem értünk vannak...Olyan magyaros, ez is...![]()
Együtt érzek Veletek, teljességgel, és átérzem a dühötöket!
Tamás! Mi is UPC-nél vagyunk, azt hiszem ilyen családi csomag, benne mindennel, csupán két dolog hiányzik nagyon: az Eurosport 2 és a TV6, na most te azt írod, hogy feltették a TV6-ot... Lehet más csomagunk van, de azért titkon reménykedem, hogy mégis elérhető számunkra is. Segíts egy picit kérlek infókkal na és esetleg azzal, hogy hol keressem:) Előre is köszönöm!Varga Tamás írta: Bocsi, hogy beleszólok, de:
Ne reménykedjetek. Én ugyanezt átéltem 2007 nyarán, mikor az angol bajnokság közvetítésének joga az Eurosport2-höz kerültek. Az UPC-nél nem volt, én is írtam levelet, petíciót, de nem ért semmit. Egy hete sikerült elérni, így már van az UPC-nél is. Cirka másfél évbe telt.
Sajnos, ezek a szolgáltatók nem értünk vannak...Olyan magyaros, ez is...![]()
Együtt érzek Veletek, teljességgel, és átérzem a dühötöket!