Élő közvetítések
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért Cholo agya főhet rendesen, mert oké hogy mindkettő jogos volt, de hogy milyen idióta helyen hozták ezt is össze. Kifelé tolta Suarez, Godín halál feleslegesen jött.
De köszönjük szépen, innen már le is vonulhatna a két csapat. Van hátra majdnem félóra le kell játszani, de eldőlt.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na Godin is megy zuhanyozni, ki a következő?
Vagy Lucho megszánja őket, és Turan hozzájuk áll be?
Aztán vigyázzunk, mert amennyire szeretünk bealudni simán most kapunk tőlük még 1-2 gólt
noname: "Hát, Godin se egy atomfizikus." Hát ezen besírtam ,de igaz

Vagy Lucho megszánja őket, és Turan hozzájuk áll be?

Aztán vigyázzunk, mert amennyire szeretünk bealudni simán most kapunk tőlük még 1-2 gólt

noname: "Hát, Godin se egy atomfizikus." Hát ezen besírtam ,de igaz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.01.30. 17:25:43-kor.
Arda
A viszontlátásra Godin. 

ne ezt elintézte Godin magának. Még fel is rántotta a lábát, biztos legyen. Lehet elege lett a meccsből. Idióta.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Legellenszenvesebb ősbunkót is kiszórták, és van még hátra bőven. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Hülye....még kettőt nekik
- Capon
- Llegenda del Barça
Sárga lappal így megérkezni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2016.01.30. 17:29:41-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Director del Fútbol
+2 ember

Godint is kiállították!

Madrid irányít. fel kéne pörögni, es rúgni még egy gólt
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57338300
Lucho reakciója...
Na ideje visszalendülnünk, nehogy ráaludjunk a meccsre..
Lucho reakciója...

Na ideje visszalendülnünk, nehogy ráaludjunk a meccsre..
- noname
- Llegenda del Barça
Az ilyen miatt nem tudom utálni az Atleticot még akkor se ha néha parasztok. Emberhátrányban vagyunk és gólhátrányba a Barca ellen idegenben. Semmi gond: KITÁMADUNK! 

A Fifa egy szégyen
Felesleges vita, ez a ki hány 11est kap meg és ki nem, 200x lett kitárgyalva, h a spanyol játékvezetés megye3 szintű-
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Emberelőny eltudja bódítani a fejeket, nem szabad beleesni ebbe a hibába, mert hogy az Atletico nem fogja feladni még tíz emberrel sem az tuti.

- Capon
- Llegenda del Barça
És remélem az is aki reagál rá!noname írta:Hamar bannolva leszel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2016.01.30. 17:18:53-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kezdünk aludni megint
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Máshogy hogy érte volna azt el?TripleH írta:Itt nem azt vitattam, hogy labdát ért elsőre vagy sem, de nyújtott térdel teli talpal, térdmagasságban nem szokás rugdosódni és amit művelnek én nem zárnám azért 100%ig ki a szándékosságot.Bob_Marley írta:Az megvan, hogy a labdát rúgta el először?![]()
Csúnya volt, de a szándékosságot én kizárnám. Piros ez nem vitás (mert sokadik is volt), de szerencsétlen volt a brazil a hülyesége mellett. Simán hagyhatta volna hogy levegye Messi és leütközi, helyette odarontott.

Annyiban teljesen igazad van, hogy ezt higgadtan kellett volna megoldani. noname a másik topikban jól írta le, ha ez nem a sokadik akkor erre lehet csak sárgát dobnak. Ha megvárja míg Messi leveszi vagy megtolja és úgy ütközi le, vagy beleáll a sávba akkor nincs semmi gond. Ő fel volt spanolva é belement a málnásba.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Naigen, ráadásul a Barca térfelén. Mert még ha a saját kapujuknál történne ilyen mert épp gólesély van akkor még talán a meccs hevében,de így..TripleH írta:Itt nem azt vitattam, hogy labdát ért elsőre vagy sem, de nyújtott térdel teli talpal, térdmagasságban nem szokás rugdosódni és amit művelnek én nem zárnám azért 100%ig ki a szándékosságot.Bob_Marley írta:Az megvan, hogy a labdát rúgta el először?![]()
Csúnya volt, de a szándékosságot én kizárnám. Piros ez nem vitás (mert sokadik is volt), de szerencsétlen volt a brazil a hülyesége mellett. Simán hagyhatta volna hogy levegye Messi és leütközi, helyette odarontott.
Amúgy lehet hogy ez csak egy ilyen taktika? Első 15-25 percben visszaállunk bénázunk, kifuttatjuk az ellenfelet aztán levadásszuk?
Itt nem azt vitattam, hogy labdát ért elsőre vagy sem, de nyújtott térdel teli talpal, térdmagasságban nem szokás rugdosódni és amit művelnek én nem zárnám azért 100%ig ki a szándékosságot.Bob_Marley írta:Az megvan, hogy a labdát rúgta el először?![]()
könnyen lehet, hogy ez az első 25 odaajándékozása egy taktika. mutatták a statokat, a Madrid 2 km-rel többet futott, és a sebességük is gyorsabb volt: 5,4- 6,2. azért ez jelentős.