Kíváncsi vagyok hogy az MU hogy akar visszavágni.(mondjuk sanszos hogy ma nyernek

De most lehetnek kemények...itt úgyse kapnak BL trófeát.

Gondolom megint JdS fog visszazárni, ahogy azt az előző meccseken is láthattuk.Capon írta:Persze mikor Dani fent ragad akkor 3-an vagyunk hátul, de ilyenkor mindig van aki visszazár a jobb szélre szóval én nem hiszem, hogy az eddigiekhez képest változna majd a hátsó alakzatunk a szezonban.bence-barca írta:Idén is sokszor 3 védővel játszottunk, úgy értve Alves van, hogy nem ért vissza, meg alapbol ő előbbre van tolva általában. Igazából, ha bejönne a 3 védős rdsz örülnék neki, annál többen támadnak
Persze mikor Dani fent ragad akkor 3-an vagyunk hátul, de ilyenkor mindig van aki visszazár a jobb szélre szóval én nem hiszem, hogy az eddigiekhez képest változna majd a hátsó alakzatunk a szezonban.bence-barca írta:Idén is sokszor 3 védővel játszottunk, úgy értve Alves van, hogy nem ért vissza, meg alapbol ő előbbre van tolva általában. Igazából, ha bejönne a 3 védős rdsz örülnék neki, annál többen támadnak
ez lesz a kezdőnk, vagy csak te gondolod így?SuperMessi írta:Úgy néz ki ma is 3 védővel játszunk. Gondoljátok hogy ezt a formációt gyakrabban fogjuk látni a szezonban Cesc érkeztével? Ki mit gondol erről? Amúgy maradok nézni én is, hát persze hogy!
Valdes - Busquets, Fontas, Abidal - Keita, Thiago, JDS, Iniesta - Pedro, Villa, Afellay
Ez 4-3-3 lesz ismét,mint a Bayern ellen,méghozzá így:SuperMessi írta:Úgy néz ki ma is 3 védővel játszunk. Gondoljátok hogy ezt a formációt gyakrabban fogjuk látni a szezonban Cesc érkeztével? Ki mit gondol erről? Amúgy maradok nézni én is, hát persze hogy!
Valdes - Busquets, Fontas, Abidal - Keita, Thiago, JDS, Iniesta - Pedro, Villa, Afellay
Biztos, hogy nem fogunk három védővel játszani. Egy középső védővel öngyilkosság, három középső védővel is esélytelennek látom a dolgot..SuperMessi írta:Úgy néz ki ma is 3 védővel játszunk. Gondoljátok hogy ezt a formációt gyakrabban fogjuk látni a szezonban Cesc érkeztével? Ki mit gondol erről? Amúgy maradok nézni én is, hát persze hogy!
Én is maradok. Tavaly a hajnali meccseket nem néztem meg, idén megfogadtam, hogy mindent meg fogok. Én egy jó meccset várok, ha már eddig fent maradok, szorítsunk együtt. Visca el Barca!Capon írta:Ki marad fent (rajtam kívül) megnézni a meccset?
Kíváncsi vagyok hogy fog a csapat teljesíteni, mert gondolom a MU ha nem is fog vért izzadni, de csak megakarnak minket verni, egy kis revánsot venni a közelmúltért. Szóval kíváncsi vagyok mennyire teszik oda magukat a fiaink.
JelenCapon írta:Ki marad fent (rajtam kívül) megnézni a meccset?
Kíváncsi vagyok hogy fog a csapat teljesíteni, mert gondolom a MU ha nem is fog vért izzadni, de csak megakarnak minket verni, egy kis revánsot venni a közelmúltért. Szóval kíváncsi vagyok mennyire teszik oda magukat a fiaink.
Bele fogok kukkantani, csak egy link kellene még.Capon írta:Ki marad fent (rajtam kívül) megnézni a meccset?
arra kíváncsi vagyok, mennyire veszi komolyan az mu, mert nálunk ugye biztos lesz (már csak a copások miatt is) legalább 5-6 eltérés a bl döntőhöz képest, az ő kezdőjükre viszont kiváncsi leszek, mennyire akarnak "revansot" venni...ab1daL írta:Annyi biztos, hogy tőlünk Puyol, Piqué, Maxwell nem játszik, Xavi elvileg már játszhat, a MU-nál pedig sérült Chicharito, Valencia, Fletcher.shutterisland írta:lehet tudni már valamit a két csapattal kapcsolatban az esti meccsről ?
kezdők, taktika, etc..
Annyi biztos, hogy tőlünk Puyol, Piqué, Maxwell nem játszik, Xavi elvileg már játszhat, a MU-nál pedig sérült Chicharito, Valencia, Fletcher.shutterisland írta:lehet tudni már valamit a két csapattal kapcsolatban az esti meccsről ?
kezdők, taktika, etc..
Még több óra van a meccsig, egy ideig tuti nem lesz a kezdő 11 meghirdetve... Előtte max egy fél órával szokott már hivatalos lenni, de az is ritka.yasofix írta:Sziasztok!
Nem tudna valaki adni egy kezdőt a mai meccsel kapcsolatban?
Köszi elöre is!
Csak 4-5 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod...bence0514 írta:A Barcelona-Manchester mi adja a TV-ből? ugye nem a Digisport? :O
Vagy ha igen akkor valaki tudna nekem adni egy linket ahol lehet nézni online Digisportot? :$