Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
Valaki dobjon majd 1 linket legyen olyan kedves!!!
Előre is köszönöm!!!
Előre is köszönöm!!!
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
Melyik csatornán fogják adni a meccset? 

Van szerencsém megnyugtatni mindenkit: Lesz ma meccs
Az affér csupán az, hogy a Barca és a katalán TV3 csatorna között ismét áll a perpatvar(30 millió-ról vitatkoznak),de ez nem terjed ki semmilyen más csatorna közvetítési jogaira, így maximum a TV3 nem fogja adni a mérkőzést! Ez alapozható többek közt arra, hogy a spanyol országos csatorna, a Tele 5 is adja a meccset.
Egy szó,mint száz: Lesz meccs, persze az életben semmi sem biztos, de erre már majdnem mérget lehet venni
A forrás:biztos
Visca el Barca!

Az affér csupán az, hogy a Barca és a katalán TV3 csatorna között ismét áll a perpatvar(30 millió-ról vitatkoznak),de ez nem terjed ki semmilyen más csatorna közvetítési jogaira, így maximum a TV3 nem fogja adni a mérkőzést! Ez alapozható többek közt arra, hogy a spanyol országos csatorna, a Tele 5 is adja a meccset.
Egy szó,mint száz: Lesz meccs, persze az életben semmi sem biztos, de erre már majdnem mérget lehet venni

A forrás:biztos

Visca el Barca!
.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Nem a sport2-n lesz? Az van kiírva a sporttv honlapjánPerrero írta:sport1 22:00
töltöttem le Windows oldalsávba barca TV-s gadgetet... asszem azon nézem ha nem adja semmi...
Előre a TITOlusokért!
lionelmessi19 írta:No ha bárkinek lesz friss infoja arról, hogy hajlandóak-e közvetíteni a mérkőzést végül, akkor azt írja ide be. Sajnos egy percem sincs olvasgatni most..
Ja és mielőtt vki beírná hogy sport1 22.00, nem erre gondolok! Ugyanis ha nem hajlandóak közvetíteni, akkor a sport1 se kapja majd a jelet a nou campból..
lehet én maradtam le, de ez most mi?
már megint balhéznak a közvetítési jogokkal?:(
- Andris
- Adminisztrátor
No ha bárkinek lesz friss infoja arról, hogy hajlandóak-e közvetíteni a mérkőzést végül, akkor azt írja ide be. Sajnos egy percem sincs olvasgatni most..
Ja és mielőtt vki beírná hogy sport1 22.00, nem erre gondolok! Ugyanis ha nem hajlandóak közvetíteni, akkor a sport1 se kapja majd a jelet a nou campból..

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
mivan???
szerk.: hivatalos kezdő:
Pinto, Alvés, Márquez, Cáceres, Slyvinho, Touré, Gudjohnsen Sergio B., Hleb, Bojan,Iniesta.
szerintem jó lesz, de ahhoz képest, h PEp mennyire óva intett mindenkit, a Sam-Leo-Titi hármasból senki sem kezd

szerk.: hivatalos kezdő:
Pinto, Alvés, Márquez, Cáceres, Slyvinho, Touré, Gudjohnsen Sergio B., Hleb, Bojan,Iniesta.
szerintem jó lesz, de ahhoz képest, h PEp mennyire óva intett mindenkit, a Sam-Leo-Titi hármasból senki sem kezd
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Deus
- Boixos Nois
www.rojadirecta.comZsolti{Barca} írta:valaki egy linket!
köszi

-
- Barça C
valaki egy linket!
köszi
köszi
Én is szeretem Hortit, egy német másodosztályú meccset is úgy tud közvetíteni, hogy sokszor a tv előtt marad az ember...
Báár közvetítene élőben spanyol mérkőzéseket is.

Báár közvetítene élőben spanyol mérkőzéseket is.

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
- Varatrix
- Director del Fútbol
Én imádom ahogy kommentálja a Német másod osztályt!mrlevy írta:HORTI GÁBOR
Örülnék is neki, ha élőben is közvetítene Spanyol bajnokikat.
Ő mondjuk tipikusan az a kommentátor, akit vagy nagyon utáll az ember ,vagy nagyon szeret!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Ratyi sportklub ratyi kommentátorokkal és "szakértőkkel"
Nálam 1edüli kivételt HORTI GÁBOR jelent:)))
Sztem nem lesz könnyü dolgunk ma este,de NYERÜNK!!
VISCA BARCA

Sztem nem lesz könnyü dolgunk ma este,de NYERÜNK!!
VISCA BARCA

Tetszik ez a megfogalmazás...Etooka írta:Mérhetetlen csalódottsággal "jelenthetem" be,hogy a ma esti mérkőzésünket a Sport Klub adja...![]()
De legalább látjuk...

És a csalódottság nálam is megvan, hallgathatjuk a "nagyokos" embereket, világi péter, és a többiek.

-
- Entrenador del Barça
tomabencetomabence írta:1 észrevétel a topic nevével kapcsolatban ( igaz h azt lehetne az észrevételek topicba írni de mivel erről a topicról van szó ezért írom ide) : Szóval ha inetrnetes meccsnézésről van szó, akkor miért kell a távkapcsoló a kézbe?Tudom hogy vannak olyanok is akik infrát kötnek a gépbe és akkor lehet távkapcsolóval, de szerintem ez a netezől 20%-a oldja csak meg így. Körülbelül.

- tomabence
- Jugador d'estrella
1 észrevétel a topic nevével kapcsolatban ( igaz h azt lehetne az észrevételek topicba írni de mivel erről a topicról van szó ezért írom ide) : Szóval ha inetrnetes meccsnézésről van szó, akkor miért kell a távkapcsoló a kézbe?
Tudom hogy vannak olyanok is akik infrát kötnek a gépbe és akkor lehet távkapcsolóval, de szerintem ez a netezől 20%-a oldja csak meg így. Körülbelül.

Mérhetetlen csalódottsággal "jelenthetem" be,hogy a ma esti mérkőzésünket a Sport Klub adja...
De legalább látjuk...

De legalább látjuk...

.