crixus írta:Bob_Marley írta:
Írtam hogy piros volt. Idióta volt és ezt is írtam. Szándékos nem akart lenni, ezt viszont tartom.
A kéz hasonlat meg abszurd ne haragudj.
Nem szándékos? Ha tudta, hogy csak így szerezhet labdát ,akkor a tudata szerinted nem fogta át, hogy ehhez magasra kell emelje a lábát? Még csak meg sem próbálta visszahúzni a lábát.
Mitől abszurd? Két szabályszegésről van szó, ami akár reflexmozdulat is elehet egyes esetekben. Itt szó sem volt ilyenről.
Kézzel alapból nem lehet hozzáérni, míg egy ilyen van, "lehet". És labdát rúgta el először ez is bizonyítja nekem, hogy labdára akart menni. Nem fogta fel a tudata? Hát pont ezért írtam, hogy higgadtabban kellett volna ezt megoldani.

Egy ötven-ötvenes labdába belement nagy lendülettel és ment tovább a lába. Ilyenért simán láttam már sárgát is "csak". Ugyanúgy térdet lehet találni ha pl összecsúszol a másikkal. Ez a levegőben volt, szerencsétlen eset és nagy hév. Pirosat is ért, mert sokadik volt.
BarcafanTomee írta:
Egy gólos előnnyel nem vagyok nyugodt. Egy könnyelműség, pontrűgás... 2 emberes fórban, ne izguljunk már.
Ha kettős emberelőnyt nem tudunk lehozni, akkor tényleg le is vonulhat a csapat, mert semmire nem alkalmas....
Azért ez így elég nagy érvágás nekik, megsérül egy ember, kiállítanak kettőt. Következő fordulóra lehet ennek hatása.