Egyéb Barça meccsek
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Jeffrén és Soriano várakozásaimon alul teljesített. Továbbá Villa, Pinto és Pedro is jócskán formán alul játszott. Remélem ez csak a vakáció utáni formahanyatlás, sőt, biztos, hogy az. Holnap remélem magabiztosabb játékkal ( és remélhetőleg a Bayern ellen fekete mezben ) elhódítjuk az Audi Kupát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanbarca 2011.07.26. 20:33:31-kor.
més que un club
Értem, köszi 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Dos Santos nekem is kellemes meglepetést nyújtott. Bár én sejtettem, hogy van benne potenciál, szerintem őt is be lehet építeni a nagycsapatba és akkor tényleg nem kéne már Fabregas. Thiago eszméletlen, remélem a holnapi döntőben is hozza a formáját!lluisllach89 írta:Thiago azt jelenti hogy nem kell Cesc, JDS-nek meg külön örülök.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Igen, a Bayern-Milan győztesével játszunk a döntőben.bence0514 írta:Holnap is lesz Barcelona mecs?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Holnap is lesz Barcelona mecs?
-
- Jugador del Barça
eléggé formán alul teljesít. értem én, előszezon, mindenki formán alul van, de jeffren épp csak hogy a labda elől nem fut el... ez a 11es meg.. jóformán el se helyezte a labdátRobcsyy írta:barcadome írta:jeffreeeen menj a fenébe.....
sjay <3
-
- Director del Fútbol
Páran válogatottak szeretnének talán lenni?kennyke04 írta:azért csak egy brazil csapat

Na végre, Pinto lelkén szárad mind2 gólunk, sebaj. Split óta a legnagyobbat Carmona fejlődött, mondjuk onnan csak felfelé vezetett út. Thiago azt jelenti hogy nem kell Cesc, JDS-nek meg külön örülök.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Pár játékoson látszott hogy nézett Copa AmericátFecooo írta:ahhoz képest, h fényévente kapunk büntetőket, nem is rossz ez az 5/4
a brazilok meg két színtéren is bemutatták tudományukat ezen a téren

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Holnap is mecs lesz? :O
ahhoz képest, h fényévente kapunk büntetőket, nem is rossz ez az 5/4 

Jeffren miért áll oda így? Ilyen flegmán...na mind1, 4-2, holnap kéne valamit focizni is, ma csak az első félidőben sikerült
Góljaink szépek voltak, Pinto elintézte a tiziket.

barcadome írta:jeffreeeen menj a fenébe.....

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
azért csak egy brazil csapat 

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
-
- Director del Fútbol
ott vagyunk a döntőben

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Ezzel a tizenegyessel a srác lehetne brazil válogatott... 
Na nyertünk.

Na nyertünk.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Director del Fútbol
ahaFecooo írta:Damiao brazil ugye?

ez sima ügy
Hattrick: Risu