Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem tuti nem.középen Busi-Fontás,baloson MAxwell,jbbon meg lesz vki,sztem tuti nem dobja fel a 4-3-3-at Pep!Firefox írta:shutterisland írta:addig oké, hogy max-busi-fontás...de ki lesz a jobbhátvéd ?szajko írta:kezdő:
Valdés,Maxwell,Busquets,Fontàs,Keita,Riverola,Thiago,Iniesta,Cuenca,Soriano,Afellay
hogy ki milyen poszton nyomja azt nem tudom.![]()
riverola meg cuenca elöl játszott splitben is, a többiek közül egyedül talán keitát tudnám elképzelni jobbunkóban, dehát...
talán az lesz, hogy fontás - keita - busi - maxwell, de ez meglepne.
3-4-3-ban lesz
Sikerült közben, ha én írom be, nem hozza be, de találtam linketRobcsyy írta:Channel - 111719Messidona10 írta:Beírom hogy Channel 98354 és invalid. Beírom, hogy 98354 és offline. Mit csinálok rosszul?Lionel85 írta:Sopcasten a román Digi befogható. 98534-es csatorna.
Channel - 111719Messidona10 írta:Beírom hogy Channel 98354 és invalid. Beírom, hogy 98354 és offline. Mit csinálok rosszul?Lionel85 írta:Sopcasten a román Digi befogható. 98534-es csatorna.
Beírom hogy Channel 98354 és invalid. Beírom, hogy 98354 és offline. Mit csinálok rosszul?Lionel85 írta:Sopcasten a román Digi befogható. 98534-es csatorna.
a cserepadra is kiváncsi lennék, hogy kik ülnek ott...szajko írta:kezdő:
Valdés,Maxwell,Busquets,Fontàs,Keita,Riverola,Thiago,Iniesta,Cuenca,Soriano,Afellay
hogy ki milyen poszton nyomja azt nem tudom.
shutterisland írta:addig oké, hogy max-busi-fontás...de ki lesz a jobbhátvéd ?szajko írta:kezdő:
hogy ki milyen poszton nyomja azt nem tudom.![]()
riverola meg cuenca elöl játszott splitben is, a többiek közül egyedül talán keitát tudnám elképzelni jobbunkóban, dehát...
talán az lesz, hogy fontás - keita - busi - maxwell, de ez meglepne.
addig oké, hogy max-busi-fontás...de ki lesz a jobbhátvéd ?szajko írta:kezdő:
hogy ki milyen poszton nyomja azt nem tudom.