Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
márpedig ez lesz... 10-kor megnézem a kezdőt, de ha tényleg annyi lesz h max egy vidal-semedo meg középen SR vagy AG, akkor inkább alszom...pep71 írta:ez megint nagyon komoly belenyúlás a taktikába...ha megint ugyanaz a 4-3-3 lesz csak Ini helyén SR-el, akkor jó idénynek nézünk elébe..visca el barca írta:igen, elég sokan jósolnak 3-5-2-t, bár a katalán napilapok megint a 4-3-3-t írják, úgy hogy ini helyén SR van.
ez megint nagyon komoly belenyúlás a taktikába...ha megint ugyanaz a 4-3-3 lesz csak Ini helyén SR-el, akkor jó idénynek nézünk elébe..visca el barca írta:igen, elég sokan jósolnak 3-5-2-t, bár a katalán napilapok megint a 4-3-3-t írják, úgy hogy ini helyén SR van.
Ez nem rossz ötlet, de mivel Marlon nem utazik, nem lenne kh a padon. Bár Digne is tud ott játszani.nagyatyesz írta:Az én kezdőm ez lenne:
TS - Masc, Piqué, Umtiti - Vidal, Rakitic, Busi, Sr, Alba - Messi - Suarez
Tekintettel arra, hogy Messi nem megy ki jobbra, balon meg nincs Real ellen bevethető szintű játékosunk (Deu nem az, a keret többi tagja nem szélső) ezért én Vidal és Alba gyors felfutásaiban bíznék. 3 khv még akkor is lenne ha elkalandoznak, középen meg a jelenlegi keretünket nézve egy masszív középpályás sorunk lenne. A kreativitás Ini hiányában ugyis hiánycikk lesz.
Megpróbálnék megnyomni egy félidőt, de ha nem jol alakul az eredmény, amkor leszedném Busit, Messit is, nehogy összeszedjenek vmi sérülést
Emiatt nem kell aggódnod, tavaly nem volt jobb oldal, most Neymar távozásával bal oldal sincsCestus írta:Én is örülnék, ha nem kellene még egy éven át ezt a féloldalas, aszimmetrikus 4-3-3-ra hajazó hányást néznünk.
Azért ha olyan játékot rak össze a visszavágóra, ami bizakodásra ad okot, az bőven jó.Samper írta:A Szuperkupa lezárul - felejtse el!
Szerintem felmegyünk 3-5-2 Albával és Vidal/Semedo kettőssel a szélen. Védekezésben úgy se jó a jobb oldal és Alba is verhető azért. Egyszer megnézném, hátha lesz így széle is a csapatnak.Cestus írta:https://twitter.com/CatalanEdition/stat ... 2495751168
Valverde a visszavágóra eszközölne néhány változtatást.
Suárez meg elég suta tud lenni, de a többi mostani sztárközépcsatártól jobb.
valakit midig lehet találni akit lehet fikázni. még ha marha rosszul játszik, akkor is benne van egy csomó gólban, lásd a kamutizit, vagy vmelyik felkészülési meccsen neymar egyik gólja előtt is ő pakolta el a védőt az útból. az viszont tény h mostanában sokat bénázik, de majd csak beindul...LG írta:Azt láttuk már többször, hogy amikor nem megy neki, akkor nagyon nem, és olyankor tényleg csak hátráltatja a csapatot. De mikor elkapja a fonalat, akkor meg magasan a világ legjobb középcsatára. Tavaly gyengébb szezont hozott, most sincs jó formában, de ezt a kritikát nagyon erősnek érzem, egyelőre mindenképp.
Egyetértek. Tény hogy brutálisan hullámzó a pali, de mikor elkapja a gépszíj akkor brutál mit tól. Lehetetlen helyzetekból gól, kötényeket osztogat meg minden. A másik oldalról meg tényleg ha nem megy neki, akkor helyette a én is lehetnék a pályán, pedig csak nézem a focit és nem tudok egy egyeneset rúgni a labdába.LG írta:Azt láttuk már többször, hogy amikor nem megy neki, akkor nagyon nem, és olyankor tényleg csak hátráltatja a csapatot. De mikor elkapja a fonalat, akkor meg magasan a világ legjobb középcsatára. Tavaly gyengébb szezont hozott, most sincs jó formában, de ezt a kritikát nagyon erősnek érzem, egyelőre mindenképp.