Én is jönnék egy mini vélemény áradattal mivel voltam olyan szerencsés, hogy kint lehettem az első meccsen.
Magáról a meccsről az a véleményem, hogy partiban voltunk elég sokáig. Csak nálunk nem voltak döntő játékosok, náluk igen.
Pique... a legnagyobb tanár volt a meccs elején. Olyan elengáns megmozdulásai voltak, hogy öröm volt nézni. A dolgot a kezezésnél rontotta el. A lehető legértelmetlenebb sárga volt ami kihatással volt a meccsre. Az öngólja összetörte fejben, ez benne van, ezért nem lehet hibáztatni, de a két utána jövő gólnál nem mert kilépni. Más esetben mindig megpróbál szerelni, vagy sikerül vagy sárga, de sárgásként nem mert. Évek óta nem láttam tőle olyan ordító hülyeséget mint az a sárga. A meccsbe került konkrétan.
Umtiti jó volt, de még ennél is lehetne agresszívabb. Az tetszett ahogy a stadion skandálta a nevét egyszer. Nem csak itthon népszerű.
Vidal... katasztrófa. Semmilyen szinten nem illik a játékunkba. Remélem fontos meccsen sosem kell látnom többé. Inkább Semedo(bár vele elég szkeptikus vagyok még) vagy Sergi Roberto. Nem tudom megszámolni hányszor hozta necces szituba a védelmünket.
Jordi Alba... Amúgy is imádom, hogy egy gép, de élőben ez még durvább. A csávó sose áll meg. Ott van mindig ahol kell és remekül melózik. Előre játékban is remekül lát a páylán. Ha lenne egy ilyen ember a jobb oldalon is, fele annyi gondunk nem lenne. Klasszis ez a csávó és nincs eléggé megbecsülve. Nála jobban Barca játékba illő szélsőhátvéd nem sok van/volt. Suarez kicsit jobban értené a játékot akkor kaphatott volna pár remek labdát tőle.
Deulofeu hozzáállása jó volt, de most már túl lebutított volt. Remélem pár kis meccsen fel lehet őt építeni. Mert nagyon jó képességű.
Messi... Nem tudom. Pár hihetetlenül zseniális megmozdulás. De összességében elég karcsú volt amit nyújtott. Emlékszem egy helyzetre amikor Deulofeu vitte a szélen a labdát, Suarez bent várta középen. Majd Suarez hátra nézett, hogy hol van Messi. Messi meg 35 méterre álldogált(!) a kaputól. Persze ahogy Suarez nem figyelt nem is tudott oda érni a labdára.
A meccs elején nagyon aktív volt, aztán kapott egy nagy rúgást, talán amiatt volt ennyire tartalékos. De a meccs nagyrészét csak sétálgatta. Azért az a pár megmozdulása akkor is elképesztő volt.
SR nekem nem mutatott semmit amitől bántam volna, hogy nem kezdett. Nem tudom megítélni, hogy mire lenne képes hosszútávon. De azért ez még kicsit karcsú.
Paco sprintje és labdaszerzése amikot állt a játék az poén volt. Nem pont tőle vártam volna, hogy a leginkább képben legyen a pályán.

Nem is kímélték utána a Reál játékosok.
Denis volt a legnagyobb meglepetés számomra. Bátor volt és kreatív. Tudta, hogy mit akar csinálni, felvállalt szituációkat. Engem nagyon meglepett, remélem tud még ilyen lenni a szezonban.
és akkor a fekete bárány: Suarez
Egyszerűen nem értem, hogy lehet valaki néha ennyire jó és néha meg ennyire katasztrófa. A csávó maga az ösztön. Ösztönből képes szép dolgokra, de agyilag néha kevés. Alapból nagyon elkényelmesedett az utóbbi években. Liverpool-ban élve megette a védőket. Erőből, keményen, harciasan, meg se állt. Most meg megszámolni se tudom hányszor nem tudja megszerezni a rá felpasszolt labdákat. Egyszerűen csak megelőzik őt a védők, mert nem figyel. Alba is próbált rá labdát felpasszolni, de mint halottnak a csók. Aztán meg ő kiabált és mutogatott. Annyira kár, hogy nincs alternatívája. Megérdemelne a csávó pár hét lelátót. Mert nagyon elszállt véleményem szerint. Ez a meccs csak megerősített ebben a véleményemben.
Mindenki körbe röhögi Benzema-t, de százszor hasznosabb volt mezőnyben mint Suarez.
Továbbá ami a röhej volt, hogy bemelegítéskor lődözgetett kapura Messivel. Szerintem 5 lövéséből 4 a kaput sem találta el. Mindezt ilyen 20 méteres távolságról. Remélem a kint lévők közül más is kiszúrta ezt és megerősíti, mert ebben semmi túlzás nincs.
Ettől függetlenül én nagyon bízok ebben a csapatban és EV-ben. Szerintem apránként teszi össze a csapatot és idővel nagyon jó kis gépezet lehet ebből. Én rég vártam ennyire szezont. A mai meccsen pedig győzelmet várok. Aztán, hogy az elég-e a továbbjutásra az nem valószínű. De már most így fél készen is képes ez a csapat megfogni a Real-t.