Sajna spanyolban az egymáselleni számít,szal nem hibázhatunkFeast4 írta:Gólkülönbségjavítás... Más oka nemigen lehet, hogy még mindig ütjük őket. Logikus lehet. Bármikör jöhet egy X és akkor kell a sok gól.
Élő közvetítések
- ozsimiki
- Adminisztrátor

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Gólkülönbségjavítás... Más oka nemigen lehet, hogy még mindig ütjük őket. Logikus lehet. Bármikör jöhet egy X és akkor kell a sok gól.

Messit igazán lecserélhetné a végén
(bár csak akkor ha nem lesz belőle összeveszés)

94:39 6 - 1
messi középpályán, szinte irányítónak, mögötte rafinha + robertoTobias88 írta:ezt a cserét csak én nem értem? mármint taktikailag
4-2-1-3
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
ezt a cserét csak én nem értem? mármint taktikailag
94:39 6 - 1
4 csatárral játszunk!
Mi lesz itt még?

Annyira nem fáradt ez a messi 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Messinek ismét sikerült megrúgni a világ legrondább góljának egyikét,pedig már azt hittem hogy a 2007-es Getafe elleni félpályás szólója volt a legalja,de tévedtem... 
Közben Ronaldo szerintem már fenyíti a csapattársait hogy holnap ezerrel hajtsanak egy Almería ellen és adják oda neki az összes labdát nehogy a végén beérje/megelőzze Messi

Közben Ronaldo szerintem már fenyíti a csapattársait hogy holnap ezerrel hajtsanak egy Almería ellen és adják oda neki az összes labdát nehogy a végén beérje/megelőzze Messi

Amúgy mi a f***t csinálunk?! Ennyi bombagólt egy szezonban nem rúgunk, még a tizit is panenkázta Leo... Na mind1, végülis ha nem hajtjuk szét magunkat, én nem bánom, ha nem kell átaludni a második félidőt!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerencsére a srácoknak nem szóltak,h a kis gól is ér
Messikém még vagy kettőt...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Na, ötből egy meg van!
MESSSIII!!!

-
- Director del Fútbol
újabb csúnya gól, ezúttal Messitől

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Lehet hogy ez a nyugodt, gála talán mégjobbat tesz a csapatnak mintha most lehoznánk és nem csinálnánk semmit 

- CsocseX
- Jugador del Barça
Egyetértek... Le vannak tojva a Real féle gálarekordok. Észen kell lenni. Jöhet Robi akár, illetve Pedro és társai.Tomsa írta:Jöhetnek a cserék, kell a pihi meg nehogy becsússzon valakinek egy sérülés.

Szerk.: Montoya, Pedro, S. Roberto (szerintem)
Força Barça!
Ez is csak azért van, mert a balfék LE nem tud tartalékolni a fontosabb meccsekreBob_Marley írta:Csak nehogy ellőjük a puskaport. Ma nagyon minden beakad.

Viccet félretérve kifejezetten szórakoztató meccs, látványos, jól ki lehet rajta kapcsolódni.Ehhez persze partner a Getafe, nem fejt ki nagy ellenállást, de azért jól jönnek az ilyen meccsek is!
Jöhetnek a cserék, kell a pihi meg nehogy becsússzon valakinek egy sérülés.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Számomra a meccs fénypontja (a gálán kívül persze) Xavi játéka
Nem csak a gólja miatt, hanem végre felszabadultan játszik, remek és finom megoldásokat választ amiket öröm nézni.
Persze oké hogy" ez csak egy Getafe", de sokideje már az ilyen csapatok ellen is az oldalpassz ment csak.

Nem csak a gólja miatt, hanem végre felszabadultan játszik, remek és finom megoldásokat választ amiket öröm nézni.
Persze oké hogy" ez csak egy Getafe", de sokideje már az ilyen csapatok ellen is az oldalpassz ment csak.
Nem láttam az első négyet, mert sajna BL kezdési időponthoz kapcsoltam be a TV-t, de az ötödik nagyon szép volt. Főleg ahogy Xavi továbbtette. Most már jöhet öt Messi gól még.
azért örülök, mert a fölény ma gólokkal párosul.azthiszem a meccs előtt kissé túl aggodalmaskodtam, de valjuk be ez a Getafe nem az a Getafe.... a másodikra egy feledat maradt, Messivel rúgatni négyet... 

- CsocseX
- Jugador del Barça
Nem, ez még az Getafe - Barcelona meccsről van, ami járt volna ott nekik.Bob_Marley írta:Csak nehogy ellőjük a puskaport. Ma nagyon minden beakad.

A Bayern ellen külön fegyverraktár van félretéve.

Força Barça!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Csak nehogy ellőjük a puskaport. Ma nagyon minden beakad. 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
SUAREEZ!!!
101!!! Xavi mifinom mozdulat 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.04.28. 20:44:39-kor.
-
- Director del Fútbol
ma minden bemegy?

ez már a régi barcát idézi. hiába próbálkozott meg akart a getafe az elején, iszonyat gyorsan elvettük a kedvüket a további játéktól, innentől már csak a meccs végét várják 
és közben suarez 5-0 :DD

és közben suarez 5-0 :DD
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater