gránit írta: ↑2020.11.27. 20:41:42
A félig kolléga.

A szakítópróbás analógiámmal már megadtam a sakk-mattot, ott már vége volt a vitának. Sokkal gyöngébb volt a tavalyi és az idei védelmünk, mint azt megelőzően..........
Igazad van, olyan szinten kaptam sokkot, hogy magamnál sem voltam és földig hajoltam az érveid előtt.
Te egyszerűen átmentél gusztustalan stílussal személyeskedésbe és nem volt/nincs kedvem ezt a szélmalomharcot folytatni. Úgy tettél mintha én teljesen elégedett lennék a védelemmel, amit ha megmutatod én hol írtam kezet csókolok neked. Többször kifejtettem a kritikámat, Lenglet kb. egy Digne 2.0, aki szükség esetén beugorhat, de képességei alapján nem képvisel egy Barca kezdő szintet, Piquének pedig legalább 2 éve vissza kellett volna vonulnia. Ezt a fórumon senki sem vitatja. De a védelemnek ez a "gyengesége" nem egyik szezonról a másikra történt, míg elől tavalyhoz képest radikális, hirtelen visszaesés történt, ahol 100+ milliós játékosok (plusz Messi) játszanak és olyan ordító ziccereket bénáznak el, amiket tavaly nagy százalékban értékesítettek. És ezt jelenleg nagyobb problémának tartom, mert azt nem lehet annyival megoldani, hogy újabb 120 millióért veszünk valakit.
A védelem erősítésének hiányát pedig nagy részben köszönhetjük Barto-papának, mert olyan szintre züllesztette a klubot anyagilag (is), hogy még 15 milliót sem tudtunk egy cb-ért kipengetni.
Minguesa ajnározásáról és kezdőbe való követeléséről pedig annyit, hogy tegnap ő is olyat bakizott, hogy csak Torresnek köszönhetjük meg, hogy ajtó-ablak ziccert hagyott ki. (félreértés ne essék, ennek ellenére én is nagyon bízom benne, és látszik benne a potenciál, hogy komoly karriert fusson be, akár nálunk is)
Nem kívántam folytatni az általad személyeskedésbe torkolló vitát, főleg egy olyan emberrel, aki úgy örül állítólag kedvenc csapata játékosának sérüléséhez, mintha Bl-t nyernünk volna, de az önelégültséged kiváltotta belőlem még ezt az utolsó hozzászólást, amivel remélem ezt be is fejezhetjük.
De, hogy ne legyen teljesen off.
Kíváncsi leszek Koeman mennyit fog rotálni, sanszos egy kijevihez hasonló kezdő, ami számomra elég meglepő volt, mert közel sem volt tét nélküli meccs, sokat számított a csoportelsőség szempontjából. Most elég megverni a Fradit és utána egy X vagy egy szük vereség is belefér, hogy elsők legyünk. (bár amilyen felfordulás van, lehet, hogy egy másodikkal jobban járunk)
Igazából csak az Alba-Firpo poszt a kérdéses, illetve, hogy Dembélé és Brait mellett ki lesz, bár jó lenne Dest-tel nem kockáztatni. Kíváncsi vagyok, hogy Koeman bevállal-e egy háromvédős rendszert.