Van itt: http://rojadirecta.com/ ket link egyelore,de szerintem Barcara tobb lesz.messibingyo írta:Az Espanyol mar nyomja 15 perce senki setud semmi linket vagy eredmenyt vagy valamit'''
Egyéb Barça meccsek
-
- Entrenador del Barça

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
-
- Jugador del Barça
Az Espanyol mar nyomja 15 perce senki setud semmi linket vagy eredmenyt vagy valamit'''
bingyo
- barca0417
- Entrenador del Barça
Muniesa hova tűnt mostanában? Ígéretesnek tűnt, mikor játszott. Pedig még nagyon fiatal.Lionel85 írta:Ahogy lentebb is írta Leomessi14, holnap kezdődnek a Katalán Kupa küzdelmei.
A találkozókat Sabadellben rendezik meg. A nagycsapat keretéből hét játékos is tagja a keretnek, akik az El Clásicón is voltak nevezve. Hozzájuk csatlakozott 15 fiatal, így alakult ki a 22-es keret.
A Barcelona kerete:
Pinto, Jeffren, Keita, Bojan, Maxwell, Mascherano, Adriano, Thiago, Rochina, Vázquez, Soriano, Tello, Montoya, Bartra, Dos Santos, Romeu, Fontàs, Sergi Gómez, Riverola, Masip, Carmona, Abraham.
Link

nem akarok senkit elkeseríteni, de az utóbbi időben annyira nincs komolyan véve a katalán kupa, hogy a még a Barca B-ből is a tartalékokat küldjük pályára
Sergi Gomez helyett én Bartrát játszatnám!messideco írta:Szóval én egy ilyennel kezdenék:
Pinto- Adriano,S.Gomez,Fontás,Maxwell-Romeu,Jds,Thiago-Jeffren,Bojan,Rochina
Szerintem hatalmas jövő vár rá!
ilyen meccseken kell játszatni.
ha lehet így fogalmazni "ő lehet az új Puyí"

Bojan sztem nem fog játszani...inkább Nolito.
Már csak azért is mert Bojan játszott az el-classicón is....
Abi & Tito
-
- Jugador del Barça
Engem is erdekelne link ha valaki talal linkelje be koszi elore is hajra Barca
bingyo
Nem tud valaki linket a mai Katalán kupa meccshez?
Mert szívesen nézném csak eddig nem találtam neten linket rá.
Előre is köszi.
Mert szívesen nézném csak eddig nem találtam neten linket rá.
Előre is köszi.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ahogy lentebb is írta Leomessi14, holnap kezdődnek a Katalán Kupa küzdelmei.
A találkozókat Sabadellben rendezik meg. A nagycsapat keretéből hét játékos is tagja a keretnek, akik az El Clásicón is voltak nevezve. Hozzájuk csatlakozott 15 fiatal, így alakult ki a 22-es keret.
A Barcelona kerete:
Pinto, Jeffren, Keita, Bojan, Maxwell, Mascherano, Adriano, Thiago, Rochina, Vázquez, Soriano, Tello, Montoya, Bartra, Dos Santos, Romeu, Fontàs, Sergi Gómez, Riverola, Masip, Carmona, Abraham.
Link
A Barcelona kerete:
Link

-
- Entrenador del Barça
Igen!Holnap lesz a katalan Kupa.Talan olyan lesz mint a TIM kupa Olaszorszagban,hogy 3 csapat jatszik egy-egy feidos meccseket mindenki mindenkivel.Remelem latunk par "nagyobb nevet" pld: Adriano,Fontas Thiago, JDS es esetleg Jeffren es Bojan de oket nem hiszem mivel tegnap jatszodtak.zsoltfree írta:Az fcbarcelona.com-on van egy ilyen meccs az eseménynaptárban. Erről tud valaki valamit?
Catalonia Cup 3x1 (1) Wed 01 Dec 21:45 RCD Espanyol - FC Barcelona info
Catalonia Cup 3x1 (2) Wed 01 Dec 22:45 Hospitalet C.E. - FC Barcelona info

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
-
- Capitá del Barça
Az fcbarcelona.com-on van egy ilyen meccs az eseménynaptárban. Erről tud valaki valamit?
- Fernando
- Llegenda del Barça
Az tök jó. És mi köze ennek az egyéb Barca meccsekhez?mess2009 írta:az Argentínok egy csodás Mesi góllal győztek a Brazilok ellen!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
az Argentínok egy csodás Mesi góllal győztek a Brazilok ellen!
- 9Dave
- Capitá del Barça
ITT LEHET NÉZNI: http://onlinesport.gportal.hu/messi70 írta:Ez biztos?krkic87 írta:Üdv mindenkinek!
Biztos van aki nem tud róla, ezért leírom, ma lesz 17.00-tól: Barca B vs Brazília.
Meccsnézési lehetőségek a szokásos helyeken(rojadirecta, myp2p.eu, atdhe.net stb.)

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- 9Dave
- Capitá del Barça
http://onlinesport.gportal.hu/Logan10 írta:Sziasztok. Lehet hogy nem ide tartozik de nem tudná valaki megmondani hogy hol lehet az interneten megnézni a mai argentin-spanyol meccset? előre is kösz
ITT SZINTE AZ ÖSSZES MECCSET MEGLEHET NÉZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(EGY ÓRÁVAL KEZDÉS ELŐTT MUTATJA MEG A LINKET)

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
http://www.iraqgoals.net/12699-argentina-vs-spain-.htmlLogan10 írta:Sziasztok. Lehet hogy nem ide tartozik de nem tudná valaki megmondani hogy hol lehet az interneten megnézni a mai argentin-spanyol meccset? előre is kösz
Itt elméletileg fogható lesz...

http://www.iraqgoals.tv/ch5.html itt megy a meccs ha valakit erdekel'''
[/quote] Ez biztos?[/quote]
Ez alapján, igen!
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=87355&part=sports
Ez alapján, igen!
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=87355&part=sports
Ez biztos?krkic87 írta:Üdv mindenkinek!
Biztos van aki nem tud róla, ezért leírom, ma lesz 17.00-tól: Barca B vs Brazília.
Meccsnézési lehetőségek a szokásos helyeken(rojadirecta, myp2p.eu, atdhe.net stb.)
Üdv mindenkinek!
Megnyugodtam, nem én vagyok a hülye, lesz ilyen meccs.barca99 írta:Most tényleg lesz valami Brazília - Barca meccs a napokban, vagy álmodtam?![]()
Olyan rémlik, hogy a braziloknak nincs ellenfelük a mostani barátságos meccsek időpontjában, plusz itt edzőtáboroznak BCN-ban, ezért játszanak valamilyen felkészülési meccset a Barca nem válogatott játékosaival meg a fiatalokkal.
"Alves up against Barça B
Dani Alves is joining up with the rest of the Brazil squad, but he won’t have to travel far as the Brazilians are set to play a friendly against the Barca B team."
A hivatalos oldalról.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Lehet baromságot mondok, de én oyanra emlékszem a Juventus ellen, hogy egy amerikai túrán játszottunk velük döntetlent és 11-esek döntöttek, amit megnyertünk. Sok nagy csapat ott volt azon a felkészülési tornán. Még a Sport1 közvetítette.Rivaldo11 írta:Sikerült Ducadamot naggyá, és örök legendává tenni. Négy lövésből egy sem ment be...
Így hiába fogott meg Urruti is kettőt, nem ért semmit sajnos.
Én azt hiszem (de lehet hogy rosszul emlékszem) a 2005-ös Gamperen is tizik döntöttek, csak ott kikaptunk a Juvétól.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Sikerült Ducadamot naggyá, és örök legendává tenni. Négy lövésből egy sem ment be...lluisllach89 írta:Steaua elleni elbukott BEK döntő 86-ból talán.ozsimiki írta:Grt a srácoknak, valaki emlékszik mikor rúgtunk utoljára 11es párbajt?
Blben tuti nem mostanában, kupában sem rémlik
igaz ez se igazi tét meccs,szóval húzódik szépen...
Így hiába fogott meg Urruti is kettőt, nem ért semmit sajnos.
Én azt hiszem (de lehet hogy rosszul emlékszem) a 2005-ös Gamperen is tizik döntöttek, csak ott kikaptunk a Juvétól.
Rivaldo-A Legnagyobb.