Élő közvetítések
Messike azért visszasétálhatna lesről.
Ez a fejbe rúgás nem ért sárgát?
Nagyon gyengén muzsikálunk. Alszanak a fiúk, túl korán van nekik? Ilyenkor van a csendespihenő?
Ilyen mázlis gólt meg régen láttam nálunk.
Ez tipikus realos gól volt
Ilyen mázlis gólt meg régen láttam nálunk.
Ez tipikus realos gól volt
Rakitic megérdemli, ő a legjobb eddig.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Úgy látom a Granadások is hallották a City játékosok múltkori nyilatkozatát ami szerint Messitől kell félni, Suarezéktől nem és ezért nem mozdultak Suarezre 

Ezt azért köszönjük meg duplán. Kapus miért nem jött ki és mit csinált a védő 

94:39 6 - 1
-
- Director del Fútbol
ebben a gólban Fortuna gazdagon benne volt

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Köszönjük nekik, de kit érdekel ott van a vezetés. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.02.28. 16:31:19-kor.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
GOOOL RAKIII:DDD 

RAKITIIIICCCCC!!!!!!

Suarez itt mire kapott sárgát? Nem csinált semmit
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Nehéz meccsre számítok. Főleg hallva a Granada statisztikáit... Elég gyér eddig a passzjátékunk.
Na gyerünk!
Na gyerünk!
- miihii
- KHAL
A verkli nem áll meg, máris itt a következő meccs, egy idegenbeli bajnoki. Nem szabadna, hogy gondot okozzon a Granada, csak a 3 pont elfogadható.
VAMOS!
VAMOS!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Normandia
- Director del Fútbol
Ennyit akartak. Ha valaki azt mondja a szombat után, hogy 2:1-re nyerünk, akkor azt látatlanba aláìrom.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Megérzés. Pont mondogattam tesómnak , tuti kihagyja. és lásd...Kash írta:Mégis miből!?roby122 írta:Gondoltam hogy kihagyja ...![]()
Leszállt eléd a jóisten és aztmondta, hogy ezt Messi kihagyja?
Nem tudom Hart miért örült annyira a védésnek...Ha Messi másodjára nem fejjel, hanem lábbal lő, akkor gól.
Egy utolsó lehetőség volt a gólszerzésére , nagy volt a nyomás , Hart is odaszólt valamit. Nagyobb százalékban volt benne az hogy kihagyja , mint hogy berúgja.
- Kash
- Entrenador del Barça
Mégis miből!?roby122 írta:Gondoltam hogy kihagyja ...

Leszállt eléd a jóisten és aztmondta, hogy ezt Messi kihagyja?
Nem tudom Hart miért örült annyira a védésnek...Ha Messi másodjára nem fejjel, hanem lábbal lő, akkor gól.
Szerk...: Am amit ilyenkor gondoltok, hogy kihagyja, az csak azért van, mert a mérkőzés utolsó perce, fontos lenne a 2. gól, meg Messi még nem talált be. Nem azért, mert olyan jók a megérzéseitek.

Szerk2...: Az én fejemben is benne volt, hogy kihagyja, mint mindig, szóval akkor nekem mindig jók a megérzéseim, kivéve akkor, ha berúgja!? Akkor leírom én is mert így frankó: Gondoltam, hogy kihagyja. Épp mondom nővéremnek is, hogy dejó lenne, ha ezt berúgná...Sajnos nem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kash 2015.02.24. 22:47:22-kor.

az is igaz....csababarca írta:Múltkor rúghatta más, meg is lett az eredménye,khm.Vakmacska írta:Na ez nem igaz!
Messi már nem először az idényben bénázza el!
Miért nem rúghatja más?
Ebben a tiziben benne volt az egész második félidő.
vajon Neymar is úgy vigyorgott most, mint rajta Messi?
amúgy meg minek panaszkodunk, hogy nem fújják be nekünk a tiziket? Ha befújják, akkor is kihagyjuk. Akkor meg nem mindegy?

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Múltkor rúghatta más, meg is lett az eredménye,khm.Vakmacska írta:Na ez nem igaz!
Messi már nem először az idényben bénázza el!
Miért nem rúghatja más?
Ebben a tiziben benne volt az egész második félidő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."

zola8787 írta:Rúgta volna inkább Ronaldo...
Rúgta volna inkább Ronaldo...
- danianevem
- Entrenador del Barça
Új embert hozott a középpályára, a védelembe és a támadószekcióba is. Belelendült a City, de nem egy olyan csapat, amelyik fejben összeesne egy gyengébb félidő után. Pontosabban inkább a Barca játszott olyan szinten, amit nem egyszerű 90 percen egy ilyen ellenfél ellen...Vakmacska írta:az nem meglepő.
az a meglepő, hogy mi meg nem reagáltunk rá. nem pörög a csapat. az emberelőny meg sem látszik.
ég és föld a két félidő.
10 emberrel is jobban játszik a City.
Nem tudjuk kihasználni az emberelőnyt. Helyzetig sem jutunk.
Eredményben meg legfeljebb annak örülhetnek, hogy "csak" 2:1-re kaptak ki...
- szekelygyula
- Jugador del Barça
Hát ezért a tiziért nagyon kár volt, de nem rossz ez az eredmény.
Gondoltam hogy kihagyja ... 

sajnálom Messit!! megérdemelte volna.