Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tuti, hogy nem ez lesz a felállásunk.gygerike írta:4-4-2?? Sztem csak elírták nem igy lessz . Ha igen kiváncsian várom
Én is láttam:D Hu akk jó már megijedtem hogy nem a "várva várt" kezdő lesszMessa írta:Igen, csak cserék.gygerike írta:Most gondolom Puyolék csak melegitenek nem fognak játszani. Már mint csak cserék lesznek nem?
Egyébként a cserepad: Valdes, Mino, Romeu, Fontás, Piqué, Puyol, Ibrahimovic, Henry, Busquets, Pedro, Abidal.
Én mintha Tourét is láttam volna melegíteni.
Igen, csak cserék.gygerike írta:Most gondolom Puyolék csak melegitenek nem fognak játszani. Már mint csak cserék lesznek nem?
Felrajzolva valami ilyesmi:palesz77 írta:A várva várt kezdő:
Pinto,Bartra,Marquez,Thiago,Jeffren,V.Vazquez,Bojan,Milito,Maxwell,Jonathan,Chyg
Jontahn-Thigao páros?Ezaaaaz
![]()
Milto: Üdv újra "itthon"
palesz77 írta:A várva várt kezdő:
Pinto,Barta,Marquez,Thiago,Jeffren,V.Vazquez,Bojan,Milito,Maxwell,Jonathan,Chyg
Jontahn-Thigao páros?Ezaaaaz
![]()
Milto: Üdv újra "itthon"
Nemrég nézelődtem a Port.hu-n és úgy láttam, hogy semmi nem adja élőben. Marad a netIlúvatar írta:a mai meccset melyik csati nyomja? digisport?
Úgy látom, mindenhol magasról tesznek a meccsünkre. Inkább kézi-meccseket, rögbimeccseket, jéghoki meccseket + biatlont ismételnek!!!gygerike írta:Nem tudod hogy adja-e valami ? Vagy marad a net?Mikaos írta:Egy félidő a fiataloknak, egy félidő a B csapatnak (+ 1-2 sztár).
Ez lehet a mai "képlet".
Tök jó, hogy még ilyenkor is látjuk a Barcát játszani, még ha ez csak egy barátságos meccs is.
Ez lesz az uccsó meccs e naptári évben, úgyhogy nem bánnám, ha lenne egy kis gálázás
Nem tudod hogy adja-e valami ? Vagy marad a net?Mikaos írta:Egy félidő a fiataloknak, egy félidő a B csapatnak (+ 1-2 sztár).
Ez lehet a mai "képlet".
Tök jó, hogy még ilyenkor is látjuk a Barcát játszani, még ha ez csak egy barátságos meccs is.
Ez lesz az uccsó meccs e naptári évben, úgyhogy nem bánnám, ha lenne egy kis gálázás
Ácsi - ácsi!!! Stop! Álljunk meg egy szóra! Ti ezek szerint el sem olvassátok, mit írkálok én a " Nemzetközi labdarúgás..." topicba!Krojf írta:A Kazma ellen nem lesz valami komoly játék.
A Kazma vezetősége biztosan szívja a fogát, hogy túlóráznunk kellett.
A Fiúknak a hétfői úgy kell, mint ablakos tótnak a hanyattesés!
Mennének már haza ünnepelni és bemutatni az újabb trófeát a Nou Camp népének, erre jópofizni kell pár dúsgazdag mágnás szíve kedvéért.
Nem könnyű helyzet ez így győztesen sem.
K.