noodle77260 írta:Kicsit visszatérve Grecki és Messa reakciójára:
Szerintem 2008-ba egyáltalán nem nagy igény az, hogy egy meccset az interneten, az információs szupersztrádán akár a 22-es monitoromon full képernyőn kiválló minőségbe nézzek.
De nekem természetesen megfelel ez a kicsiny kis képernyő is, de mivel a fórumot valószínű nem csak veterén SopCast nézők olvassák ezért fogalmazódott meg bennem az a pár mondat. Ismerőseim is, kik most néznek először interneten meccset, kérdezték: "Hogy miért ilyen [auto_cenzúra] a kép."
Én válaszoltam nekik: "Szerintem írj egy panaszlevelet azoknak, akik pénzt (előfizetés, berendezések) és időt nem sajnálnak arra, hogy az ilyen kis hozzánkhasonló ingyenélők interneten is tudják nézni a meccseket. Komolyan, fogalmazd meg a petíciót, én szívesen szignózom az elsők között... Rolling Eyes Shocked"
Akkor gondolom azért is rángatod a szádat, ha a netről letöltesz valamilyen zenét, és nem szuperminőségben kapod meg INGYEN ÉS BÉRMENTVE, hanem csak falusi presszófelvétel minőségben?
Ajándék lónak ne nézd a fogát. Örülj, hogy tudtad nézni valahol, ha ez sem lett volna, maradt volna a rádió, esetleg az összefoglaló pár órával később... Nem mondom, én is jobban örülök egy frankó streamnek, de nem kezdek el pattogni, ha ilyen. Ennyi!
Szerk.
Mivel nem hallottam, csak olvastam, amit mondani akartál, ezért lehet, hogy egy kicsit csípősen reagáltam. Viszont ettől függetlenül valószínűleg neked sem esett volna jól, ha mondjuk neked róják fel a streamedre, hogy [auto_cenzúra] a minősége.
De hogy információval is szolgáljak, vannak sokkal jobb minőségűek is, én főleg hokit, meg amerikai focit szoktam nézni rajta, azok nagyságrendekkel jobbak szoktak lenni ennél a mostaninál. Próbálkozz bátran, mert a fanatikus sportrajongóknak (mint pl. nekem) megéri a gyengébb minőség a sportélmény miatt. Off ende.