Élő közvetítések
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Koundé is, mi passz volt az?
Te jó ég, hogy jöttünk ki erre a meccsre. Pedig a játékosok még csak nem is tudják, hogy az év tévedését kapták a pofájukba. Persze ha az gól, lehet már eldőlt volna a meccs.
Te jó ég, hogy jöttünk ki erre a meccsre. Pedig a játékosok még csak nem is tudják, hogy az év tévedését kapták a pofájukba. Persze ha az gól, lehet már eldőlt volna a meccs.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nagyon jó az ellenfél is eddig, míg mi meg rosszak vagyunk.
Azért Fermin teljesítményét szintekkel felülmúlta Fati azokban az 5-10 percekben, amit kapott
DJ helyett meg ott van Olmo, Gavi.
DJ helyett meg ott van Olmo, Gavi.
- bence0330
Hát remélem, mert a Belgrád sajna volt olyan gyenge, hogy ez nem bosszulta meg magát, de szerintem akkor is gáz volt ezzel a húzással.Messa írta: ↑2024.11.10. 21:38:36Biztos vagyok benne hogy félidőben rendezni fogja a sorokat, ha ezt mi látjuk, ő tízszer jobban látja. Sokszor volt már félidőben nagy upgrade, remélem most is lesz.bence0330 írta: ↑2024.11.10. 21:36:56Szerintem Flick eddig egyik legrosszabb taktikai döntése volt Pedri feltolása. Vele hátrébb és akár egy Torréval elöl sokkal előrébb lenne DJ-al meghalt a középpálya, nincs aki szervezzen, stb. Ehhez meg még az elvett gól, ez ma nem néz ki jól. És még Yamal sincs.
De Jong mióta lesántikált, még három fokozattal lassabb, pedig amúgyis lassú szegény.
Raphinhát amúgy másodszor rúgják fel következmény nélkül a 16-os előtt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Mondjuk DJ a posztján nem csinál semmit.sansz írta: ↑2024.11.10. 21:40:26Egy labdát vesztett DJ, emellett kifejezetten jó volt. A lövése is szerintem gól,ha Lewa nem védi ki. Értem,hogy most ő az ellenség, de Fermin mit csinál? Lewa mit tesz hozzá, az oké,hogy szabályos volt a gólja,de ha nem a kapu előtt áll,akkor nem akad el a labda benne. Pedri mit csinál? De igazán Fermin lóg ki lefelé. Ja és Raphinha sincs a pályán.
Fermin pedig totál nem megszokott helyén tolja...
De igen tompa mindenki...
Olmo kell DJ helyére, mert kikapunk...
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
- bence0330
Tragédia az ember idén, és most még posztidegen helyen is. Torre sokkal jobb, jelenleg, szerintem is. DJ meg pont az, amit gondoltam, mikor megy a szekér, klasszis, de amint nyomást kap, se kép se hang. És ő a csk.
Nekem már a BL meccsen sem nyerte el a tetszésemet a Pedri-Frenkie középpálya....valahogy együtt ez sosem volt igazi (ahogy a korábbi években sem)....átjáróház....sem jó szerelések, sem jó labdatartás, sem jó labdakihozatal....
-
- Capitá del Barça
Nagyon szidva van itt DeJong, de amúgy ki az aki jól játsszik eddig a csapatból?
Folyamatosak a rossz passzok, labdavesztések mindenkitől előrefele. Az egyetlen (les)gólunk az Ő beindulásából született...

Folyamatosak a rossz passzok, labdavesztések mindenkitől előrefele. Az egyetlen (les)gólunk az Ő beindulásából született...
Nálam Fermin minden szempontból Torre és mindenki más mögött lenne a rangsorban, nemhogy kezdenie kellene, hanem max 3-5 percekre betenni. DJ szintén zenész.
Egy labdát vesztett DJ, emellett kifejezetten jó volt. A lövése is szerintem gól,ha Lewa nem védi ki. Értem,hogy most ő az ellenség, de Fermin mit csinál? Lewa mit tesz hozzá, az oké,hogy szabályos volt a gólja,de ha nem a kapu előtt áll,akkor nem akad el a labda benne. Pedri mit csinál? De igazán Fermin lóg ki lefelé. Ja és Raphinha sincs a pályán.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Biztos vagyok benne hogy félidőben rendezni fogja a sorokat, ha ezt mi látjuk, ő tízszer jobban látja. Sokszor volt már félidőben nagy upgrade, remélem most is lesz.bence0330 írta: ↑2024.11.10. 21:36:56Szerintem Flick eddig egyik legrosszabb taktikai döntése volt Pedri feltolása. Vele hátrébb és akár egy Torréval elöl sokkal előrébb lenne DJ-al meghalt a középpálya, nincs aki szervezzen, stb. Ehhez meg még az elvett gól, ez ma nem néz ki jól. És még Yamal sincs.
De Jong mióta lesántikált, még három fokozattal lassabb, pedig amúgyis lassú szegény.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- bence0330
Szerintem Flick eddig egyik legrosszabb taktikai döntése volt Pedri feltolása. Vele hátrébb és akár egy Torréval elöl sokkal előrébb lenne DJ-al meghalt a középpálya, nincs aki szervezzen, stb. Ehhez meg még az elvett gól, ez ma nem néz ki jól. És még Yamal sincs.
Kp 0
Szabályos gólunk elvéve
Szabályos gólunk elvéve
DeJong félidőben jöhet is le..
Ő még sajnos a múltban ragadt, érthetetlen volt az a visszafordulásaPorSiempre írta: ↑2024.11.10. 21:24:43DJ TE jó ég milyen nulla lettél....
Lassú, semmi jó megoldás...
megint DJ a pályán és -2 sebesség. Vele és Yamal nélkül Laliga középcsapat szintig esünk.
- bence0330
Ez eddig olyan, mintha nyílt csalás lenne. Az év tévedése kb, most is befelé egy szabi ahol gyűrték egymást...
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Komolyan ezt hogy tudták benézni ha nem szándékosan??? Ezt épeszű ember egy nagyítás után azonnal látja. ElképesztőMessiNeymarSuarez írta: ↑2024.11.10. 21:28:48https://x.com/totalBarca/status/1855708015984628011
Keresd a különbséget, a VAR szerint Lewandowskinak 56-os lába van, és úgy van előrébb a lábfeje hogy a bokája meg közben hátrébb mint a Sociedadosnak![]()
![]()
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Itt a támadó is ugyanolyan szabálytalan volt
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Dj közben le is sérült...
Nem jó hír, de talán az most annyiban segíthet, hogy valaki jöhet aki lendületet hoz.
Nem jó hír, de talán az most annyiban segíthet, hogy valaki jöhet aki lendületet hoz.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Sípcsonton rúgták de Johngot, és az szabályos?