Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel egyetértek, emiatt nem törnék borsot felette. Ha meg benne lenne a bajnokikon megkapható meccsszám, akkor lehet kicsit jobban formába lenne, és nem követett volna el ilyen bakit..Sanama írta:Bravo is potyazott mar, semmivel nem rosszabb Stegen. Allitom a bajnokikat o is gol nelkul hozta volna, azert ez nem egy Granada.
Miért,szerinted eddig nem ő hozta le a legjobb teljesitményt hátul? Talán egy szinten vannak Maschal,de neki ugye volt egy kiállitása. Messze jobb Piqué-Bartra párosnál egyelőre.pep71 írta:Messin kívül mindenki veszélytelen az ellenfél kapujára...jobb oldal nulla...Busquets totál kapufa...
Mathieu nagyon nagy igazolás volt, igazi favágó...
Akkor sem érzem, hogy a PSG lefocizna, kitömne minket stb. Szerintem itt pár embernek el kellene felejtenie a Pep-féle dominanciát, amikor minden csapatot idegenben is bucira verünk (ezt itt nem kifejezetten neked írom). Az ellenfél egyelőre lőtt két gólt pontrúgásból, meg kontrázgat becsülettel, ívelget egy üres térfélre, hogy aztán a védőinket versenyfutásra késztesse.csababarca írta:Gólunkon kívül egy Neymar lehetőségünk volt,ez nálam nem jó teljesítmény.Balinho írta:
Érdekes, mert szerintem pont a mai meccsen nyújtjuk az utóbbi idők egyik legjobb teljesítményét. A pontrúgások elleni védekezés nem lesz soha az erősségünk. A szezon előtt nálam Masch és Matyi a 4-5. sz. védő lett volna csak de ezekért a kapott gólokért az ő általuk alkotott védelmet kár hibáztatni.
A sokat ekézett Luiz és Marquinos rommá aláz minket, a Matuidi-Verratti kettős meg felfalja a kp-nk mindhárom emberét. Busquetsről majd írok hosszabban a topicjába, Pedro mellett a leghaszontalanabb és legalibibb embere az LE féle teamnek.
Gólunkon kívül egy Neymar lehetőségünk volt,ez nálam nem jó teljesítmény.Balinho írta:Érdekes, mert szerintem pont a mai meccsen nyújtjuk az utóbbi idők egyik legjobb teljesítményét. A pontrúgások elleni védekezés nem lesz soha az erősségünk. A szezon előtt nálam Masch és Matyi a 4-5. sz. védő lett volna csak de ezekért a kapott gólokért az ő általuk alkotott védelmet kár hibáztatni.csababarca írta:Valdeses potya...Rakitic is mozozott...
Egyből megszór minket egy kicsit komolyabb csapat, erről pofázok hetek óta, aztán hurrogtok le...
Érdekes, mert szerintem pont a mai meccsen nyújtjuk az utóbbi idők egyik legjobb teljesítményét. A pontrúgások elleni védekezés nem lesz soha az erősségünk. A szezon előtt nálam Masch és Matyi a 4-5. sz. védő lett volna csak de ezekért a kapott gólokért az ő általuk alkotott védelmet kár hibáztatni.csababarca írta:Valdeses potya...Rakitic is mozozott...
Egyből megszór minket egy kicsit komolyabb csapat, erről pofázok hetek óta, aztán hurrogtok le...