Élő közvetítések
- Alonso0190
- Jugador del Barça
Mathieu ma jól játszik.
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Most már tény, hogy divat Alvest savazni, szerintem első félidőben hasznosan játszott, voltak szép labdái, jó meglátásai, arról nem tehet, hogy ismét egy olyan spanyol csapat ellen játszunk, akik 11-en csak védekeznek... Mátyiőnek sokkal nagyobb baklövései voltak, de nem kaptunk gólt. Xavi is jól osztogat egyébként.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Alvesnek kb egész félidőben volt 2 értelmes megmozdulása. Nem rajta múlott, h még nem kaptunk gólt. 10m-en 1,5-et vertek rá a fejesnél. A felesleges reklamálsai meg feszkói is megvannak még.
Annak örülök, h most kicsit jobb a helyzetkihasználásunk. Volt egy nagyon szerencsés gólunk, egy szép összjáték és megint egy kicsit szerencsés.
Annak örülök, h most kicsit jobb a helyzetkihasználásunk. Volt egy nagyon szerencsés gólunk, egy szép összjáték és megint egy kicsit szerencsés.
Játszott már jobban is idén de én most az egész eddi szezonra értettem de ez az utolsó 10 percre is vonatkozikpalesz77 írta:Mondjuk szerintem ma pont nem játszik olyan jól, megint csak sétál javarészt. Az utolsó kb 10 percet megnyomta, de amúgy elég halovány.Alfa írta:Nagyon durván nyomja idén Messi. Én reméltem és szinte tudtam ,hogy megint visszatér a pályára a tavalyi gyengélkedés után , de ahogy mostanában játszik az egyszerűen lenyűgözz. Teljes mértékben alá rendeli magát a csapatnak láthatólag nem annyira érdeklik a gólok száma és élvezi ezt az irányító szerepkört.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Alfa írta:Nagyon durván nyomja idén Messi. Én reméltem és szinte tudtam ,hogy megint visszatér a pályára a tavalyi gyengélkedés után , de ahogy mostanában játszik az egyszerűen lenyűgözz. Teljes mértékben alá rendeli magát a csapatnak láthatólag nem annyira érdeklik a gólok száma és élvezi ezt az irányító szerepkört.
Ez a mostani szerepkör is fekszik neki. Igazából szerinte előr bárhol tud játszani, szóval szinte mindegy mit csinál. Amúgy tényleg lenyűgöző amit csinál. Monjuk szerintem ma pont nem látom rajta azt a kedvet, de hát na. Ha kedvetlenül ad egy ilyen labdát áldja vigye!

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondjuk szerintem ma pont nem játszik olyan jól, megint csak sétál javarészt. Az utolsó kb 10 percet megnyomta, de amúgy elég halovány.Alfa írta:Nagyon durván nyomja idén Messi. Én reméltem és szinte tudtam ,hogy megint visszatér a pályára a tavalyi gyengélkedés után , de ahogy mostanában játszik az egyszerűen lenyűgözz. Teljes mértékben alá rendeli magát a csapatnak láthatólag nem annyira érdeklik a gólok száma és élvezi ezt az irányító szerepkört.
én úgy látom, Messi a félidő végére felszívta magát, hogy ez a béna banda nélkülem semmire sem megy és pár perc alatt lehozta a meccset!
35 perc unalmas lassú tili - toli egy szerencsés gól és egy még inkább szerencsés kapufa (nálunk).
ma valahogy Rakitic is gyengébb napot fogott ki, döbbenet, hogy Busquet a gyors támadásoknál mennyire levegő (a védekezésben) Alves nyomja a specko beadásait százzal, Munír csak arra jó ,hogy "melegen tartsa" taktikailag Suarez helyét.
jöhet a második....
35 perc unalmas lassú tili - toli egy szerencsés gól és egy még inkább szerencsés kapufa (nálunk).
ma valahogy Rakitic is gyengébb napot fogott ki, döbbenet, hogy Busquet a gyors támadásoknál mennyire levegő (a védekezésben) Alves nyomja a specko beadásait százzal, Munír csak arra jó ,hogy "melegen tartsa" taktikailag Suarez helyét.
jöhet a második....
Minek pörögjenek ? Psg meccsre sérült legyen megint Neymar vagy esetleg Rakitic? Gondolom tetszene a Pedro Messi Munir támadósor. Nyugi megvan a 3 pont , most már jöhet AlibiRobi.csababarca írta:45. percből kettőt megpörgettünk, jutalma 2 gól. Ezt meg lehetne csinalni többször(nem a gólok miatt), sokkal élvezetesebb meccsek lennének.
Sandrot egyébként én többre tartom mint Munirt. Munir körülményes , Sandro viszont beveri.
Neymar ismét helyhez van kötve , lehet rúgott kettőt , de ha nem cselezgetne mindig ott a vonal mellett már 4 et is verhetett volna. Mathieu rendben van , Alves játéka is tetszik.
UI.: Messi rúghatna 1-et. Jót tenne a lelkének.
Nagyon durván nyomja idén Messi. Én reméltem és szinte tudtam ,hogy megint visszatér a pályára a tavalyi gyengélkedés után , de ahogy mostanában játszik az egyszerűen lenyűgözz. Teljes mértékben alá rendeli magát a csapatnak láthatólag nem annyira érdeklik a gólok száma és élvezi ezt az irányító szerepkört.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
talán deco után lesz még egy kpnk aki évente legalább 3 gólt tud rúgni.. 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nyugi már 3-0!Nem is kell egy ilyen meccset túlpörgetni. Az első gólig nyomtunk ahogy kellett most már csak szépen kivárásra játsza várni kell a lehetőséget! nem a nemtudomkivel játszunk, hogy nagyob meg kelljen feszülni.csababarca írta:Ez megint mi?
Hazai pályán egy Granada ellen, nulla mozgás, senki nem fut, egy darab sprint nem volt még!
Alapoznak még vagy mégis miért nincs erő? Érthetetlen dolgok,nulla kockázatvállalás, párharcok folyamatos elvesztése...csak hátra passzolunk, semmi lendület.
Nah,Messi.
Ilyenekből kéne sokkal több,mindenkitől!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
45. percből kettőt megpörgettünk, jutalma 2 gól. Ezt meg lehetne csinalni többször(nem a gólok miatt), sokkal élvezetesebb meccsek lennének.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ha jól hallom ez még egy.
-
- Director del Fútbol
Rakitic fejes gól 
közben Neymar duplázik

közben Neymar duplázik

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kelemen Berti 2014.09.27. 18:47:48-kor.
- Alonso0190
- Jugador del Barça
Megint Messi -> Rakitic
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ez megint mi?
Hazai pályán egy Granada ellen, nulla mozgás, senki nem fut, egy darab sprint nem volt még!
Alapoznak még vagy mégis miért nincs erő? Érthetetlen dolgok,nulla kockázatvállalás, párharcok folyamatos elvesztése...csak hátra passzolunk, semmi lendület.
Nah,Messi.
Nah,Messi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2014.09.27. 18:45:19-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Jujj de nehezen megy.Még jó hogy bekadt gyerekek nem tudtunk volna így nyomni végig! Most már bízom benne könnyebb lesz!

Óh, Ney!
Worst goal ever 

Csak beakadt egy 

-
- Director del Fútbol
ez elég szerencsés gól volt 

Ekkora egy malacgólt.
Neymar olyan szinten korlulmenyes, hogy az mar idegesito... Csak huzza az idot, es lassitja a jatekot. Megtanulhatta volna mar egy ev alatt, hogy ez nem brazilia, ahol fel oran keresztul nezik ahogy ott ugrabugral a labda felett...
ÁÁÁ, ezmi. :d Az előbb kicsúszott integetni a rokonoknak, most ziccer 
Busq,Munir elég gyenge eddig.

Busq,Munir elég gyenge eddig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petyka55 2014.09.27. 18:23:49-kor.
Ezt még Pedro is belőtte volna...
Munir