Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért mondta mindenki, mert songot elakarjuk adni, és senkit se hozni a helyére. egyértelműen oda IS szánják. de luis enrique már elmondta, hogy mindkét poszton számít rá. a másikkal pedig egyetértek, szerintem az edzőnk szerint márpedig az a posztja, a jobbszél, és nem csak kényszerűségből játszik ott.pep71 írta:Mindenki azt mondta, hogy LE majd Masch-ot feltolja végre a helyére, erre első meccsen megint középhátvéd és azt sem lehet mondani, hogy csak őt tehette oda, mert Bartra is ott volt lehetőségnek.
Amúgy többen is írták, hogy Rafinha sokszor a Celta Vigoban is jobbszélső volt, úgyhogy nem hiszem, hogy annyit fog ő a középpályán játszani, de cáfoljon rám Le...
Mindenki azt mondta, hogy LE majd Masch-ot feltolja végre a helyére, erre első meccsen megint középhátvéd és azt sem lehet mondani, hogy csak őt tehette oda, mert Bartra is ott volt lehetőségnek.Danka00792 írta:Rafinha bitang jó lenne szerintem, én Iniesta posztján nézném meg. Most nyilván kényszerhelyzet, hogy 4 támadó játékosunkból 2 sérült 1 nem játszhat, és muszáj elől futkároznia, de remélem LE, ha mindenki egészséges lesz (ha lesz egyáltalán ilyen) akkor a kp-n számol vele. Van benne lehetőség, tavaly láthattuk.pep71 írta:RAfinha nagyon gyenge,nem értem mit lát bennt LE, meg sem közelíti Thiagot sajnos.
A meccs egyébként elsőnek nem rossz, a kezünkben volt a meccs végig, gól is jókor jött, a piros meg... hát nyilván sosem jön jókor, egyébként meg sem fordult a fejemben, hogy nem jogos, olyan egyértelmű volt.
Kiváncsi leszek, hogyan tovább.
Messinek egyébként külön gratula az eddigihez, jól játszik, még a végén fizuemelést kap. Úgy értem nagyobbat, mint amit amúgy is kapna.