Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is ez ugrott be. Ha az piros volt, ez is.Deus írta:Mondjuk eszembe jut, hogy ugyanez tortent Ramossal is az el clasico -n...
Ahogy futás közben lendítette a lábát, úgy akadt bele Mascheranoba.gránit írta:Szerintem hozzá sem ért. De hát nagy műugrók ezek a focisták, ez nem mostani jelenség.
Sajnos ebben az országban nemcsak foci nincs, de értő közönség sem nagyon. Masch most mégis miben volt ludas? Hogy megpróbálta Busi hatalmas hibáját valahogy helyrehozni? Azért szemléletes, hogy milyen tapsvihar és ováció mellett vonult le a pályáról. A katalánoknak nem csak focijuk van, de focihoz értő közönségük is.Leon írta:Mit kell még Mascheranonak csinálni,hogy ne ő legyen az egyik kh??!
A piros sajnos jogos.
Busuqets mit csinált? 15x kellett volna elfejelni a labdát, és nincs semmi.csababarca írta:Masch, gratulálok,na ezért nem való hátra.
De Matyinak is grat,bealudt ahogy kell.
Nekem is ugrott be elsőnekbence-barca írta:Hát.... legalább jövőhetén nem kezd a védelem közepén.
inkább az a kérdés ki stukolta [auto_cenzúra] hátra?!!csababarca írta:Masch, gratulálok,na ezért nem való hátra.
De Matyinak is grat,bealudt ahogy kell.
Hát ha volt szándék, ha nem utolsó emberként, egyértelmű gólhelyzetet akadályozott meg, sima piros.Deus írta:Spanyol jatekvezetes, lol... Nem lattam a szandekot benne... ezert piros???
Fuuu...
Utolsó ember, volt kontakt,hátulról, sima piros.Deus írta:Spanyol jatekvezetes, lol... Nem lattam a szandekot benne... ezert piros???
Fuuu...